Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aaa sprawy miałam do załatwienia, ze starszakiem, teraz do lekarza jadę z mężem i starszakiem, bo leki muszą sobie wypisać, potem po teścia , potem po Emila ze szkoły , po drodze zostawiam ich na Pogorii.. będzie miał młody niespodziankę.. i będzie mógł kija moczyć..

No i tak jak wrócę to już popołudnie/wieczór będzie..

I znów nic nie narobię..

E tam, gadanie takie, akurat przewidzisz zachowanie zwierzaka!

Co z tego, że zna się drogę, jak nie jest się w stanie przewidzieć, jak się zachowają zwierzęta czy ludzie na niej, hę?

Dwa dni temu wyskoczyła mi z krzaków sarna ... na szczęście było to na zakrętach, gdzie jeżdżę wolniej - zreszta teraz to ja wszędzie wolniej jadę, bo dziury takie jak po uderzeniu meteorytu:mad: A wczoraj dla odmiany tak jakby na powitanie z krzaków o kilkaset metrów dalej niż te sarnowe wychynął w podskokach uśmiechnięty wielki pies ... jednak lepiej uważać, i zwierzaka szkoda a i samochód naprawy po takim tet a tet!!

Kosiarki jeszcze nie odpaliłam. Trawa niska więc się nie wyrywam, ale i dobrze, bo nie wiem, czy ta moja kosiarka będzie jeszcze chciała ze mna współpracować ...:D

A u nas popadało ale trochę. Ziemia pewnie na 3mm mokra... Ale i tek dobrze, bo g.. nawozem podlałam, to trochę rośliny umyło, inaczej musiałabym z wężem latać, bo takim dość stężonym podlewam..