Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Arnika, kochana, u nas somsiady to za płotami wysokimi siedzą i nawet dobrze nie wiem, jak wyglądają. A ci, co siedzą za niskimi płotami, to o tej porze już mało o świecie wiedzą... Takie osiedla - stare z nowym tylko tego średniego, normalnego nie ma.

No to jest niesprawiedliwe....

Mąż pojechał po Emila.. nad jeziorem był z dziadkiem.. od piątku.. Jaki spokój i cisza... noo bosko...

Za to młody wyluzowany, zadowolony wraca.. i jaki szczęśliwy bo kija pomoczył...

Ja piorę.. i wieszam... i w głowę zachodzę w co ja się mam ubierać.. bo wszystko za ciasne...

W zeszłym roku bardzo schudłam i się sobie tak podobałam, że powiedziałam sobie, że zawsze będę tak wyglądać i ciuchy te większe wyrzuciłam.... No i poszło się paść.. przytyłam... i nie mam co na siebie włożyć... :mad:

A u nas Babcia wcale na moje boczki nie patrzyła, wzięła uiekła przepyszne rogaliki i... najadłam się... :(

Ale nie utyłam od zeszłego roku, tylko schuść jeszcze bardziej coś nie mogie. :bash:

O tyciu proszę zamilknąć... Nie mam co na siebie włożyć... I najchętniej to ja bym jakąś sensowną ciążówkę nabyła.. była by na chudszą Wiolę i na tą utytą...

Mąż przywiózł Emila...

Jest umęczony, ale szczęśliwy...

Jest tak uciorany, że ja własnego dziecka nie poznałam... Wszedł do wanny i odmaka.. musi się doszorować...

A Inka stoi przy wannie i go wylizuje... nie opuści go z łazienki...