wu 14.03.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 ale prędzej w weekend przyjadą niż w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 14.03.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Arnika - dzięki za pyszne prażonki i powodzenia w wycinaniu jętek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.03.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Arnika, dziękuję za zaproszenie, pieczonki, które uratowały moje zdrowie, bo mogłam się nimi troszkę rozgrzać . W ogóle domek jest super i pędzisz z budową jak struś pędziwiatr, a nawet szybciej jak tylko będę w okolicach, to się wpraszam z wizytą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.03.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Arnika dziekuje za spotkanie, milo bylo cie poznac, jestes niezle zakrecona - pozytywnie oczywiscie Pieczonki byly pycha, sorki za kradziez miski z resztkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.03.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Cóż mam powiedzieć Dziękuję A miseczki nie ukradłaś... tak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.03.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 hej Arnika Dzięki za pogaduchy u Małgoś, fajnie było Cię poznać pozdróweczki cieplutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.03.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Dzień Dobry z ranka mówię i miłego dnia życzę :P hej Arnika Dzięki za pogaduchy u Małgoś, fajnie było Cię poznać pozdróweczki cieplutkie Ja też się cieszę, że Ciebie i Twojego męża poznałam Chyba otworzymy salon na górę..... Ale tych jętek to za gęsto mam Muszę jechać do architektki i przedyskutować, czy można wyjąć co drugą A jak nie można to będzie gęsto ... co 60 cm chyba tam jest..... I tynkować trzeba szczyty.... i ściankę postawić..... Kuźwa budowa mi się zaczyna..... Jeszcze nie skończyłam, a już remontujemy..... burzymy.... dobudowujemy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.03.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Nie mozna wyciac, to nie element ozdobny a konstrukcyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.03.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Doberek Arniczko Miło było Cię poznać i zobaczyć Twój domek Duszonki pycha Fajna babeczka z Ciebie i mocno zakręcona Już się zapraszam na parapetówkę Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.03.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 No to parapetówka w czerwcu lub w lipcu.... Jeszcze nie wiedziałam, że będę robić, a już będę robić..... Trwa burza mózgów o te dechy w salonie..... Już zdecydowane... ściągamy.... ale.... Jak zabudować i czym skosy...? Czy stawiać ściankę morowaną, czy karton gipsy w szczycie salonu ( tam na strychu....). Markotka pisała, że jętki to część konstrukcji... ale tak jakoś gęsto jest ta konstrukcja..... ja to bym co drugi wyjęła.... I jak na złość nie odbiera telefonu moja pani Architekt Aaaaa i nie było dzisiaj pana do reklamacji okiem Chłopcy byli na testach alergologicznych.... Młody nie ma alergii, duży na wszystko co pyli Jeszcze młody raz pójdzie na jakieś badania z krwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.03.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 A jeszcze zapomniałam zapytać.... po jakim czasie po wylewkach można kleić kafelki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.03.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 jak nie masz podlogowki to po 28 dniach jesli masz to po wygrzaniu wylewki wiec 28+28 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.03.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 No to masz babo placek Ostatnim rzutem na taśmę zrobiliśmy podłogówkę w garażu..... A w Branoncie czekają na założenie bramy..... Czyli założymy bramę i dopiero położymy kafelki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.03.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 A jak jeszcze nie będę kleić kafli to kiedy można bramę założyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.03.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Mozesz przetlumaczyc ostatnie pytanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.03.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Wylewki już mam... Tak....Brama stoi w Bramoncie i czeka... Fakt...Podłogówkę w garażu położyłam... fakt... trzeba wiec teraz wygrzać.... to rozumiem.... A kiedy mogę więc założyć bramę, jak na razie nie mogę położyć kafli (ze względu na podłogówkę....) i muszę odczekać na kafelki i wygrzanie, a z bramontu za nami wydzwaniali kiedy bramę montować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.03.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 No masz wyjscie albo montowac przed kaflami albo po, jesli nie mozesz po to musisz przed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.03.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 No tak to wiem , ale chodzi mi o t6o po jakim czasie od wylewek mogę zamontować bramę... Tydzień, dwa, trzy, cztery.... o to mi chodzi.... I kiedy też drzwi zewnętrzne można zamontować.... Drzwi czekają od grudnia w sklepie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.03.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 No ja bym chyba poczekala te 28 dni, beda stawiac drabiny itd jak bedzie za swiezy moga sie dziury porobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.03.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 dobry wieczór Martusia przez Twoje uświadomienie odnosnie wylewek trafił mnie szlag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts