braza 29.04.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 A wlałas do wanny z Emilem wybielacza??? Jeśli nie, to do dzisiaj bedzie odmakał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.04.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Wiesz, że nie dałam i niestety nie jest doszorowany.. wszedł w taki wiek, że i mnie nie wypada wejść do łazienki , a i on się wstydzi.. więc jak umie to się wyszoruje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.04.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Nooooo niestety, samo życie. W końcu brud zniknie, spoko:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.04.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Właśnie skończył się szorować.. może ciut bielszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.04.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 jeszcze w domu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.04.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carnation 01.05.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Wpadłam, by się przywitać Piękny dom Arniko. Parterówki to jest jednak to! jestem pod wielkim wrażeniem tego jak wszystko powstało od 0. U Ciebie co prawda budowa zakończona, ale dopiero teraz natknęłam się na dziennik. Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 02.05.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 i tu też nikto nie je doma ? Arniczko kofana :)jak się pokażesz, to opowiesz mi o swoim tarasie z jakich desek i czym pochlapany ? proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.05.2013 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 O deskach, tarasie i chlapaczu to i ja poczytam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.05.2013 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 i tu też nikto nie je doma ? Arniczko kofana :)jak się pokażesz, to opowiesz mi o swoim tarasie z jakich desek i czym pochlapany ? proszę O deskach, tarasie i chlapaczu to i ja poczytam .... ryflowany modrzew z polskich gór ....... pochlapany pokostem miał być z dodatkiem terpentyny albo benzyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.05.2013 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.05.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Mnie nie sie nie spieszy, poczekam:) Jamlesik, a po co terpentyna (benzyna)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Jestem już w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.05.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 No jak to??? a myślałam, że jednak jutro was zobaczę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Nooo mówiłam, że nie będę głowy zawracać.. a drugie to pogoda wcale grillowa nie jest.. Mknęłam przez Ł we wtorek koło 16.00n a dziś koło 20.30.. W sumie wielka ta Ł... Ewa czy u Was zamierzają zrobić obwodnicę???????? To jest masakra, że w tak wielkim zatłoczonym mieście do autostrady dostać się można przez centrum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.05.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 no tak, mięsko się bejcuje ale gril to chyba będzie z piekarnika Rozumiem, że o 20,30 to już marzyłaś tylko o domu a nie odwiedzinach. Ale szkoda. Obwodnicę??? Hm, jakby powiedzieć.. Plany to są ale realizacja kuleje. Coś tam kawałkiem chyba się dzieje, ale czy ja doczekam? Na szczęście już to Warszawy da się dojechać, choć jeszcze nie próbowałam, w sumie pociągiem łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Ode mnie pod Gdańsk 5.5 godziny dziś mknął mężuś... tfu.. odwrotnie... Super, że są chociaż te kawałki autostrady,..... Ewa.. przykro mi.. ale mówiłam, że nie będziemy kłopotu robić.. mknęliśmy jak szaleni... cali załadowani krzakami.. a i pora nieodpowiednia na wizyty o tej porze, więc nawet nie kusiłam losu z fonem... Mięsko będzie na obiadek na dwa dni jak za dużo na jeden... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2013 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 No to witaj w domu. Chciałam chlebem i solą przywitac, ale ktoś się nie bał i za.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.05.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Cześć Brazunia U nas leje... Nie wiem jak długo leje , ale ziemia jest baaardzo mokra.. W rowie za płotem przy lesie jest zwykle sucho.. dziś płynie woda... Pomimo że jest zimno - tylko 11*C ... i pada deszcz... to migdałek kwitnie, magnolia kwitnie, trawa rośnie jak goopia.. muszę szybko kosić, tylko tyle, że jest mokro i kosiary nie wystawie.. a trawa jest już w pół łydki.. Mam co robić w ogrodzie... ... tylko ten deszcz.... A niechże on idzie do TARci.. tam wody potrzeba.. ojj potrzeba... U mnie liliowce, kosaćce i inne rośliny spore już były u TARci dopiero wychodziły z ziemi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 U mnie jak u TAR-ci, wody ni huhu!!! A tak mi się nie chce podlewaaaaaać!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts