Arnika 04.05.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 A fisiota do węża nie kupiłaś????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.05.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.05.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Na co Cie kusi??????? Emil pół dnia cieszył się domem, jego zabawkami, rowerem.. ale już po południu pytał się kiedy Wy do nas przyjedziecie, albo my do Was.. bo i nawet chciał dzwonić... U nas do 11.00 padało, jest nadal chłodno.. ale robi się coraz cieplej... Za to mokro masakrycznie... Powyrywałam troszkę chwastów ... Zastanawiam się nad rondem... Noo i migdałek kwitnie, i magnolia i inne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.05.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.05.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.05.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Jakie tam skarby???? Ty wiesz, że kopałam je o 12.00 tuż przed wyjazdem, a teraz są większe o co najmniej 10cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.05.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.05.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Wiąz... Ten wiąz... magnolia... Migdałek Rondo przed metamorfozą... Kulka tujka... Jałowiec na pniu... ale chyba nietegez... Druga strona ścieżki... Gdzieś posadzę graba... Rondo właśnie się przekopuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.05.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Mam jeszcze Trzmielinę jakąś tam czerwoną... , modrzewia na pniu rozczochranego jak ja.., i sosnę ościstą.. dostaną w prezencie od TARci Oraz : graba, leszczynę pokręconą czerwoną, głoga ładnego , hortensje gandiflory i.. nie wiem czy wszystko nabyte napisałam... Wiąz i głóg czekają na duży samochód i transport... mam nadzieję , że szybko, bo rondo się robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.05.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Ależ krzaczorów nawiozłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.05.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.05.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 nu ładny wiązik ładny:lol2: kolega dzisiaj zanabył sobie też wiązika w końcu zazdrości nie strzymał w tej szkółce co ja brałam teraz takie na 3 metry poszczepili;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.05.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Dzięki WUsiaczku .. Tylko dlaczego się z niego śmiejesz??? Ten jest na dwa metry + korzenie... i do osobówki się nie mieści... TARcia.. nie mam pod ręką fiszek.. więc tylko nazwałam go rozczochranym . Pendule były u nas po 50zł niegłupie na rynku.. , jedne na 120-150cm i 180cm szczepione... i zastanawiam się nad zwisającym przy tarasie (ślubny w nim się zakochał.. i piszczał mi na rynku) a tego dać do ronda... Tylko który wziąć? wyższy czy niższy? Noo i ile było bylin... muszę w środę jak uporządkuje to co mam , podjechać z koszykiem, wózkiem i nakupuję tych cudeniek. A o pelargoniach czy innych roślinkach już nawet nie wspomnę... Hortensje były drogie.. po 27zł... ciekawe gdzie nabędę i jakie i po ile... ...przydała by się Marta... Ona wie gdzie takie są... I może wiedziałaby gdzie są w dobrej cenie pergole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.05.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.05.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 nu ładny wiązik ładny:lol2: kolega dzisiaj zanabył sobie też wiązika w końcu zazdrości nie strzymał w tej szkółce co ja brałam teraz takie na 3 metry poszczepili;) Aaa i żeby nie było.. ja nie zazdrościłam nic a nic... Naprawdę... Buk miał być, a on duży rośnie... to będzie wiąz i grab... choć buk nadal mi się podoba.. gdyby mój dom był wyższy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.05.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 kurde Wiola bo dzioba dostaniesz:mad: nie kombinuj dobra? NIE go na rondo Dobra.. dobra... To taka twórczość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.05.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.05.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Nie zrobię twórczości.. postaram się.... Starszak skopał połowę ronda... jutro drjugie pół... nakazałam wyciągać darń i perze... jak zrobi on to wejdę w to przekopane ja i będę też miała z całą pewnością co wyciągać... i przekopanie roślin... Trochę oplewiłam przy płocie betonowym.. odsłoniłam kawałek maty i załamka.. tam jest tyle kłączy perzu i jeżyn, że nie wiem jak je wytępię... Na dodatek tak jest tam całe mnóstwo korytarzy i kopców kreta, że nie wiem jak to wszystko będzie... Muszę ślubnego zmobilizować o korę.. może wystarczyło by bez niej i byłby to już czas najwyższy na nią. Roślinki podlane;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.05.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Wiola ja się z rozwiąza nie śmieję bo kocham je miłością namiętną na szczęście odwzajemnioną śmieję się że się wiązy rozłażą po znajomych jak zaraza jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.05.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts