DPS 05.05.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Marzą mi się duuuuże okazy roślin ale w najbliższej okolicy u ogrodników tylko takie piździólki są!!! /ładny ten wiąz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.05.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.05.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 TARcie to specjali for You Podlewaj... i jak co to transport zamówiony Cze Depesia .. wróciłaś,... nadawaj... Aaaaaleee piwko na tarasie dobre.... Jak przestanie mi się majgać klawiatura to zdjęcia wstawię... nooo małolitrażowa jestem jak diabli..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.05.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Takie małolitrażowe to najbardziej ekonomiczne są ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.05.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Ogródek dzisiaj w popołudniowym słonku... skopane rondo... Grab może w tym miejscu??? Moja magnolia... tawuła magnolia kiedyś spisana na straty.. kupiona w Biedronce... Migdałek Tu od zachodu pod oknami salonu.. trzeba coś wymyślić... ale nie wiem co... coś co na biało kwitnie... Ale nie wiem co to jest... Sasanka chyba już przekwita... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.05.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.05.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.05.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Tulipany marne bo marne, ale są... ...i papuzie zaraz zaczną kwitnąć... I białe lub kremowe... Tawuła... Niezapominajka Hortensja pnąca na betonowym płocie... Kaliny różne...: Kawałek skalniaka na winklu... Synusiowi zachciao się truskawek , a widział u TARcia,.. i też musiał mieć.. natychmiast.. załatwił sobie sam sadzonki.. nie wiem jakie, ale są... Rzodkiewka Graba może tu posadzić....? Irysy.. Rozchodnik Kosaćce... Jedna z żurawek... Hakuro na zachodniej wystawie.... Tawuła Piwonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.05.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 no pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.05.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 to białe to smagliczka. Są dwie wersje, krótka i taka "wylewająca się" do doniczek. Przepięknie pachnie, rośnie i kwitnie całe lato aż do śniegu, potem niestety pada. Zawsze wiosną sadzę takie małe kępki od ogrodnika a jesienią mam olbrzymie kępy, które zostawiam na zimę jako okrycie dla co wrażliwszych sąsiadów Polecam, fajna roślinka. tylko nie warto bawić się w nasionka, bo wtedy taka mizerna rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.05.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Ewa... tylko tyle, że to białe wykopałam w zeszłym roku od dziadków z ogródka przy blokowisku i wsadziłam.. rozrosło się to i nie przemarzło i teraz z jednej malutkiej kępki 2 na krzyż urosło takie całkiem spore... Nie wiem więc co to jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.05.2013 02:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Ależ cudnie ptaki zaczęły śpiewać.... A mnie obudziła i spać nie daje alergia:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.05.2013 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 to białe to smagliczka. żagwin... tylko biały... najczęściej jest fiuletowy:D a rzodkiewkę to gęęęęęęęsto posiałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.05.2013 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 kurteczka przez te ptaki tez nie moglam spac no i stresik juz lekki od wczorajszego wieczora, ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 06.05.2013 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 żagwin... tylko biały... najczęściej jest fiuletowy:D a rzodkiewkę to gęęęęęęęsto posiałaś Moim zdaniem to gęsiówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.05.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.05.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Arctica masz racje to żagwin... fakt to zdjęcie do dobrych nie należy... Nachodziłam się wczoraj tak, że dzisiaj już mi się nic nie chce... Ale u nas wieje... bardzo wieje,,, aż głowę chce urwać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.05.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 witam po powrocie niestety nie znam sie co i gdzie mozna kupic potrzebuje za to jakiegos iglastego ale ktory nie rosnie wysoko bardzo i ma kolumnowy pokroj- znacie cos takiego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts