Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja ślimaki przez płot przerzucam, do lasu niech spadają.. a żab pilnuje Inka.. ale jest spracowana dziewczynka ;) :)

Nie mam sprawiedliwości... u nas po deszczach w nocy lało, tak, że ziemia mokra i chodniki mokre... a u TARci sucho jak pieprz..

W sumie patrząc u niej na zdjęcia zastanawiałam się co Ona chce.. ale będąc u Niej.. wiem jakie są moje liliowce, czy kosaćce, a jakie u Niej, jak wszystko suche...

No jak nic.. TARcia na wydmach pobudowałaś się....

I radosna twórczość mojego męża... on chce mieć kamienie na rondzie.. i to nie takie małe,, nieee.... takie jak mają TARci przyszli sąsiedzi...

A ja jadę jutro na rynek po skalniakowe roślinki bylinki.. ależ mają tam ich od zatrzęsienia...

Brazunia ja mam wszelkiego "dobrodziejstwa" na ogródku pod dostatkiem. Tylko kurcze jakoś te żaby do slimaków pokojowo nastawione są bo symbioze pełną osiągneły :mad: żyją sobie i jakoś nie widać krwawej walki slimaków o przetrwanie ;) :D a szkoda.

Dbaj o swoje żaby w takim razie :)

Ślimaki zbieram, może nie ciut świt, ale zbieram i wyrzucam na ugory niedaleko, ale one skurczybyki chyba wracają ;) bo szalonego spadku populacji nie widać :D

Aaa to jutro pojadę na rynek i kupię inne skalniakowe, małe bździnki ale już będą rosły,

No i pojadę więc do szkółki po te sasanki...

Ona tak do mnie się uśmiechała...;)

Kupiłam jedną bo myślałam ją posadzić koło tarasu.. ale tam już palca nie idzie wcisnąć, bo tak ciasno.. za niedługo piłę spalinową muszą wytoczyć;) :lol:

To dokupię 2-4 i posadze na rondzie...

Beata dzięki za pochwały roślinek... :)

Mam nowy kolorek cudny i fajna fryzurkę ;)

Fajnie się jest pochwalić... :lol:

Mam nowy kolorek cudny i fajna fryzurkę ;)

Fajnie się jest pochwalić... :lol:

To się pokaż na chwilkę...pliiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssss

Ślicznie koło tarasu się zrobiło i faktycznie szybciutko urosły te nasadzenia. Teraz kawka na tarasie to rozkosz....

Ronko też za chwilę będzie ładne :yes:

Ładny kolor. Lubisz być blondynką? :D

No własnie, też cię miałam zapytać, dlaczego masz wszystkiego po jednej sztuce? Bo z reguły te krzaczki to się sadzi po kilka w kepach a u ciebie jeden - jeden - jeden ;) Co prawda u mnie tak samo, ale ja niczego nie kupiłam z rozmysłem a wszystko "bo mi się podoba" i efekt jest taki, że teraz ciągle wykopuję i przesadzam, bo nic do niczego nie pasuje a w dodatku wszystko robi się dziwnie wielkie ..

Uwielbiam być blondynką.. Od dziecka byłam blondyneczką, potem farbowałam, ściemniały, miałam razy kilka brązy różne, raz czarny i koszmar.. brązy też koszmarnie i to raczej były ciemne blondy..

Taki kolor jest dla mnie najlepszy...

Taki mi się podoba i dobrze się czuję.

Ewa.. no właśnie.. bo ten jeden krzok mi się podobał i później wyszło tak jak wyszło..

Ale kosówek mam dużo, tawuł też, bergenii żurawek.. horty też.. noo w sumie sporo mam po kilka..

Tylko te jedne ekstra mam po jednej...