Gosiek33 07.05.2013 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 U mnie i ropuchy i ślimaki mają się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.05.2013 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Ja ślimaki przez płot przerzucam, do lasu niech spadają.. a żab pilnuje Inka.. ale jest spracowana dziewczynka Nie mam sprawiedliwości... u nas po deszczach w nocy lało, tak, że ziemia mokra i chodniki mokre... a u TARci sucho jak pieprz.. W sumie patrząc u niej na zdjęcia zastanawiałam się co Ona chce.. ale będąc u Niej.. wiem jakie są moje liliowce, czy kosaćce, a jakie u Niej, jak wszystko suche... No jak nic.. TARcia na wydmach pobudowałaś się.... I radosna twórczość mojego męża... on chce mieć kamienie na rondzie.. i to nie takie małe,, nieee.... takie jak mają TARci przyszli sąsiedzi... A ja jadę jutro na rynek po skalniakowe roślinki bylinki.. ależ mają tam ich od zatrzęsienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.05.2013 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Modrzew przy tarasie.. wkopię go dzisiaj... Rondo.. Oścista Grab... Wczoraj kupiona bżdzinka sasanka... Hortensja Pink Diamond Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.05.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 piękna ta bździnka - też taką właśnie tydzień temu kupiłam i bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.05.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Brazunia ja mam wszelkiego "dobrodziejstwa" na ogródku pod dostatkiem. Tylko kurcze jakoś te żaby do slimaków pokojowo nastawione są bo symbioze pełną osiągneły żyją sobie i jakoś nie widać krwawej walki slimaków o przetrwanie a szkoda. Dbaj o swoje żaby w takim razie Ślimaki zbieram, może nie ciut świt, ale zbieram i wyrzucam na ugory niedaleko, ale one skurczybyki chyba wracają bo szalonego spadku populacji nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.05.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 fajna ta sasanka, super kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.05.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Nie wracają, to nowe się zjawiają - winniczków nie wyrzucaj - to drapieżniki zżerające... inne ślimaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.05.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Ło matuchno i tu znowu piękna sasanka....:yes:chyba jutro polecę do szkółki ,by ja nabyć ...prześladuje mnie.. Wiola ,ale Ty masz juz duzo roslinek:eek: i rondko sie klaruje ..pieknie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.05.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.05.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Aaa to jutro pojadę na rynek i kupię inne skalniakowe, małe bździnki ale już będą rosły, No i pojadę więc do szkółki po te sasanki... Ona tak do mnie się uśmiechała... Kupiłam jedną bo myślałam ją posadzić koło tarasu.. ale tam już palca nie idzie wcisnąć, bo tak ciasno.. za niedługo piłę spalinową muszą wytoczyć To dokupię 2-4 i posadze na rondzie... Beata dzięki za pochwały roślinek... Mam nowy kolorek cudny i fajna fryzurkę Fajnie się jest pochwalić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.05.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Mam nowy kolorek cudny i fajna fryzurkę Fajnie się jest pochwalić... To się pokaż na chwilkę...pliiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssss Ślicznie koło tarasu się zrobiło i faktycznie szybciutko urosły te nasadzenia. Teraz kawka na tarasie to rozkosz.... Ronko też za chwilę będzie ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.05.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.05.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Wiola .Wiola.....pokaż sie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.05.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Chyba, że na privka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.05.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Ty się pokaż, a nie tylko gadasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.05.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Proszę... Z tyłu na chwilę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.05.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.05.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 (edytowane) Wiola ,kolorek mamy podobny ,karczycho tez .dawaj en face:Djak wrócę z wanny ma być. foto Edytowane 7 Maja 2013 przez Beauty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.05.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Ładny kolor. Lubisz być blondynką? No własnie, też cię miałam zapytać, dlaczego masz wszystkiego po jednej sztuce? Bo z reguły te krzaczki to się sadzi po kilka w kepach a u ciebie jeden - jeden - jeden Co prawda u mnie tak samo, ale ja niczego nie kupiłam z rozmysłem a wszystko "bo mi się podoba" i efekt jest taki, że teraz ciągle wykopuję i przesadzam, bo nic do niczego nie pasuje a w dodatku wszystko robi się dziwnie wielkie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.05.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Uwielbiam być blondynką.. Od dziecka byłam blondyneczką, potem farbowałam, ściemniały, miałam razy kilka brązy różne, raz czarny i koszmar.. brązy też koszmarnie i to raczej były ciemne blondy.. Taki kolor jest dla mnie najlepszy... Taki mi się podoba i dobrze się czuję. Ewa.. no właśnie.. bo ten jeden krzok mi się podobał i później wyszło tak jak wyszło..Ale kosówek mam dużo, tawuł też, bergenii żurawek.. horty też.. noo w sumie sporo mam po kilka.. Tylko te jedne ekstra mam po jednej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts