DPS 07.05.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Z tyłu bardzo łądnie, kolor mi się podoba. Enfaca możesz na pw puścić, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.05.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Wiolka, to my z tyłu som podobne....bardzo mi się zatem podoba ...a jak wliczyć jeszcze Beauty, to jesteśmy już trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.05.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Wiolka, to my z tyłu som podobne....bardzo mi się zatem podoba ...a jak wliczyć jeszcze Beauty, to jesteśmy już trzy Wiola ,wróciłam z kapieli,, masz szczęscie ,że zdjecie na mnie czekało:Dzauwazyłam podobieństwo nie tylko z tyłu:DAmtla ..teraz kolej na Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2013 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 TARcia.. a miałaś się odnieść do modrzewia, ościstej i graba czy tu czy nie.. ale modrzew i grab raczej tu , bo gdzie indziej nie pasi.. a z ościstą mogę się przesunąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.05.2013 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Witanko pogratulować nowego ufryzurowania i fryzjerki która strzyże jak "paniusia życzy", a nie jak ona 'umi' ja raz na taką trafiłam i podziękowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.05.2013 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 gdzies ta sasanke wyhaczyla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2013 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 U Tomki Jadę na targ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.05.2013 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.05.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Cieszę się, że to nie od kleszcza... mógł zjeść coś co z dzioba ptakowi jakiemuś wypadło, u mnie wczoraj na trawniku przed wejściem jakiś kruk, sroka czy sójka (wszystko się plątało w pobliżu) zgubił spory kawał żeberek Dobrze, że moje akurat w domu były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2013 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Ooooo, moja fryzurka!!!! Kolor włosów nie mój, ale reszta sie zgadza:D Piekna ta sasanka, zaczynam ich naprawdę pragnąć!! Co one wolą: cień czy słońce?? (okey, jakby co moge wygooglać ....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.05.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.05.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Ale mi się gębusia śmieje... Cudnisty ten krzok To wszystko moje???? To się Mężuś zdziwi, że mu się rozrosło... Właśnie nabyłam po całe 2zł 15 sztuk lawendy, 5 smagliczek fioletowych, coleus szt 6 i 3 pelargonie do 3 donic .. zaraz jadę po donice i ziemię... I sasanki po drodze odkupie i choćby już nie wiem co to zielonego na razie nie kupię.. muszę sobie sama dać szlaban na wydatki chwastowe;) noo chyba żeby małą furteczkę uchyloną zostawię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.05.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 smagliczki fioletowe jakoś mi gorzej zawsze rosły, niż białe. Nie wiem, dlaczego. A lawenda mi przemarza. Z 3 krzaczków zostało półtora. To sukces, bo w poprzednich latach marzła całkiem. Pani ogrodniczka mi poleciła posadzić w suchym, żeby woda nie stała (na górce posadziłam) i na słońcu. I żeby śnieg spływał a nie się na nich topił. Pomogło, mam tylko 50% strat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Ewa mnie lawenda pod zwałem spadającego lodu z dachu na nią przeżyła już drugi czy trzeci rok. Ta pójdzie od frontu.Natomiast chciałam mieć inną smagliczkę niż białą.. i wybrałam fioletowa.. inne dwa białe mam i jak co to uczkne i posadzę z przodu. Plan wykonany połowicznie... Donic kupiłam 5 , obsadziłam pelargonią i coleusem 3 donice staną one przed domem... Wsadziłam graba i modrzewia, i zastała mnie noc...W Ikei zakupiłam jeszcze pudła do sortowania odpadów... wreszcie zniknął bajzel w garażu z workami do recylkingu... Oczywiście zaliczyłam jeszcze imieniny u teściowej i dziadka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Lawendę dobrze jest podsypać wapnem, wtedy jest silniejsza i łatwiej przeżywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.05.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 wapnem? rośnie pod perukowcem, Czy perukowiec lubi wapno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 A to nie Ty Ewa posadziłaś perukowca na górce z wapnem czy gruzem???????Nie pamiętam już kto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.05.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 na górce, gruz jest pod spodem, ale wapna to chyba nie dużo, bo obok rośnie Rh i azalia a one chyba wapna nie lubią. Dobrze rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2013 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Trzeba by popytać, ale wydaje mi się, że perukowiec dobrze toleruje wapno, a lawenda wręcz wymaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts