markoto 15.03.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 a czemu to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.03.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 bo przez ta cholerną wiosnę co przyjsć nie może pewnie płytki zacznę kłaść we wrześniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.03.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 a planujesz sie przeprowadzic w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.03.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Martusia powiem tak kto inny to za mnie zaplanował muszę niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.03.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Nie było mnie przez całe popołudnie i .... kto zgadnie gdzie byłam?............. W OBI i LM.... i co oglądała Arnika z mężem i młodym....? Panele, parkiety... i kafelki.... W OBI nic nie ma! w LM już troszkę więcej.... Spodobały nam się panele za jedyne 22zł i to AC4 dębowe... Jutro rano nabędę je do sypialni i gościnnego/gabinetu.... w sumie do 4 pokoi.... Kafelki pooglądałam wczoraj w Max Flizie i takich u nas nie widziałam..... Treba w inne województwa jechać, zeby coś fajnego nabyć..... W LM nabędę kafelki do średniej łazienki.... i może do WC.... A duża łazienka poczeka... Niestety..... Burza mózgu nad kafelkowaniem garaży minęła po wiadomościach, że musimy wygrzać wylewki..... No to sobie nie zawracamy głowy na razie kafelkami w garażu... A LM mają promocje za 15 zł... coś kole tego gres szkliwiony... Może gdyby był w innym kolorze było by cudownie.... ale jest taki pomarańczowy beżyk ... Zobaczymy co nabędziemy.... jak przyjdzie czas kupowania kafli do garażu... Na razie nie mamy gdzie tego magazynować..... Wracając do paneli... nie lubię jak mi stukają gdy chodzi pies... Jestem trochę zmuszona przez podłogówkę i przez brak kasy.... Ale.... tak pogadałam z moim mężusiem, że najprawdopodobniej nabędziemy parkiet na cały przedpokój i salon..... Szkoda, ze wyjdzie tego 75m2 + zapas jakiś trzeba kupić.... A drewno niestety nie jest tanie... ale trudno... nie lubię paneli... a zawsze później można wymienić jakby co.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.03.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 U nas tez mozna zobaczyc sporo ciekawych kafli Musisz pojechac do sanimexu w katowicach w rozdzieniu albo w gliwicach potem quadro w rawie kolo ikei i jest jeszcze adari w katowicach kolo casto ale oni w niedziele nie maja czynne, jest jeszcze soga w chorzowie zdaje sie, domus i combikol w ttw opex Ja myslalam ze ty chcesz sie szybko wprowadzic ale twoj wybor kafli jest zaskakujacy powiem np le rable Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 16.03.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 zaglądam i czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.03.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 dzień dobry Arnika jedź do Częstochowy do CMB tam mają duuuuuuuuuuużo kafli ładne i w różnych cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 16.03.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 dzień dobry Arnika jedź do Częstochowy do CMB tam mają duuuuuuuuuuużo kafli ładne i w różnych cenach Ja tam mam rzut beretem i często tam zaglądam Spisuję sobie numery płytek i zamawiam przez internet dużo dużo taniej I jak będziesz w tej Częstochowie to zapraszam na kawę. Budowa jest 2 km od CMB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.03.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 no Coolibeerku ja własnie tam oglądam co mi w oko wpadnie a potem szukam taniej ale tam właśnie mozna dużo rzeczy w jednym miejscu oglądnąć a o zaproszeniu pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 16.03.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Zapraszam Polecam http://eplytki.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.03.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Dzień dobry :P Śmieje mi się buźka bo zrobiłam suuuuuper zakupy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.03.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 chwal się choćby prywatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.03.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Napisałam w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.03.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 doberek bezgłośny zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.03.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Dzięki za namiary Markotko. Pojadę sprawdzić i pooglądać..... Ale już dwie mam załatwione... tzn mała?średnia łazienka i WC... zostaje jeszcze duża łazienka, chociaż obydwie łazieneczki nie są duże Jednak cały czas kołacze mi się koncepcja parkietu, salonu, przedpokoju i kuchni Oj jakie to trudne.... Chyba już niedługo będzie ciepło.... Jak myślicie????????? Już mam dość tej zimy...... Na wstawienie parapetów czekam i nie mogę się doczekać, bo zimno jest, a one cierpliwie leżą u sprzedawcy.... Jutro mam spotkanie z dwoma panami od kafelek i ma przyjechać pan od reklamacji okien.... Robi już chyba 3 czy 4 podejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Arnika, nie nadazam za Toba, ale podczytuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.03.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Popytaj tez kafelkarzy o ceny przy szlifowaniu brzegow Ile placilas za le rable? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.03.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Popytaj tez kafelkarzy o ceny przy szlifowaniu brzegow Ile placilas za le rable? A są różne ceny? U mnie będą tylko szlifować przy oknie.... i nie wiem czy przy drzwiach też.... Jak u was się otwierają drzwi do łazienki? Do środka, czy na zewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.03.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Arnika, nie nadazam za Toba, ale podczytuje. Małgoś za czym nie nadążasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts