wu 16.05.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Ewciu to takie szyszeczki są ale tak radośnie w górę sterczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.05.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 TARcia.. poczytałam.. on też ładny..Pitolę to...Fiutków nie ma, seksu nie ma, męża nie ma... Nooo koniec świata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.05.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.05.2013 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 No czyli tak czy siak - obiekt pożądania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.05.2013 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Wiola, ależ Ty masz ogród!!! Na Twoim świerku jeszcze nie widać żadnych fiutków, maleńki on ci... poczekaj cierpliwie Buziaki zostawiam:hug:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.05.2013 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Cze Rasiulka... Kiedy wpadasz??????? DPSia.. nooo obiekt pożądania... tak czy siak.. fiutki będą ... zielone albo fioletowe... Dzień dobry z Państwem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.05.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Nooo to moja latorośl padła w samochodzie.. Jako, że znam go jak jest obudzony to miałam zakusy zostawić go w samochodzie w garażu... ale, że od wczoraj stacjonuje u nas kolega Emila i on go obudził... to młody z muchami w nosie i wściekiem poopy wstał i .. poszedł spać w opakowaniu do łóżka.. Obudziłam go i kazałam się myć, przebierać w piżamę spać jak biali ludzie... Ot... matka dyrektorka... Widać chłopcy dzień mieli udany skoro młody padł.. a byłam z nimi nad jeziorem na rybach.. cokolwiek to znaczy ryby przywiozłam sztuk dwie, podobno wymiarowe były, a na patelnię co najwyżej po 5cm mają... ot giganty... Emil szczęśliwy , bo kija zamoczył, kolega nie wiem, ale nie wyrażał sprzeciwu, oburzenia i złości, więc chyba dzień mieli udany... Z newsów .. telewizor ma zalaną matrycę i niestety na śmietnik... mąż szczęśliwy jak cholera.. młody przejął się tylko chwilkę... ale myśli.. W drodze znad jeziora dopytywał się mnie co tata na to powiedział... ale .. Chciał chłopak dobrze, a wyszło jak zawsze... Za to pan naprawił mi stacjonarny komputer.. jak ja się cieszę.. już nauczyłam się obsługi lapka.. ale co stacjonarny to stacjonarny.. no i co mi tam po lapku jak i tak mysza na kablu, pod neta podłączona jestem na kablu.. czyli z lapka mam tylko klawiaturę i ekran... Mnie dopadła jakaś kosmiczna alergia, bo smarkam masakrycznie... I tęsknię za mężusiem co jest jakieś marne 650km ode mnie... I jak to jest.. jak jest obok, to jest tak normalnie, zwyczajnie.. jak go nie ma to tęsknię... on też... Pomyśleć, że za miesiąc nasza kolejna rocznica ślubu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.05.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Która;) Ja ślubu to mam 23 lata, ale znajomości (chodzenia) to 30 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.05.2013 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Krótko mówiąc, młody załatwił Wam kupno nowego tv. Czasem dzieci tak mają, co zrobić. Ewa, jesteście rzadkim przypadkiem, bo znam wiele sytuacji, kiedy para będąca razem dłuuuugo (kilka lat) w ciągu roku - dwóch po ślubie rozchodziła się. Nie wiem, czemu tak jest, ale to dziwne, nie? A Wy dajecie radę. Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.05.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Ewa, bo my jesteśmy rówieśniczki i podobne wiekiem i staż małżeński.... też 23 razem ze sobą... I niestety od kilku lat praca zabiera mi męża i nawet do knajpki nie mamy jak razem wyjść... Jak wprowadzaliśmy się do domu to myślałam , że zdążymy na 20 rocznicę i chociaż piwko na tarasie wypijemy... Na 23 czerwca nie przeprowadziliśmy się.. ba.. sama robiłam przeprowadzkę, mąż w pracy daleko... przeprowadziliśmy się 5 dni później, ale w sumie prezent mieliśmy oboje... dom. Może w tym roku jeszcze ślubny nie wyjedzie... Choć kalendarz dla nas łaskawy nie jest... DPSia.. a chciał dobrze.. umyć TV, wyszło jak zawsze... Emil, jak to Emil... nie nadaremno ma takie imię.... Fakt będzie nowy, i pewnie większy, bo tamtego ślubny za małego kupił do tego salonu... teraz są o połowę tańsze.. szczęka mi opadła... i fakt nowsze.. tylko co mi tam za różnica... W tamtym kanały były ustawione, działało wszystko jak należy.. a teraz.. znów mózg trzeba będzie gimnastykować, bo my elektroniczni nie jesteśmy. Ostatecznie z nastawianiem poczekam do sierpnia. W sumie teraz wakacje zaraz będą, mężusia nie będzie .. więc i TV niepotrzebny.. młody niech ma nauczkę, że jak nie mówi mu się, żeby to czy tamto zrobił, to robi, a jak sam chce to przedobrzy... i niech nie ogląda TV.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 18.05.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 arnika dołaczam sie do podobnych stażem..:Du nas stuknie we wrzesniu 22lata:yes:ale chyba starsza do Ciebie jestem:D Dziewczyny moze rozkminicie co to jest takiego na obwódce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.05.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Starzec.. rośnie jak głupie i wystarczy kawalątek tego w ziemię wetknąć a będzie mnóstwo... Mam to i cudnie w kępie wygląda.. jest niekłopotliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.05.2013 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Aneta,mój mąż się zaparł A co do fiutków, byłam dziś u tracza. Znalazłam 3 rodzaje choinek z czerwonymi fiutkami, ale wszystkie były do dołu. Czyli bardziej zrezygnowane, niż radosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.05.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.05.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.05.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Mogło być wszystko, nie miałam okularów a głupio ludzi prosić, żeby przeczytali, na analfabetkę wychodzę Pojechałam po kiwi, ciekawe, czy urośnie, mam pod domem troszkę miejsca, zachodnia gorąca wystawa. Tylko sucho tam okropnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.05.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.05.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Ewa... A kiwi kupiłaś jedno czy dwa.. dziewczynkę czy chłopaka.. chyba tak parą trzeba kupować... Ale ja się nie znam;) Na sucho poradzi podlewanie... I na drugi raz pytaj... co się będziesz szczypać... niech inni myślą co chcą .. obsługa jest od tego, żeby obsługiwała... TARcia już za Łodzią był jakieś pół godz temu, na wysokości Bełchatowa.. czyli jeszcze Cz. i za godzinkę będzie w domku... Stęskniona jestem baaardzo ... Miałam od czwartku w domku kolegę Emila.. Fajny chłopiec. Dogadują się razem. Właśnie go odwiozłam... Czyli jutro Emil będzie się nuuuudził... Dziś w ramach tego aby się nie nudził skosił trawnik nam.. i w ramach przypływu emocji skosił i sąsiadce za płotem. Pamiętacie jak lata temu chwasty u niej były na wysokości płotu.. Teraz wszystko jest uprzątnięte. Kiedyś kosił jej były mąż góra dwa razy w roku.. a teraz w ciągu 2 tyg ma skoszone przez Emila 3 raz... Sam chciał.. chyba lubi kosić... Nic dziwnego.. w końcu to konkretne zajęcie, takie które i jego mama najbardziej lubi w ogrodzie... Jutro Zielone Świątki, a ja mam sadzenie na grządki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.05.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.05.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 On uwielbia lody, zwłaszcza jak mu je ktoś stawia..... Z niego jest lodożerca TARciątko.. on by nie usnął... noo chyba, że przy TV... a skoro dopiero tam jest gdzie jest/był tzn był na obiadokolacji.. nie dopytywałam bo chłopaków miałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts