Arnika 03.11.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Zdjęcia z niedzieli przepiękne i ta pogoda. Moim zdaniem nie masz co narzekać bo nie biorąc kredytu macie naprawdę bardzo dużo zrobione. Jak byś układała rurki pod odkurzacz to chętnie pomogę bo trochę o tym poczytałem i sam u siebie układałem. Nie jest to trudne więc jak coś służę pomocą. Pozdrawiam Nie narzekam... ale jak czytałeś dziennik jesteśmy już ,,bezdomni" , bo na budowę sprzedałam mieszkanie, ale teraz jeszcze chcemy zrobić całą instalacje i tynki i wylewki. Jeśli się z ta kasą co mam zmieszczę i na wszystko wystarczy, to cudownie by było, ale wątpię... a gdzie reszta? Czyli będę jeździć hulajnogą A założyłam, że na budowę nie wezmę ani złotówki kredytu, bo nigdy nie wiesz co Ciebie w życiu czeka. U nas tylko mąż pracuje, i jak się bardzo poważnie rozchorował w sierpniu i poszedł na 3 tyg do szpitala, a potem w domu jeszcze z miesiąc, to i na opłaty nie było:( , więc wolę mieć mało ale za swoje. Natomiast dom wyszedł wbrew mojego wyobrażenia bardzo duży... możne to i dobrze? Po obecnym wynajmowanym mieszkaniu należny nam się przestrzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 04.11.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Dzień Dobry Co tam nowego na budowie się wydarzyło bo nic nowego nie widać Miłego dnia życzę i dużo nowości na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Witam Opisałam w dzienniku , ale na razie cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczki3 05.11.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Witam koleżankę,nie chcę nic mówić ale mnie ochrzaniasz, że nie piszę, a u Ciebie też coś cichutko. Pisz jak sie sprawy mają, co obecnie robicie, bom ciekawa straszliwie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Witam koleżankę, nie chcę nic mówić ale mnie ochrzaniasz, że nie piszę, a u Ciebie też coś cichutko. Pisz jak sie sprawy mają, co obecnie robicie, bom ciekawa straszliwie. Pozdrawiam Ja piszę często Na razie niewiele się dzieje... Miały być dzisiaj okna i...nie będzie.... ...może jutro wstawią? Muszę wziąć tabletki na nerwy... nie dla mnie... dla męża Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Wklejam, zapożyczone od dziewczyn... http://forum.muratordom.pl/post3767431.htm#3767431 Mam nadzieje, ze się nie obrazom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 dobry wieczór mówiłam że trzeba mieć nadzieję no i widzisz udało się a zdjęcia gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Zdjęć nie zrobiłam, bo zapomniałam zabrać aparat.Może dzisiaj coś zrobię to wkleję zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 dzień dobry no to ja czekam bo pogoda dobra na sesję foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.11.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 to i ja zasiądę cierpliwie i poczekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Aparat na działkę zabrałam, ale baterie zostały w .... Ładowarce Więc dzisiaj nie było sesji fotograficznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 uuuuuuuuuuuuuu nie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 No cóż jak się nie ma w głowie to ma się pod pedałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 nie to tylko nóżki bolą bo się nałazić trza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Nie nóżki tylko samochód więcej spala, a ja muszę tylko pedał gazu przyciskać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 no tyż fakt u nas jak rondo robili to normalnie taki wir w baku był bo non stop wkoło trzeba było jeździć dobrze że to było tylko 2 miechy bo już miałam odruch wymiotny jak za kółko siadałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 dzień dobry a koleżanka to gdzie się ukrywa co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.11.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Cześć Wusia Nie ma mnie bo jestem na działce i robimy rewolucje.... Budynek prawie okopany działka w dużej części wysypana, ale będziemy jeszcze poprawiać... Garaż blaszany przeniesiony... Dzisiaj przywożę tłuczeń na podjazd do garażu (tego w budynku). Trzeba będzie jeszcze go ubić... Wczoraj była koparka i jeszcze nie zrobiła wszystkiego.... ( już dwa całe dni pracowała na działce), więc jeszcze jutro zamówiłam koparkę... może skończy... Więc nie mam czasu i przede wszystkim siły. Tynki wchodzą mi w przyszły poniedziałek. Ładnie chłopcy robią... Nadal nie jestem pewna co do ustawienia mebli i sprzętów w kuchni, a wujek już instalacje zrobił.... Pozdrawiam Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 i ile Ci powiedzieli za tynki toś przyszalała Kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 20.11.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Widzę prace idą pełną parą a ja walczę z sufitami 2 tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts