wu 16.03.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Arnika 33 dekory padłam i wstać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.03.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Spoko ja żyję... i jestem baaaardzo zadowolona.... Właśnie wróciłam z turne po Katowickiej Rawie i Ikei.... Doznałam szoku cenowego i ataku padaczkowego ... cenka opada.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.03.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Do WC wybrałam Silver i dekor silver klucz, oraz beige ... Tak wygląda kolekcja.... http://www.polcolorit.pl/produkty.php?id=62# Właśnie odkryłam pomyłkę sprzedawcy w zamówieniu.... zamiast 10 dekorów Silver klucz, to mam rosso klucz... Muszę jutro sprostować pomyłkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.03.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Dzień dobry Wszystkim zostawiam i miłego dnia życzę :P Dziś spotykam się z dwoma panami od kafelek... ceny... cóż... 30 i 45zł.... Wiem jak jeden tańszy robi... ładnie zrobił..... Ma przyjechać pan do reklamacji okien.... już jedzie i jedzie i nie może dojechać.... Ciekawe czy dojedzie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.03.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Doberek Arniczko Mam nadzieję, że rozmowy z kafelkarzami przebiegną pomyślnie i już niedługo pojawią się kafle na ścianach. A zakupy super. Płytki bardzo ładne Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.03.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Dzięki. Ciekawe jak wyjdą... bo nie mam żadnego projektanta i jakoś kiepsko jest mi to wszystko sobie wyobrazić..... Ale kryształków sporo będzie w łazience to i ładnie będzie wyglądało..... Tak myślę.... Natomiast WC nie wiem co i jak, bo to jest taki metaliczny gres, i jasnobeżowy.... i albo będzie fajnie, albo kijowo... Natomiast panele są nawet fajne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.03.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 dzień dobry Arniczko tylko dopytaj dokładnie co jest w cenie metra żebyś sie potem nie zdziwiła że to tylko za położenie płytek ale że szlifowanie liczą osobno zabudowę osobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.03.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 To wiem, że wszystko liczą osobno i za montaż WC i wanny i umywalek też osobno..... A szlifowanie to nie mam pojęcia ile wyniesie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.03.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 no to musisz mieć umówione konkretnie np tyle i tyle od metra bieżącego szlifowania bo potem to kłótnie i hałasy niepotrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.03.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Noooo to ja wiem o tym.... Ale co najgorsza kasę wydałam, za auto trzeba zapłacić, z ubezpieczalni jeszcze nic nie dostałam i na giełdę muszę jechać go sprzedać.... I może w necie puścić ogłoszenie A tak na szybko potrzebuję troooooszkę kasy.... No taki 3 autka to by mi spokojnie na wszystko starczyło.... Jedno jest a dwa muszę sklonować..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 17.03.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Arnika ty zwolnij troszkę bo się przekręcisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.03.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Te kafle silver to ja mam w wiatrolapie jakby co dowiedz sie dokladnie jak kazdy z nich liczy, pewnie szlifowanie bedziesz miala przy obudowach geberitow czy wanien, kazde naroze wypukle to szlifowanie chyba ze planujesz listwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.03.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Arnika ty zwolnij troszkę bo się przekręcisz Nie poganiaj mnie.... bo stracę oddech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.03.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Te kafle silver to ja mam w wiatrolapie jakby co dowiedz sie dokladnie jak kazdy z nich liczy, pewnie szlifowanie bedziesz miala przy obudowach geberitow czy wanien, kazde naroze wypukle to szlifowanie chyba ze planujesz listwy Czy Ty wiesz, że ja nic nie widziałam..... I jakie są w użytkowaniu? A geberit najprawdopodobniej będzie zabudowany do sufitu.... Ale nie mam pojęcia co jeszcze wyjdzie.... W małej łazience nie będzie WC. A co do baterii... to które są dobre i tanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.03.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 w wiatrolapie nie sa najlepsze bo jednak widac brud, ale mayland ma w lazience mozesz u niej poogladac i ona mi je zachwalala do lazienki jako bezobslugowe tylko chyba musisz ja poprosic o fotki bo widze tylko jedno zdjecie z tej lazienki, ona ma mieszane z bialymi trudno powiedziec ktore sa tanie i dobre ale wiesz ze i z hansgrohe mozesz znalezc tansze serie wiec trzeba szukac, sporo osob ma paffoni ale nie wiem jak z ich trwaloscia ja zwykle cen tak mniej wiecej szukam na megalazienki.pl potem jak juz wiem ze mnie na to bedzie stac to szukam taniej na innych stronkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.03.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Dziewczyny i chłopaki.... Kto wie i kto ma całą antresolę w drzewie? Zastanawiamy się nad wykonaniem skosów i szczytów w salonie z drzewa... Czy któraś się gdzieś z czymś takim spotkała? Kto tak ma? No bo jak zdejmę deski to czymś musimy wykończyć szczyty i ściany powyżej legarów... I żeby było to przez lata bezobsługowe.... Wiec myślę o deskach boazeryjnych, podbitkowych... Tylko jaki kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.03.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Arniczko deski nie będą bezobsługowe trzeba je będzie jakby nie było malować co jakiś czas najlepiej chyba jakiś zmywalny tynk dekoracyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.03.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Wusia akurat dechy sa bezobslugowe, tesciowie maja 5 lat i nic absolutnie sie z tym nie dzieje, to jest polakierowane wiec co sie ma z tym dziac??To sa jakby deski elewacyjne na pioro i wpust albo na obce pioro, mozna kupic w marketach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.03.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Arniczko deski nie będą bezobsługowe trzeba je będzie jakby nie było malować co jakiś czas najlepiej chyba jakiś zmywalny tynk dekoracyjny Wusia one będą wewnątrz.... i jak pomalujemy raz czy kilka razy lakierem i jakimś koloryzującym to nic im się na suficie nie stanie.... No a tynk zmuwalny trzeba zmywać, ścianę stawiać, tynki u góry robić A tak konstrukcja drewniana, obite deskami/podbitką i pomalowane... pod krokwie ocieplenie i w ścianę z desek też wełna.... I myślę , że dobrze by było.... Czym zaimpregnować deski na moim suficie... Środek grzybobójczy i coś tam jeszcze....(pytanie do Twojego męża ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.03.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 pytasz o te które zostaną na suficie jako drewniany strop?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts