Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Szkoda, faktycznie. Nie pomogę, bo niewiele wiem, odróżniam mszyce ... na szczęście jeszcze mend nie widziałam, ale kilka dni temu wysypałam proszek na mrówki tam, gdzie mi szczególnie na roslinach zależy. Trudno, natura natura ale ja czereśnie na ten przykład mam ochotę jeść w tym roku. Pod perukowcami i berberysem też pełno było tego małego tałatajstwa ...

Orlik zaczyna kwitnąć a jest tak zimno, że nie chce mi się do ogrodu z telefonem wyjśc i zdjęcia porobić.

TARcia.. mialam zrobić jeszcze kilka zdjęć, ale bateria/akumulatorek padł. Muszę podjechać gdzieś po przejściówkę.. bo wczoraj dostałam od kuzynki nową zabawkę.. jest maleńka i robi fajne zdjęcia... i jest o niebo lepsza niż miałam wcześniej.. mieści się nawet do torebki kopertowej...

Musisz wiedzieć jak mi się pychol śmieje :lol:

Jak naładuje akumulatorek to kliknę więcej zdjęć...

Jak u nas dziś jest cholernie zimno.. wyszłam na dwór w celu usuwania chwastów... i pitolę chwasty.. weszłam do domu.. bo nos mi zmarzł.. nawet Inka z dworu uciekła..

A mam i chwasty usunąć i trawę skosić,,, tylko czy zaciągnę kosiarkę? jak nie dam rady to na chłopaków poczekam.. bo łapę chwilę bez deszczu.. a później nawóz chcę wysiać...