Arnika 30.05.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Jak to w Boże Ciało... przestało w tym momencie padać i wychodzi słońce... Podobno zawsze koło południa słońce wychodzi, bo Matka Boska pieluszki rozwieszała.. Chłopaki umoknięci, Emil ze cztery razy w glinie przewrócił się.. zaczynają łowić ryby.. Może resztę dnia już będzie OK.. Na trawniku normalnie mam jedną wielką kałużę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.05.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 a u nas chyba dopiero zbiera się na deszcz. Rano było ładnie... Żółte... mniam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.05.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Jakbyś kiedyś w kalendarzu znalazła czas to zapraszam i o żółte się postaram... Dobrze mnie wczoraj znieczuliło... prochów nie brałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.05.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 A co żółte, jajówę dobrą masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.05.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Ech, i to jak dobrą........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.05.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Z tego wszystkiego chyba sobie naleję, dostałam świetną od żony kuzyna, taka gęsta, że trudno wytrząsnąć z butelki (wylać nijak się nie da, ma konsystencję budyniu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.05.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.05.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Z tego wszystkiego chyba sobie naleję, dostałam świetną od żony kuzyna, taka gęsta, że trudno wytrząsnąć z butelki (wylać nijak się nie da, ma konsystencję budyniu). nie lepsza setka i jajecznica ?? Arni,miałaś rację , mam fart z tym deszczem.Poranne podlewanie załatwił i wieczorne mimo,że cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.05.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.05.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Za to u nas w nadmiarze go było.... Po ogrodzie jak przeszłam to chlup, chlup pod nogami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.05.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.05.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 U nas dzisiaj caly dzień burzowy:(miedzy jednym grzmotem i drugim zdażyłam sie 'narąbać " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.05.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Nabąbiona... Baaardzo chciałam się z Tobą zobaczyć.. ale młodego muszę na dworzec odstawić... Za to ja przygotowałam Emila na kolonie. Czekam aż wrócą z ryb.. powoli jadą... wówczas spis zrobię, pokaże co ma i ile i włożę do torby. Nooo i najważniejsza kasa... Zrobiłam u młodego kipisz w garderobie.. ciąg dalszy wczorajszego.. no i dochodzę do wniosku, ze już jest ładnie, a nie można było palca wcisnąć... Za to zaczęłam segregować skarpety chłopaków.. jest ponad 30 skarpet co drugiej nie mogę dopasować.. Nie wiem jak oni to robią.. ale normalnie nie ma.. Nawet dwa dni przed wyjazdem do TARci kupowałam nowe skarpety Emilowi i z 7 par zostały się cztery.. gdzie reszta???? Noo Koperfild normalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.05.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.05.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Kochana Ty sie nie zdziw ,,,bo z pietrkowa do będzina to juz rzut beretem jak sie rozpedzem to dojedem:lol2: A ZE SKARPETAMI TO U MNIE TEZ TEN PROBLEM ...stary ciagle skarpet u mlodego szuka ,,,mają tensam rozmiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.05.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 tarcia dołaczasz się ? jesssu muszę coś w koncu poprasowąć .m synowi musi jutro zawieżć jakiś marynarę na egzamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.05.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Wiem, że nic bo ja pakowałam... ale gdzie jest reszta...????I tak wiecznie ze wszystkim...No a gdzie jest pozostałych 30 sztuk skarpet .. ??? Ja nie wiem czy ten problem skarpet występuje tylko u mnie czy jak ktoś ma 3 facetów to też mają problem czyje są skarpety? Bo ja mam problem z rozpoznaniem, starszakowi to rybka jakie włoży byle by ciemne były i czy od pary to też mu rybka, mąż sprawdza czy jego, a Emil z innej bajki mama musi dać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.05.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Beata.. możesz wpadać.. rozmawiałam z Rasią i też mówiłam, że może wpadać z Lidką... U nas 3 chłopaków ma ten sam rozmiar, a Emil już nie nosi z samochodzikami i piłkami tylko normalne męskie i problem jest...Nie ma jak to było kiedyś .. emil miał maleńkie, starszak dziecięce i młodzieżowe później... mąż męskie...Teraz wszyscy taka sama stopa i wszystkie skarpety do siebie podobne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.05.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.05.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Zobaczę ,jak sie sytuacja w yklaruje....obym była tylko zdolna wrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts