Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

Jak to w Boże Ciało... przestało w tym momencie padać i wychodzi słońce...

Podobno zawsze koło południa słońce wychodzi, bo Matka Boska pieluszki rozwieszała..;)

Chłopaki umoknięci, Emil ze cztery razy w glinie przewrócił się.. zaczynają łowić ryby.. Może resztę dnia już będzie OK..

Na trawniku normalnie mam jedną wielką kałużę...

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Z tego wszystkiego chyba sobie naleję, dostałam świetną od żony kuzyna, taka gęsta, że trudno wytrząsnąć z butelki (wylać nijak się nie da, ma konsystencję budyniu). :rolleyes:

Z tego wszystkiego chyba sobie naleję, dostałam świetną od żony kuzyna, taka gęsta, że trudno wytrząsnąć z butelki (wylać nijak się nie da, ma konsystencję budyniu). :rolleyes:

nie lepsza setka i jajecznica ?? :lol:

Arni,miałaś rację , mam fart z tym deszczem.Poranne podlewanie załatwił i wieczorne :) mimo,że cieplutko :lol2:

Nabąbiona...

Baaardzo chciałam się z Tobą zobaczyć.. ale młodego muszę na dworzec odstawić...

Za to ja przygotowałam Emila na kolonie.

Czekam aż wrócą z ryb.. powoli jadą... wówczas spis zrobię, pokaże co ma i ile i włożę do torby. Nooo i najważniejsza kasa... :rolleyes:

Zrobiłam u młodego kipisz w garderobie.. ciąg dalszy wczorajszego.. no i dochodzę do wniosku, ze już jest ładnie, a nie można było palca wcisnąć...

Za to zaczęłam segregować skarpety chłopaków.. jest ponad 30 skarpet co drugiej nie mogę dopasować..

Nie wiem jak oni to robią.. ale normalnie nie ma..

Nawet dwa dni przed wyjazdem do TARci kupowałam nowe skarpety Emilowi i z 7 par zostały się cztery.. gdzie reszta????

Noo Koperfild normalnie...

Wiem, że nic bo ja pakowałam... ale gdzie jest reszta...????

I tak wiecznie ze wszystkim...

No a gdzie jest pozostałych 30 sztuk skarpet .. ???

Ja nie wiem czy ten problem skarpet występuje tylko u mnie czy jak ktoś ma 3 facetów to też mają problem czyje są skarpety? Bo ja mam problem z rozpoznaniem, starszakowi to rybka jakie włoży byle by ciemne były i czy od pary to też mu rybka, mąż sprawdza czy jego, a Emil z innej bajki mama musi dać...

Beata.. możesz wpadać.. rozmawiałam z Rasią i też mówiłam, że może wpadać z Lidką...

U nas 3 chłopaków ma ten sam rozmiar, a Emil już nie nosi z samochodzikami i piłkami tylko normalne męskie i problem jest...

Nie ma jak to było kiedyś .. emil miał maleńkie, starszak dziecięce i młodzieżowe później... mąż męskie...

Teraz wszyscy taka sama stopa i wszystkie skarpety do siebie podobne...