Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W temacie skarpet męskich to miałam to samo, dorośnięci synowie i Książę Małżonek wiecznie wyrywali sobie skarpety po praniu i każdy twierdził, że to na pewno jego... :lol2:

Teraz Książę Małżonek sam po domu lata i pomstuje, gdzie jego skarpety...

Najwyraźniej męskie skarpety prowadzą jakieś tajemne życie, ukryte przed naszymi oczami. :yes:

Nad ranem/rano przestało padać...

Jak długo jeszcze może tak padać????

Młody z ryb wrócił przed 22... i padł.. z pakowania nici.. no bo jak spakować jak chłopak śpi...

Cały dzień z wędką nad wodą.. radochy po pachy, mąż mówił, że nic nie słucha... wie wszystko najlepiej, już to widzę jak był wyprowadzony z równowagi...

Złowił dwie małe płotki.. wypatroszył je... kazał sobie usmażyć.. i padł... nie zjadł...

Śpi nadal...

A tego to ja nie wiem...

Ona ma otwarte zaproszenie...

Może wpaść po zlocie jakby tylko ochotę miała...

Ja mam ochotę jechać.. ale nie dzisiaj.. Juro wszędzie.. nie dziś...

Marta odrób się z rana z dniem dziecka, żeby później w razie tel byłabyś wolna i dyspozycyjna;)

Szukam majstra co obudował by mi kominek.... znacz takiego?

A wracając do skarpetek - ja mam córkę a problem ten sam . Ma w szufladzie 30 pojedynczych skarpetek. Stwierdziłam, ze niech sobie dobiera PODOBNE bo ja już mam dość kupowania. Jeżeli zjada te skarpetki, to niech choć zjada w parach!!!

A ja myślałam, że problem skarpetek dziewczyn nie dotyczy...

Toteż starszak ma metodę.. czarne z czarnym, a, że faktura ciut inna to mu to rybka.. oby całe były i czyste...

Ja dostaję nerwu jak to widzę...

Przestało u nas padać od rana... :)

Oby już na razie nie padało...

Giną w pralce jak masz słaby kołnierz, najlepszym rozwiązaniem jest pranie wszelkich drobnych ciuszków w specjalnych woreczkach.

Przed laty miałam jazdę jak taka zjedzona skarpetka zatkała mi pralkę, a jak ją przez filtr wyciągałam to się odetkało, ale sobie całe jezioro wody na podłogę wylałam.

Zajrzyj do filtra... tylko ostrożnie

Ja piorę w siatkach a też giną. Przypuszczam że giną w czeluściach szafy córki. Kiedyś tam znalazłam 2 talerze, kilka szklanek i innych drobiazgów, więc dlaczego skarpetki nie mogą być gdzieś wepchnięte :)