Gosiek33 31.05.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 talerze i szklanki w szafie.... to córa Twa przebiła moją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.05.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.05.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Skarpetki żyją własnym życiem. Moja córa, już w końcu stara gropa z własnym domem, nadal nie doszła z nimi do porozumienia. Zawsze z wakacji wracała z częścią skarpetek i tylko część z nich była do pary. To jeszcze mogłam zrozumieć, ale gdzie ginęły w domu Lekarstwem na mojego J. okazało się kupowanie większych ilości jednej firmy i jednego koloru Arniko, ja już wcześniej u Ciebie bywałam, ale nie pamiętam, czy zostawiłam ślad. Uroczy domek i otoczenie A sufity w salonie mamy podobne, tyle, że mój ciemny i czeka na dołożenie na nim krokwi (atrapy). Kominek - znalazłam i obejrzałam. Nie wiem od czego zacząć . Może najpierw kilka informacji o obudowie. Jeśli chcesz, żeby kominek w chłodniejsze dni dogrzał salon nawiewając ciepłe powietrze przez kratki wentylacyjne w obudowie, to można to zrobić dosyć prosto. Obudowa to nie jest jakaś straszna filozofia i można to zrobić nawet samemu. Nawet tzw. ciepłą (szamotową) obudowę można zrobić samodzielnie. Wszystkie materiały są dostępne także drogą internetową. To jest kwestia staranności wykonania. Natomiast jeśli chcesz użyć kafli, albo kamienia w obudowie, robi się większy problem – potrzebujesz fachowca. Jednak całość można zrobić na raty - najpierw obudowa, a potem okładzina. Podzielisz koszty. Jest tak strona http://www.kominki.org/katalog-firm/w,forest-natura-pracownia-zdunska-ziemowit-nowakowski,354,orzesze.html Tu znajdziesz firmy kominkowe w Twojej okolicy. Mnie w mojej okolicy wypisało ich 46. Foresta znam akurat z fm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 31.05.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 EZS a cora dużo czyta? dużo myślisz, że podżera przy czytaniu? A potem z lenistwa pozostałości do szafy? Niewykluczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.05.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 31.05.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 podżerałaś skarpetki przy czytaniu:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.05.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.05.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.05.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 A wracając do skarpetek - ja mam córkę a problem ten sam . Ma w szufladzie 30 pojedynczych skarpetek. Stwierdziłam, ze niech sobie dobiera PODOBNE bo ja już mam dość kupowania. Jeżeli zjada te skarpetki, to niech choć zjada w parach!!! :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.05.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Emil odstawiony już w pociągu, my już mieliśmy pierwszych gości jak chata pusta... Pestko dzięki za pochwała Nie wiem co mam powiedzieć nt kominka.. Wcale to nie jest takie proste bo ja wiem, że sama nic nie wiem.. ale ma być i prosto aby do wszystkiego pasowało.. Forest.. chodziło mi o marmur Forest brown lub green.. w moim przypadku brązowy.. nie chodziło mi o firmę... znaną też z FM , bo nie wiem czy na nią by było mnie stać.. Znaczy, że Ty gdzieś blisko mieszkasz.. w każdym bądź razie niedaleko? I chyba poszłabym w kierunku ciepłego kominka,... bo w razie czego ma zagrzać przynajmniej część domu.. mieliśmy przykład zeszłej zimy, mrozy -25*C i padła pompa.. grzaliśmy kominkiem.. dał radę... Niestety maż mój nie jest typem Macgajwera i sam tego niestety nie zrobi... Stąd poszukiwania majstra.. ale tyle kasy to niestety i nie mam i nie dam.. wkład i czarną rurą mamy i w razie chłodniejszych dni dogrzewamy salon i część domku,, w każdym bądź razie robi się przyjemnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.06.2013 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 ja to nazywam syndromem czytacza :D:D bo sama tez tak miałam czytać w tajemnicy rozumiem, latarkę pod kołdrą też używałam, ale czemu talerze do szafy :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.06.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Jeżuuuu jak w domu ciiiiichoooooo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.06.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Arnika, to dobry czas, żeby w głośniki wrzucić najbardziej ulubioną muzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.06.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Kocham Panan, Panie Sułku... właśnie leci w ,,trójce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.06.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.06.2013 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Ja nie chowałam, stawiałam na podłodze przy łózku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.06.2013 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 ewntualnie pod jak model z nóżkami był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.06.2013 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.06.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 pod łóżkiem to bym zobaczyła i ochrzaniła. W szafie to trochę potrwało. Jakby jeszcze przypomniała sobie i zniosła na dół w przerwie, to by nie było problemu Już kiedyś pisałam - moje najpiękniejsze wakacje to jak miałam bodaj 10 tomów "diuny", siedziałam na brzegu jeziora i czytałam. Mój wówczas narzeczony omal szału nie dostał, wtedy pierwszy raz zrozumiał, że z czymś przegrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.06.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Dobre wakacje Pojeździliśmy po marketach.. właśnie wróciłam i mam szczerze dość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts