TAR 01.06.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.06.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Oooo nie nie... Wiem już co chcemy... Tylko czy 50 czy 60 ?????? nie mam pojęcia... I zakupiłam jedno krzesełko na taras z przeceny w Ikei, kupię jeszcze jak spotkam w dobrej cenie... Kupiliśmy baterie do zlewozmywaka z hansgrohe bo z Krakowa o dziwo rurka się dziwnie rozszczelniła i sikała wszędzie ale nie do zlewu... fajna promocja była w Casto.. Jak komuś potrzebne to można podjechać... Mam i grohe i hansa w łazience i WC i są ekstra.. do kuchni kupowaliśmy za 100zł aby nie było żal w razie czego wyrzucić i też na wykończeniówce nie mieliśmy już kasy.. rybka mi była jaka będzie bateria byleby woda leciała. Zepsuła się więc nabyliśmy nową. Teraz musi tylko nabrać mocy urzędowej aby mąż ją zamontował... W casto mężuś nie chciał kupić mi emulsji.. malowałabym dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.06.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.06.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.06.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Muszę poważnie porozmawiać ze starszymi chłopakami... Malować trzeba na gwałt.. brudno od dzieci jest masakrycznie.. Mężowi się nie chce i zaraz też wyjedzie. T zrobił jeszcze większą robotę niż prace remontowo/naprawcze... Podziękuj Mu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.06.2013 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Tarcia, a czym Cię ikea tak wkurzyła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.06.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 No właśnie... ? Mężuś mi założył baterie do zlewozmywaka i wyczyścił wszystkie odpływy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.06.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Nie wiem co mam powiedzieć nt kominka.. Wcale to nie jest takie proste bo ja wiem, że sama nic nie wiem.. ale ma być i prosto aby do wszystkiego pasowało.. Forest.. chodziło mi o marmur Forest brown lub green.. w moim przypadku brązowy.. nie chodziło mi o firmę... znaną też z FM , bo nie wiem czy na nią by było mnie stać.. Znaczy, że Ty gdzieś blisko mieszkasz.. w każdym bądź razie niedaleko? I chyba poszłabym w kierunku ciepłego kominka,... bo w razie czego ma zagrzać przynajmniej część domu.. mieliśmy przykład zeszłej zimy, mrozy -25*C i padła pompa.. grzaliśmy kominkiem.. dał radę... Niestety maż mój nie jest typem Macgajwera i sam tego niestety nie zrobi... Stąd poszukiwania majstra.. ale tyle kasy to niestety i nie mam i nie dam.. wkład i czarną rurą mamy i w razie chłodniejszych dni dogrzewamy salon i część domku,, w każdym bądź razie robi się przyjemnie... Arnika, ja mazowiecka jestem. Nie wiem jak daleko do Ciebie. Z kominkarzami z dużych firm niestety tak jest, liczą sobie tęgo, a takiego co potrafi a nie przesadza cenowo ciężko znaleźć. Wiem, że ładnie sobie z tym tematem poradziły Basia (Guthose) i Anitka89. Anitka ma już nawet obudowę skończoną. Ale czy one są blisko, czy daleko od Ciebie nie wiem. Co do grzania samym nieobudowanym wkładem, to u mnie niestety się słabo to sprawdzało, ale może dlatego, że był za mały w stosunku do kubatury. To znaczy w zimie, bo na dogrzewanie wystarczało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.06.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Ja mieszkam niedaleko Katowic.Właśnie.. te ceny z firm powalają.. A Basia nie jest ze Śląska? tak mi się coś kołacze... Muszę ją odnaleźć i zapytać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.06.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.06.2013 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 A w Katowicach nie mają? To bym Ci kupiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.06.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.06.2013 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 02.06.2013 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Tar a o czym piszesz ? jak się nazywa ta seria Ikea ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.06.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.06.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 To może dziewczyny z Warszawy by Ci kupiły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.06.2013 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 02.06.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 (edytowane) Tar daj mi swoj fonik na priv, w srode bede w Jankach to zerkne ... jakby co zadzwonie jedna na allegro ale to pewnie widziałas http://allegro.pl/plock-nowa-komoda-ikea-shabby-prowansja-aspelund-i3290793595.html Edytowane 2 Czerwca 2013 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.06.2013 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 02.06.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 zobacz http://www.taniutko.pl/komody/6693-aspelund-komoda-3-szuflady.htmlhttp://www.gumtree.pl/fp-sprzedam/aspelund/c4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts