Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oooo nie nie...

Wiem już co chcemy... :yes:

Tylko czy 50 czy 60 ?????? nie mam pojęcia...

I zakupiłam jedno krzesełko na taras z przeceny w Ikei, kupię jeszcze jak spotkam w dobrej cenie...

Kupiliśmy baterie do zlewozmywaka z hansgrohe bo z Krakowa o dziwo rurka się dziwnie rozszczelniła i sikała wszędzie ale nie do zlewu... fajna promocja była w Casto.. Jak komuś potrzebne to można podjechać... Mam i grohe i hansa w łazience i WC i są ekstra.. do kuchni kupowaliśmy za 100zł aby nie było żal w razie czego wyrzucić i też na wykończeniówce nie mieliśmy już kasy.. rybka mi była jaka będzie bateria byleby woda leciała. Zepsuła się więc nabyliśmy nową.

Teraz musi tylko nabrać mocy urzędowej aby mąż ją zamontował...

W casto mężuś nie chciał kupić mi emulsji.. malowałabym dom...

Nie wiem co mam powiedzieć nt kominka..

Wcale to nie jest takie proste bo ja wiem, że sama nic nie wiem.. ale ma być i prosto aby do wszystkiego pasowało.. Forest.. chodziło mi o marmur Forest brown lub green.. w moim przypadku brązowy.. nie chodziło mi o firmę... znaną też z FM , bo nie wiem czy na nią by było mnie stać..

Znaczy, że Ty gdzieś blisko mieszkasz.. w każdym bądź razie niedaleko?

I chyba poszłabym w kierunku ciepłego kominka,... bo w razie czego ma zagrzać przynajmniej część domu.. mieliśmy przykład zeszłej zimy, mrozy -25*C i padła pompa.. grzaliśmy kominkiem.. dał radę...

Niestety maż mój nie jest typem Macgajwera i sam tego niestety nie zrobi...

Stąd poszukiwania majstra.. ale tyle kasy to niestety i nie mam i nie dam.. wkład i czarną rurą mamy i w razie chłodniejszych dni dogrzewamy salon i część domku,, w każdym bądź razie robi się przyjemnie...

Arnika, ja mazowiecka jestem. Nie wiem jak daleko do Ciebie.

Z kominkarzami z dużych firm niestety tak jest, liczą sobie tęgo, a takiego co potrafi a nie przesadza cenowo ciężko znaleźć.

Wiem, że ładnie sobie z tym tematem poradziły Basia (Guthose) i Anitka89. Anitka ma już nawet obudowę skończoną. Ale czy one są blisko, czy daleko od Ciebie nie wiem.

Co do grzania samym nieobudowanym wkładem, to u mnie niestety się słabo to sprawdzało, ale może dlatego, że był za mały w stosunku do kubatury. To znaczy w zimie, bo na dogrzewanie wystarczało.

Tar daj mi swoj fonik na priv, w srode bede w Jankach to zerkne ... jakby co zadzwonie :)

jedna na allegro ale to pewnie widziałas

http://allegro.pl/plock-nowa-komoda-ikea-shabby-prowansja-aspelund-i3290793595.html

Edytowane przez mugatka