Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A co ma mu się podobać?

Tzn skończyliście kostkę...?

U nas tez jest tak mokro, ze masakra... jak jest ulewa to studzienki w mieście wody już nie przyjmują i np pod wiaduktami wody jest do progu samochodu.. ale to tak nie tylko u nas, u Was też pewnie, i u Ewy też, bo amfibię chciała by mieć..

Wyjechał.. na zielona kolonię z reha..

Jest w Pogorzelicy.. lubię Pogorzelicę... chyba jest zadowolony.. nie dzwoni, i ja też bo się na niego wściekłam.. i mam słuszną racje.. jak nie zadzwoni to jego małpy i jego cyrk.. odbiorę go z pociągu;) A tak serio to dzwoniłam do wych wczoraj wieczorem... i wszystko OK.. mieli dziś rano wstawać na wschód słońca, potem zachód i padną..

Szczęśliwi bez mam i tatów.. wolni .. i nie mają ochoty na kontakt z rodzicielami...

Jaki mam spokój... mraaaałłł

Śpię aż się wyśpię... wczoraj obudziłam się o 10.00 rano... dziś mnie starszak obudził po 7.00 i byłam zła... była taka ulewa, ze nosa spod kołdry nie chciało mi się wystawić...

Już dawno tak nie leniuchowałam..

I odpoczynek bez młodego , który potrafi dać w kość i któremu ciągle się nuuudzi.. jest cudny..

Nie tęsknię za telefonami od młodego.. spokój mam... a on w jeden dzień.. albo i pól dnia wygadał.. tylko gdzie i z kim...? całe doładowanie tel..

Jak wygadał,,, to nie będzie już gadał....

Noo raczej w neta weszli z gierkami... z chłopakami..

.......i poszło doładowanie,...

Wiesz.. dobre to jest.. po raz pierwszy nie zawraca mi głowy , nie wydzwania, .. nie piszczy na odległość, że coś mu się tam nie podoba...

Jest bezpieczny, wychowawcy są ze szkoły , ci sami od lat.., zna wszystkich bardzo dobrze i oni znają i jego i dzieciaki.., mają dobre jedzenie i mają pogodę.. choć wietrzenie to słonko świeci i nie leje tak jak u nas..

Żyć i bawić się tylko...,.

Noo a ja właśnie włączyłam podłogówkę...

Przez jakiś czas przepalałam lub paliłam w kominku... ale dziś jest mi zimno w całym domu...

U nas też na zewnątrz jest 14*C... dla mnie to lodówka.. brrrr..

I ta wilgoć... wszędzie jest tak mokro, tak wilgotno, że jest mi zimno.. Czubek noska mi zmarzł.. ręce umarznięte i stopy...

Nie znoszę jak mi jest zimno...

ja tam spie przy otwartym oknie, nie wyobrażam sobie grzać domu w maju lub czerwcu.

ja grzeję kominkiem.

A to zaznaczone to mi przypomina "Błękitny zamek" jak matka też nie wyobrażała sobie palić w kominku przed listopadem a tata bohaterki do listopada nie dotrzymał,... :lol2:

Dziękować TARciu...

No i wieczorkiem siedziałam w kurtkach zimowych, dresie i owinięta kocami.. a i tak uciekłam... zapomniałaś dodać ;)

No żeby w piecu palić w czerwcu.. ale zimno mi i wilgotno było...

W kominku jak palę to sauna w salonie a im dalej tym chłodniej...

Natomiast w piecu jak rozpalimy i w podłogę puszczę to cały dom skorzysta...