Nadulka 05.06.2013 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 A no ja tak z doskoku.A młody,no mam cichą nadzieję,że już będzie ok!...za tydzień idziemy na wizytę kontrolną...oby ostatnią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.06.2013 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 No to dobrze , ze idzie ku dobremu.. Mówiłaś , Że to długie leczenie będzie, ale nie sądziłam , ze aż tak długie... A co u Ciebie.. opowiadaj.. Czemu skasowałaś komentarze i dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 05.06.2013 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 I tak tam nic nie wklejam i nie pisze.A u mnie ok,czekam wreszcie na lepsza pogodę,bo chcemy trawę siać,jest tak mokro że nie mogą wjechać z lepsza ziemią na działkę.A jak Emilowi się podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.06.2013 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 A co ma mu się podobać? Tzn skończyliście kostkę...? U nas tez jest tak mokro, ze masakra... jak jest ulewa to studzienki w mieście wody już nie przyjmują i np pod wiaduktami wody jest do progu samochodu.. ale to tak nie tylko u nas, u Was też pewnie, i u Ewy też, bo amfibię chciała by mieć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 05.06.2013 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Czytałam że Emil wyjechał?Kostka jeszcze nie skończona,ale trawę chcemy siać z tyłu,to w niczym nie przeszkadza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.06.2013 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Wyjechał.. na zielona kolonię z reha.. Jest w Pogorzelicy.. lubię Pogorzelicę... chyba jest zadowolony.. nie dzwoni, i ja też bo się na niego wściekłam.. i mam słuszną racje.. jak nie zadzwoni to jego małpy i jego cyrk.. odbiorę go z pociągu;) A tak serio to dzwoniłam do wych wczoraj wieczorem... i wszystko OK.. mieli dziś rano wstawać na wschód słońca, potem zachód i padną.. Szczęśliwi bez mam i tatów.. wolni .. i nie mają ochoty na kontakt z rodzicielami... Jaki mam spokój... mraaaałłłŚpię aż się wyśpię... wczoraj obudziłam się o 10.00 rano... dziś mnie starszak obudził po 7.00 i byłam zła... była taka ulewa, ze nosa spod kołdry nie chciało mi się wystawić... Już dawno tak nie leniuchowałam.. I odpoczynek bez młodego , który potrafi dać w kość i któremu ciągle się nuuudzi.. jest cudny..Nie tęsknię za telefonami od młodego.. spokój mam... a on w jeden dzień.. albo i pól dnia wygadał.. tylko gdzie i z kim...? całe doładowanie tel.. Jak wygadał,,, to nie będzie już gadał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 05.06.2013 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Hehe,podzwonił sobie chłopak,a co!Myśle,że zrobi wam to dobrze,taka chwilowa rozłaka .Ważne że jest zadowolony,to już nie jest mały chłopak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.06.2013 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Noo raczej w neta weszli z gierkami... z chłopakami.. .......i poszło doładowanie,... Wiesz.. dobre to jest.. po raz pierwszy nie zawraca mi głowy , nie wydzwania, .. nie piszczy na odległość, że coś mu się tam nie podoba... Jest bezpieczny, wychowawcy są ze szkoły , ci sami od lat.., zna wszystkich bardzo dobrze i oni znają i jego i dzieciaki.., mają dobre jedzenie i mają pogodę.. choć wietrzenie to słonko świeci i nie leje tak jak u nas.. Żyć i bawić się tylko...,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.06.2013 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Czy u Was też jest tak zimno????????Czy włączyliście może ogrzewanie?Ja zastanawiam się nad włączeniem podłogówki.. Jest mi tak zimno, że masakra... Chyba przestało padać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 05.06.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 My cały czas grzejemy,wiesz przeca że ja cieplolubna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.06.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.06.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 My wieczorami też przepalamy, nie ma przeproś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.06.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.06.2013 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Noo a ja właśnie włączyłam podłogówkę...Przez jakiś czas przepalałam lub paliłam w kominku... ale dziś jest mi zimno w całym domu... U nas też na zewnątrz jest 14*C... dla mnie to lodówka.. brrrr.. I ta wilgoć... wszędzie jest tak mokro, tak wilgotno, że jest mi zimno.. Czubek noska mi zmarzł.. ręce umarznięte i stopy...Nie znoszę jak mi jest zimno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 05.06.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 ja też śpie przy otwartym oknie,nawet zimą mam najzimniej w sypialni,ale tam gdzie siedzę musi być ciepło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.06.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Tarcia - jak jest w domu te 13-14*C to też tak Ci ciepło? Wiesz, u Was ostatnio inne temperatury były i suchutko, u nas i u Arniki zimno i mokro, fuuuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.06.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.06.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 ja tam spie przy otwartym oknie, nie wyobrażam sobie grzać domu w maju lub czerwcu. ja grzeję kominkiem. A to zaznaczone to mi przypomina "Błękitny zamek" jak matka też nie wyobrażała sobie palić w kominku przed listopadem a tata bohaterki do listopada nie dotrzymał,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.06.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.06.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Dziękować TARciu... No i wieczorkiem siedziałam w kurtkach zimowych, dresie i owinięta kocami.. a i tak uciekłam... zapomniałaś dodać No żeby w piecu palić w czerwcu.. ale zimno mi i wilgotno było... W kominku jak palę to sauna w salonie a im dalej tym chłodniej... Natomiast w piecu jak rozpalimy i w podłogę puszczę to cały dom skorzysta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts