pestka56 07.06.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 A co Ty masz za muła do tej trawy? Boh!!! To moja 4 rok kończy, a nawet po zimie sama mogę ja odpalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.06.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 07.06.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 (edytowane) wyszłam na spacer i tak idę, i idę aż zaszłam wpadła mnie tu w oko burza myśli na temat kolor do białego kominka? :Dpolecam tikkurilla piazza ...sąsiad sobie ściany pomalował :pbardzo mnie się spodobał ...coś to wygląda jak na tym zdjęciu ale komp nie oddaje uroku tego koloru na żywo a powinnam jeszcze dodać ,że to kolor taki beżowoszary w sumie ciepły Edytowane 8 Czerwca 2013 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.06.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Arni, skup się może i narysuj choćby w paincie ten salon i zaznacz wymiary, bo niby kumam, ale chyba nie do końca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.06.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 http://mydeco.floorplanner.com/rooms/austin/ TO jest lepsze od painta i innych tam Można po narysowaniu na planie wygenerować 3D i zapisać. Biblioteka programu zawiera kilka tysięcy mebelków i dodatków w większości takich, które są dostępne nawet u nas w sklepach. Wygląda o tak: To dzieło Julianny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.06.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.06.2013 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Nie wiem czy dałabym rade.. Nie dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.06.2013 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Odwagi, Baby kochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.06.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 (edytowane) Wiolus nic nie bedzie z dzisiejszego spotkania. A. sie pogorszylo i zdycha ,co sie ruszy to jeczy. Czeka mnie dzis koszenie, ogarniecie domu i zakupy bo jutro sie jeszcze tesciowie zapowiedzieli, a ze kosilam raptem raz jak A. mial kregoslup zlamany to zejdzie mi troche czasu zeby to ogarnac. Przykro mi bardzo Wczoraj wieczorem ogladalismy troche kabarety ale musielismy wylaczyc bo A. sie nie mogl smiac Edytowane 8 Czerwca 2013 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.06.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Zdrowotności dla A Martuś.. ale koszenie to jest nic... Dała mi zabawkę Pestka... Kuźwa.. wolę skosić swój trawnik, Pestki i Marty aniżeli produkować coś z projektowania... Za nic mi nie wychodzi .. myszkę omalże nie potrzaskałam.. serce wali, wściekła jestem.. Niiieeeeeeeee To nie dla mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.06.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Ooo takie coś wyprodukowałam... http://mydeco.floorplanner.com/rooms/austin/A mam pomyśleć nad łazienką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.06.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 hmmmm... nic nie zapisało się... Pitolę to... Pestka.. jak ja nie potrafię zmienić swojego awatarka bo nie wiem jak.. to ja mam projektować? brrrr:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.06.2013 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 08.06.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Deszcz mnie wygonił z ogrodu,mam nadzieję że tylko chwilowo,bo widzę że się przejaśnia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.06.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Kiedy w końcu do I pojedziesz? Albo prosciej.. kiedy do mnie wpadniesz? No i co robisz w ogrodzie? Ja mam dziś mega lenia... nic mi się nie chce.. to tak jak idzie się spać o 3,00... No i komary u nas tak tną masakrycznie, że nie wychodzę... Muszę oprysk zrobić chyba działki.. oby pomogło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.06.2013 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 dopiero sie ogarnelam domowo, tzn jeszcze nie calkiem bo podlogi do mycia zostaly ale córka walczy ajuz mi sie kregoslup w trabke zwija, a co z reszta ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.06.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Ogród wczoraj przed koszeniem... Fiutków nie było... Magnolia kwitnie już drugi raz... Takie mam grzyby w trawniku.. tylko czemu psie a nie smardze czy prawdziwki? Iśka szleje w ogrodzie na jeszcze nieskoszonej trawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.06.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Byłam dziś w BRW pooglądać komody i szafkę pod TV.. Nic tam nie ma.. same paździerze,,, ale żeby chociaż ładne coś było.. Zobaczyłam fajny żyrandol.. ale zarezerwowany był i był jeden... ja potrzebuję dwa Muszą by duże bo salon do małych nie należy i wysokość łańcucha gdzieś na 1,5 metra... O .. taki prosty chodzi mi po głowie.... Ten nawet za bardzo druciany jest... Ten z BRW był fajny, ale obsługi nie mogłam znaleźć... Wczoraj oglądałam kafelki w Casto... ooo takie mnie się podobają,... I takie... I muggaty.. I te co amonity mają, ale nie pamiętam jak się nazywają.. - Matra Stelle mam w łazience ona za re lable jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.06.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.06.2013 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 3m2 .. to duża spiżarnia...Zaprojektuj tam z jedno dwa gniazdka.. może się przydać do lodówki zamrażarki albo innych sprzętów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts