Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No i ja też kichałam i smarkałam...

Może trawy.. tam jest ich tyyyle.. ale nie będzie dużo mniej..

Dęby teraz pylą wcześniej sosny i brzozy...

Może zacznij częściej tam wpadać i obserwuj czy masz uczulenie przed i po.. Jak po to się odczulaj, bo to latami trwa...

IKEA ma fajny żyrandol czarny, prosty z miejscami na świece. Tylko uprzedam, trzeba od razu zainstalować inne żarówki, bo oryginalne padają co tydzień.

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70251066/

IKEA ma fajny żyrandol czarny, prosty z miejscami na świece. Tylko uprzedam, trzeba od razu zainstalować inne żarówki, bo oryginalne padają co tydzień.

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70251066/

Zmam je.. te ze swieczkami mi nie leżą... a były kiedyś takie żyrandole bez tych świeczek i już ich nie widzę... a szkoda.. ale były wąskie w sumie... cena mi sie podobała.. były takie zwykłe czarne...

No ale inne znaczy jakie...?

Ale , że o co chodzi?

Ale u nas było dziś gorąco.. termometr pokazał 35*C w słonku.. no może nie w pełnym..

Gorąco..

Komary gryzły.. a jakże...

Muchy (skąd one????) wpadają bez przerwy do domu i bziuczą... brrrrr.. pająki włażą gdzie tylko się da,....

Pozamykałam wszystkie otwory i siedziałam w domku....

Za to teraz zerwał się wiatr.. co ja piszę.. wichura, że drzewa w moim lesie gięły się w pół... i jest burza.. taka z grzmotami...

Dawno nie padało...

Ale pewnie zaraz przejdzie...

:no:

Ja w Zagłębiu...

A tak serio to las w wodzie stoi.. działkę mam ciut wyżej,, jakieś 30cm wyżej dom.. działka ze spadkiem więc nas nie podtapia..

Ale chwała , że skosiłam przedwczoraj trawę.. bo jakby tak ciurkiem lało .. to już chyba zwykła kosa dałaby trawie radę...

mam wrazenie ze i to i to, czesc lisci na czereśniach positkowana i kepki jakby wyssanych lisci tez znajduje. holender nie wiem co to jest i czym pryskac:(

Czystą chemią? To Decis – ....przeznaczony do zwalczania szkodników gryzących i kłującossących w roślinach rolniczych, sadowniczych i ozdobnych. Na roślinie działa powierzchniowo.

albo Confidor - chroni rośliny ozdobne przed uciążliwymi szkodnikami jak mszyca, wciornastek, wełnowiec czy mączlik szklarniowy wnika do rośliny i krąży w niej chroniąc nawet przez 3 tygodnie.

Mnie było wczoraj za gorąco..

Nie wyszłam z domu wcale... ja cała wyglądam jak córka młynarza... bieluteńka...

Za to robótki ręczne na maszynie zrobiłam.. a to spodnie podwinąć młodemu, a to starszakowi... , a to pościel miałam przeszyć...

No i tak zrobiłam coś co czekało na mnie kilka lat.. znaczy ze dwa na pewno...

I co Wy tak po nocach siedzicie..?