TAR 08.06.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.06.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Oooo, jakie ładne irysy różne masz! I w ogóle, ładnie masz! I Iśkę ładną masz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.06.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Ooo pitolę .. zapomniałam... Ale tak tylko mówię.. żebyś Ty nie zapomniała teraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.06.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.06.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 No i ja też kichałam i smarkałam...Może trawy.. tam jest ich tyyyle.. ale nie będzie dużo mniej..Dęby teraz pylą wcześniej sosny i brzozy... Może zacznij częściej tam wpadać i obserwuj czy masz uczulenie przed i po.. Jak po to się odczulaj, bo to latami trwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.06.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 IKEA ma fajny żyrandol czarny, prosty z miejscami na świece. Tylko uprzedam, trzeba od razu zainstalować inne żarówki, bo oryginalne padają co tydzień. http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70251066/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.06.2013 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 No ale inne znaczy jakie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.06.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 IKEA ma fajny żyrandol czarny, prosty z miejscami na świece. Tylko uprzedam, trzeba od razu zainstalować inne żarówki, bo oryginalne padają co tydzień. http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70251066/ Zmam je.. te ze swieczkami mi nie leżą... a były kiedyś takie żyrandole bez tych świeczek i już ich nie widzę... a szkoda.. ale były wąskie w sumie... cena mi sie podobała.. były takie zwykłe czarne... No ale inne znaczy jakie...? Ale , że o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.06.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Aaa a może DPSia chodziło Ci o żarówki G9 ... Pełno jest G9 na all.. http://allegro.pl/listing/listing.php?string=G9Ja ka bym kupowała to ledy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.06.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Dobrze, że się połapałąś, o co mi chodziło, bo ja sama to już niekoniecznie... Ale tak, o te inne żarówki mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.06.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Ale u nas było dziś gorąco.. termometr pokazał 35*C w słonku.. no może nie w pełnym.. Gorąco.. Komary gryzły.. a jakże... Muchy (skąd one????) wpadają bez przerwy do domu i bziuczą... brrrrr.. pająki włażą gdzie tylko się da,.... Pozamykałam wszystkie otwory i siedziałam w domku.... Za to teraz zerwał się wiatr.. co ja piszę.. wichura, że drzewa w moim lesie gięły się w pół... i jest burza.. taka z grzmotami... Dawno nie padało...Ale pewnie zaraz przejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.06.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 ciebie nie podtopiło? Bo mówili, że w Śląskim też był dramat??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.06.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Ja w Zagłębiu... A tak serio to las w wodzie stoi.. działkę mam ciut wyżej,, jakieś 30cm wyżej dom.. działka ze spadkiem więc nas nie podtapia.. Ale chwała , że skosiłam przedwczoraj trawę.. bo jakby tak ciurkiem lało .. to już chyba zwykła kosa dałaby trawie radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.06.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.06.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Pryskaj, bo jak zeżrą listki to roślinki padną.A żrą, czy ssą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.06.2013 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.06.2013 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 mam wrazenie ze i to i to, czesc lisci na czereśniach positkowana i kepki jakby wyssanych lisci tez znajduje. holender nie wiem co to jest i czym pryskac:( Czystą chemią? To Decis – ....przeznaczony do zwalczania szkodników gryzących i kłującossących w roślinach rolniczych, sadowniczych i ozdobnych. Na roślinie działa powierzchniowo. albo Confidor - chroni rośliny ozdobne przed uciążliwymi szkodnikami jak mszyca, wciornastek, wełnowiec czy mączlik szklarniowy wnika do rośliny i krąży w niej chroniąc nawet przez 3 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.06.2013 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Mnie było wczoraj za gorąco.. Nie wyszłam z domu wcale... ja cała wyglądam jak córka młynarza... bieluteńka... Za to robótki ręczne na maszynie zrobiłam.. a to spodnie podwinąć młodemu, a to starszakowi... , a to pościel miałam przeszyć...No i tak zrobiłam coś co czekało na mnie kilka lat.. znaczy ze dwa na pewno... I co Wy tak po nocach siedzicie..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.06.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Zamówiłam Afanisept WP25 do oprysku działki... http://sklep-galvet.pl/afanisep-25-wp-25g-p-803.htmlPodobno działa na komary, pryska się dwa razy w sezonie jak jest potrzeba... No to ja te komarzyska załatwię jutro opryskiem:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.06.2013 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 no ja blada kejza i tak zostanie, nie moge sie opalac bo niestety mam predyspozycje rakowe , na wakacjach tez glownie pod parasolem siedze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts