Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

Dla mnie ten bomba

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=195306&d=1370985020&thumb=1

Ale nowoczesny...

Gdyby nie to, że chcę mieć kafle.. zastanowiłabym się nad nim.

Podobają mi się nowoczesne formy.. ale u mnie nie pasują.

Ten i nowoczesny i tradycyjny

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=195326&d=1370989694&thumb=1

Pogodziłby i Yetkową i Yetka..

I ten te z OK...

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=195327&d=1370989710&thumb=1

Pestka.. ja raczej chodzę wcześniej spać.. 23-24.00...;)

Dzień Dobry z Państwem...:wiggle:

U nas nie pada... w nocy też chyba nie padało.. ale nie wiem bo spałam... ;)

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pestka

To znaczy, że jest cięższy? nie jest ładny?

Jest piękny. Siedzi, znaczy trzyma się mocno podłogi. Daje wrażenie pewności. Jak oprzesz się pleckami, to się nie przesunie :D Piec jak baba w szerokich spódnicach.

Te bez półki na dole, tego poszerzenia, są lżejsze, smukłe. To jedyna różnica.

Podoba Ci się ten, który mnie się podoba najbardziej. Cały dom, z którego pochodzą te dwie fotki, a przede wszystkim wnętrza, jest wspaniały. Kapitalne połączenie wiejskości z nowoczesnością. Czyste i nienachalne. Pełno tam drobnych smaczków niezwykle elegancko skomponowanych. Jak te zaokrąglony narożniki i wyloty powietrza na kominku, drewniany sufit. Są w tym domu bardzo oryginalnie zrobione schody, piękna kuchnia. Dom jest niedaleko Sydney. Jeśli chcesz zobaczyć więcej http://www.freshpalace.com/2012/11/11/beautiful-waterfront-home-in-coogee-australia

U nas dziś lampa na niebie NARESZCIE bez jednej chmurki. może szybko wysuszy trawnik

Ja pier.ole .. jaka chałupa.... :jawdrop:

Wszystko mi się podoba.. jest takie czyste , przejrzyste i spójne...

Gdybym drugi dom budowała.. :cool:

TARcia.. noo nie nadaremno siostro... Jak byliśmy jeszcze z ślubnym narzeczeństwem , mieliśmy wieeelkie zakusy emigrować do Australii... ale... no i tak tkwimy tutaj już ponad . długo;)

U nas nie pada... w nocy też chyba nie padało.. ale nie wiem bo spałam... ;)

Padało - zaczęło tak po 2 skończyło przed 5 :)

Chałupa -obleci ;), ale jej otoczenie wowwwwwww:jawdrop:

A schody sa rewelacyjne :)

może faktycznie dla samobójcy, ale wyglądają genialnie

Nioooo Malcia... pisałam , że w nocy spałam, nie podsłuchiwałam.. a rano chodnik i ulica suche już były..

Za to dziś u nas nie pada... :no:

I nawet teraz słonko świeci..

Komarów jest masakrycznie dużo..

Starszak zdał egzamin i ma pierwszy kurs zakończony.. Teraz będzie robił 2, a później 3 kurs..

Nic to.. trzeba wypryskać się i pójść kosić trawę... bo trzeba wypryskać działkę..

O wyrywaniu chwastów nie wspomnę...

On taki piękny, bo spójny i łagodny w kolorach. Ale z zewnątrz jego architektura już mi się niezbyt podoba, za skomplikowana.

Basen i te widoki oczywiście ekstra.

Ciekawa byłabym jakę cenę by miał, gdyby go wystawiono do sprzedaży. Ale on został wykończony w zeszłym roku, więc raczej wlaściciel się nim musi jeszcze trochę pocieszyć.

Z tego co wiem, to tam się buduje z cegły, kamienia i betonu. Drewno jest na dokładkę. Chociaż te super nowoczesne bywają np. na konstrukcji stalowej z wypełnieniem jak nasze szkieletowe.

Skosiłam i wypsikałam działkę... Zużyłam 20 litrów wody i dwóch preparatów...

Ciekawe czy zadziała????

No i w związku z wykonaną pracą.. nalałam sobie lampeczkę naleweczki wiśniowej.. Trzeba ją skonsumować, bo lada dzień nową trzeba będzie robić...