Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

Pestka.. w te wakacje będzie miał 21 lat...

I ile takich projektów na tatuaż i innych obrazków w A4 zrobił i rozdał, to .. całkiem sporo...

Na szczęście glany i tylko czarne ubrania mu przeszło... długie włosy i dredy też.. chyba już wszystko przeszłam z nim... Oby..

I oby już poszedł na swoje... choć teraz zaczyna myśleć, że nie ma jak u mamy... ;)

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No talent starszak ma, widać to bezsprzecznie. :yes:

Tylko czemu takie mroczne klimaty? :o

Że też nam się takie coś za młodu podobało, Black Sabbath i inne takie tam.

Młodość to jednak truuuuudny okres w życiu.

A rysunki pięknie zrobione! :yes:

ja mam wklad z szamotem a do tego obudowe z plyt szamotowych i obudowa sie nagrzewa podczas palenia kominkiem

Wiola ten tez dosc fajny i mozna troche na kaflach zaoszczedzic jak sie ta tynk

http://www.kominki-batura.pl/kaflowy4_1s.html

Melduję... u nas śliczna słoneczna pogoda...

Wczoraj termometr pokazywał 35*C .. dziś już tak pięknie może nie być... bo jest wiatr.. oby on nic nie przyniósł...

Jest super, tylko ja bym fugi dała w kolorze ramki kominka. Dałyby zadziora. Bo te co są jakoś nie pasują.

Markoto nie gniewaj się, ale mówię szczerze co myślę, bo uważam, że tak pomagam :yes:

ja moze juz wygralam ale nie wiem od stycznia nie sprawdzalam kuponow:rotfl:

Pytałam ostatnio, bośmy z sąsiadką poszalały i postanowiłyśmy spróbować. wiaadomo głupii ma szczęście, ale nie miał.

Do 3 tygodni można drobne kwoty odebrać w punkcie, a potem tylko 3 miesiące i szlag bąbki strzelił.

a ja nie przepadam, za bardzo wysusza powierze i mam wtedy problemy z oddychaniem, do tego za cieplo a szczegolnie w sypialni, bo przeciez mamy rozprowadzenie zrobione, w tym roku palilismy 4 razy w tym jeden raz dla Arni zmarzlaka :D dla mnie kominka mogloby nie byc, zagraca, brudzi -taki zbedny przedmiot

Mam coś dla Ciebie Tar.

Powietrza nie będzie wysuszał, jeśli będzie pobierane spoza domu. Poza tym jak pali się za szybą to też nie suszy.

Wiesz co to pellety na pewno. No, więc są kominki na pellety. W palenisku ustawia się specjalny kosz do ich spalania. Nad czopuchem jest zbiornik, z którego automatycznie uzupełniane są pellety w palenisku.

Poza tym mona palić brykietami drzewnymi.