pestka56 14.06.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Pestka.. w te wakacje będzie miał 21 lat... I ile takich projektów na tatuaż i innych obrazków w A4 zrobił i rozdał, to .. całkiem sporo... Na szczęście glany i tylko czarne ubrania mu przeszło... długie włosy i dredy też.. chyba już wszystko przeszłam z nim... Oby.. I oby już poszedł na swoje... choć teraz zaczyna myśleć, że nie ma jak u mamy... Moja z chęcią poszła na swoje, może dlatego, że kupili razem z domem. Wiesz, cała frajda z urządzaniem po swojemu. Wprawdzie ten domek niezbyt ładny, ale mają kupę miejsca na postawienie tego wymarzonego, stajni i nawet firma jej faceta się zmieści. A i jeszcze jest hektar, żeby konie miały gdzie pobiegać. Ona to trochę ma po mnie – lubi wymyślać różne rzeczy lubi patrzeć jak pomysły zmieniają dom i otoczenie. Teraz ma swoje, a poza tym kończy w sierpniu 28 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.06.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 a ja w zimę z 4 razy piec włączyłam a reszta kominek bez rozprowadzenia:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.06.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 No jak Ty tak w zaparte poszłaś, trudno. Nie każdy musi kominki lubić.Ja tam lubię winko grzane pociągać i patrzeć jak płomyki skaczą, a słuchać jak trzaska przyjaźnie. Może jak Twój taki napalony kominkowo, to kup mu biokominek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.06.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 WUsia.. a za to ja maiłam odwrotnie.. piec cały czas.. a kominek tylko dla oka.. Teraz wiosną i jeszcze tydzień temu paliliśmy często.. bo normalnie za zimno mi było... Kominek dla nas jest wiosną i jesienią.. kiedy jeszcze nie potrzeba grzać, ale już by się przydało... i w razie "W".. raz już poszła pompa w kotle i gdyby nie kominek byłoby nieciekawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.06.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 A ile razy u Was prądu nie było??????No jakby co.. to weźmiecie manatki i do mamy, hotelu, gdziekolwiek pojedziecie na dzień czy dwa.. Taniej wyjdzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.06.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 No to masz odp... W razie czego oglądnij ofertę hotelików/pensjonatów gdzieś obok... Swoję drogą muszę poszukać hotelu,hoteliku, hostelu czy pensjonatu... w Gdańsku/Gdyni/Sopocie...Nie mam pojęcia czego i gdzie szukać.. Ma być przyjemny i niedrogi... Znasz coś takiego..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.06.2013 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Nie musimy lubić tego, co lubia inni i całe szczęście. Ja kominki lubię, a już kilka razy mi tyłek uratował - gdy prądu zabrakło na kilka godzin było gdzie wodę na kawę ugotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.06.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Jak nie chcesz tradycyjnego kominka, a luby chce się zabezpieczyć, to może warto taki kominek gazowy mieć.Gaz może być wtedy z butli, będziecie zabezpieczeni, a nie będzie kotłowni w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.06.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Dokładnie tak, Braza, też już to przećwiczyłam. Żadne śmichy z tą kawą. Wodę do mycia też już grzałam U nas zdarza się częściej zimą, jak dużo śniegu napada, że parę godzin prądu nie ma. Raz nie było prawie dobę, a my jeszcze wtedy wsio na prąd mieliśmy. Wszystkim bogom za kominek dziękowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.06.2013 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 TARcia... kaflowy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.06.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Jest super, tylko ja bym fugi dała w kolorze ramki kominka. Dałyby zadziora. Bo te co są jakoś nie pasują. Markoto nie gniewaj się, ale mówię szczerze co myślę, bo uważam, że tak pomagam fuga miala byc w kolorze kafli, zeby nie robic kratki, niestety nie spotkalismy bardziej pomaranczowej wiec na razie jest jak jest, powinna byc w ogole duzo mniejsza ale juz nie wnikam w to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.06.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Wiola jakie masz plany na jutro?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.06.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Ja też nie zamierzam Cię, Tarciu, przekonywać, że kominek fajny jest, masz swoje zdanie i kropka. Tylko przyszło mi do głowy, że gazowy może byłby dobrym kompromisem między Tobą i mężem. Ale jak on woli tradycyjne, to nie ma tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts