Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

Pestka.. w te wakacje będzie miał 21 lat...

I ile takich projektów na tatuaż i innych obrazków w A4 zrobił i rozdał, to .. całkiem sporo...

Na szczęście glany i tylko czarne ubrania mu przeszło... długie włosy i dredy też.. chyba już wszystko przeszłam z nim... Oby..

I oby już poszedł na swoje... choć teraz zaczyna myśleć, że nie ma jak u mamy... ;)

Moja z chęcią poszła na swoje, może dlatego, że kupili razem z domem. Wiesz, cała frajda z urządzaniem po swojemu. Wprawdzie ten domek niezbyt ładny, ale mają kupę miejsca na postawienie tego wymarzonego, stajni i nawet firma jej faceta się zmieści. A i jeszcze jest hektar, żeby konie miały gdzie pobiegać. Ona to trochę ma po mnie – lubi wymyślać różne rzeczy lubi patrzeć jak pomysły zmieniają dom i otoczenie. Teraz ma swoje, a poza tym kończy w sierpniu 28 lat.

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No jak Ty tak w zaparte poszłaś, trudno. Nie każdy musi kominki lubić.

Ja tam lubię winko grzane pociągać i patrzeć jak płomyki skaczą, a słuchać jak trzaska przyjaźnie.

Może jak Twój taki napalony kominkowo, to kup mu biokominek.

WUsia.. a za to ja maiłam odwrotnie.. piec cały czas.. a kominek tylko dla oka.. Teraz wiosną i jeszcze tydzień temu paliliśmy często.. bo normalnie za zimno mi było...

Kominek dla nas jest wiosną i jesienią.. kiedy jeszcze nie potrzeba grzać, ale już by się przydało... i w razie "W".. raz już poszła pompa w kotle i gdyby nie kominek byłoby nieciekawie...

No to masz odp... W razie czego oglądnij ofertę hotelików/pensjonatów gdzieś obok...

Swoję drogą muszę poszukać hotelu,hoteliku, hostelu czy pensjonatu... w Gdańsku/Gdyni/Sopocie...

Nie mam pojęcia czego i gdzie szukać..

Ma być przyjemny i niedrogi...

Znasz coś takiego..?

Jak nie chcesz tradycyjnego kominka, a luby chce się zabezpieczyć, to może warto taki kominek gazowy mieć.

Gaz może być wtedy z butli, będziecie zabezpieczeni, a nie będzie kotłowni w salonie.

Dokładnie tak, Braza, też już to przećwiczyłam. Żadne śmichy z tą kawą. Wodę do mycia też już grzałam :rolleyes: U nas zdarza się częściej zimą, jak dużo śniegu napada, że parę godzin prądu nie ma. Raz nie było prawie dobę, a my jeszcze wtedy wsio na prąd mieliśmy. Wszystkim bogom za kominek dziękowałam.

Jest super, tylko ja bym fugi dała w kolorze ramki kominka. Dałyby zadziora. Bo te co są jakoś nie pasują.

Markoto nie gniewaj się, ale mówię szczerze co myślę, bo uważam, że tak pomagam :yes:

fuga miala byc w kolorze kafli, zeby nie robic kratki, niestety nie spotkalismy bardziej pomaranczowej wiec na razie jest jak jest, powinna byc w ogole duzo mniejsza ale juz nie wnikam w to

Ja też nie zamierzam Cię, Tarciu, przekonywać, że kominek fajny jest, masz swoje zdanie i kropka.

Tylko przyszło mi do głowy, że gazowy może byłby dobrym kompromisem między Tobą i mężem. ;)

Ale jak on woli tradycyjne, to nie ma tematu. ;)