Arnika 20.06.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Upał niesamowity.. w lesie woda stoi.. bardzo stoi.... Komarów sporo... Psikać trzeba.. oj.. trzeba się psikać.. ale 1% to ja płacić nie chcę, więc mugge kupię,. psikanie kupię i trudno.. za to mieszkamy w lesie i z dala od cywilizacji, a jednak w mieście... Z Emilem spokój, sprawdzić trzeba , więc czekam na termin wizyty u neurolożki... jak dostanę to zaraz podjadę... Jestem w szkole po Emila i jego kolezanka z klasy.. wzrok tępy.. nie taki.. przyjrzałam się uważnie.. pomachałam jej , mówiąc dzień dobry.. tępy, nieobecny choć patrzący wzrok.. Nie podobał mi się... Nauczycielka oddaje ja mamie.. i podsłuchałam strzępki rozmowy, że niewyraźna.. z mamą później rozmawiam, i miała napad ponad 10 min przedwczoraj.. Nosz kurka.. 3 dziecko w wieku 15-16 lat po latach napady wróciły.. Albo te upały, albo okres dojrzewania, albo... wpływ fazy księżyca na miesiączkowanie pingwinów.. Ja już się tak nie przejmuję.. czekam na badania.. Będzie dobrze, jest dobrze... I jest ciepło A ja już się cieszę jak diaaabli na wyjazd nad morze.. i na przyjazd TARciów do nas.. To już za momencik.. Ale się będzie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.06.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Boszzzz... gdybym ja miała gotować dla moich Czipsów, to bym nic innego codziennie nie robiła:sick:. Never! Surowe jak najbardziej:yes:. Moje dostają 3 x dziennie, Nitka 2 x dziennie leki, młode 1 dziennie witaminy... mam dwie lodówki, a jakbym miała gotować, to miejsca w nich bym dla swojego jedzenia nie miała:lol2:. Mam szczęście, że moje Czipsy są wszystkożerne:)... truskawki, rzodkiewki, ogórki, marchewkę... wszystko surowe i przy pełnej samoobsłudze prosto z grządek;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.06.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Wiola ,na chwilę zmienię temat!:Dwpadłam ,by zapytać ,czy kupowałaś agrowłókninę w necie? na co zwracać uwagę przy zakupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.06.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Kupowałam i w necie (taniej o 50%) i w sklepie.. drogo..ja mam taką matę jak worki takie jakby foliowe , gruba. mocna.. nie jak fizelina..Nie pamiętam jak firma się nazywała.. Wieczorkiem sprawdzę.. Długo coś neta nie było... u mnie czy z FM?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.06.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Z fm kłopot, też nie mogłam wejśc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.06.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.06.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 A myślałam, że mój net tak :eek:chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.06.2013 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.06.2013 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 u mnie taż nie działało:lol: już prawie (to co robi wielką różnicę) dobrze:) Wiola ,na chwilę zmienię temat!:Dwpadłam ,by zapytać ,czy kupowałaś agrowłókninę w necie? na co zwracać uwagę przy zakupie? Beauty... w agrowłókninie to gęstość jest ważna... im gęściejsza tym lepsza:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.06.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 U mnie zadziałało.. to znów przestało i mnie wqrwiło.. i wyszłam.. Jestem.. jak będzie działało to zostanę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.06.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 dziwne, u mnie działa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.06.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.06.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Teraz jest OK..W ciągu dnia się pierniczyło.. napisałam, że jest OK i nie było za 5 sekund już OK... po jakimś czasie jak to napisałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.06.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 .. Wieczorkiem sprawdzę.. Długo coś neta nie było... u mnie czy z FM?? Byłabym Ci baaardzo wdzęczna.Trochę tej maty potrzebuję ,głównie pod kamienie więc chyba dobrze było by aby była grubsza:yes: U mnie z rana coś kiepsko fm śmigało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.06.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Ale pod kamienie chcesz dać to tą czarną czy ta białą co to jak drogi robią to dają? Ja na rabatach mam taką... http://allegro.pl/agrotkanina-mata-polska-1-6x100m-uv94gr-na-chwasty-i3321339204.htmlNie wiem czy od tego sprzedawcy ,. bo już nie pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.06.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Potrzebuję pod kamienie na opasce wokół budynku gospodarczego i pod taki mini parking...tak se M wymyślił i chyba ten pomysł przeforsuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.06.2013 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Potrzebuję pod kamienie na opasce wokół budynku gospodarczego i pod taki mini parking...tak se M wymyślił i chyba ten pomysł przeforsuje:) Kładź podwójnie, ale chwasty i tak się przebiją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.06.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Ja mam pojedynczo, opaska 50cm, kupowałam 60ch matę.. na to albo pod mate piach i na to żwirek.. Chwasty wychodzą.. Ale je można chemią załatwić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.06.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Po 2 sezonach moja nie nadaje się do niczego. Więcej dziur niż agro. A jak z przegrabianiem żwiru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.06.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 A po co mam żwir grabić? Gotowałąm bób... no i mi wykipiało.. indukcja sfiksowała, korek wybiła..i nie mogę korka załączyć... Czyżby jeszcze mokre było? A nie daj co.. poszła indukcja albo bezpiecznik... Melduję.. u nas żadnej burzy, grzmotów i deszczu nie było..Nadal jest upał, niesamowity upał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts