malka 25.06.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Spotkałam się dziś z Emilem wołałam i wołałam, a on mnie zlał, dopiero jak do ucha mu krzyknęłam "CZEŚĆ EMIL" to zareagował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.06.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Marta wpadaj.. będziemy degustować.. a wino/wina, winiaki i nalewkę też? Malcia.. wiem, mówił mi, że Ciebie widział.. jak on to powiedział.. w zarąbiście pomarańczowych spodniach bijących po oczach... i Ty mama takich nie masz.. tak syn do mnie powiedział... A on tak ma.. jak się kogoś gdzieś nie spodziewa.. to trzeba go tyrpnąć , żeby załapał... Zdziwiony był.. Znaczy jak Ty go widziałaś.. to byłaś zobaczyć jak Młody odbiera nagrodę od prezydenta.. Gratulki dla Młodego Braza.. nooo robię... i uważam , ze moja spiżarka tak coś koło 3m2 jest za mała.. dużo za mała.. Albo i dobra.. bo jakbym miała gdzie to wszystko układać.. to byśmy tego wszystkiego nigdy nie jedli... Ale zrobić zapasy zrobię.. jest nas czterech a ja zawsze gotuję i robię zapasy jak dla wojska.. Tylko po co????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.06.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Byłam dzisiaj na wizycie u psychiatry młodego.. jeden lek ze względu na incydent odstawiony. Pani dr powiedziała, że bdb zrobiłam, że skonsultowałam Emila z neurologiem, dobrze , że włączone leczenie, też czeka na wyniki EEG i MR... Pojechałam umówić EEG dla Emila.. i gdybym dzisiaj miała go ze sobą to by już miał zrobione.. ale.. zrobić musimy po dwóch tygodniach po incydencie.. wówczas wynik jest miarodajny.Umówiliśmy się więc z panią na..... poniedziałek.Emil piszczy , mówi, że się nie podda badaniu.. nie będą mu tych gum na głowę zakładać bo go "włosy bolą".. i koniec..Oooooojjjj będzie cyrk... Już raz nie spaliśmy całą noc jak miał prawie 10 lat..... bo nie chciał poleżeć bez ruchu tych kilka minut.... Jutro/pojutrze muszę rozejrzeć się za terminem i możliwością zrobienia MR głowy w ciągu najbliższych dwóch tygodni.. tak , jak już wrócimy z urlopu aby był wynik gotowy.... Bożesz... obym tylko załatwiła i wykopała spod ziemi ten termin MR dla Emila... MUSZĘ...Po turnusie reha mam się zgłosić z badaniami do pana doktora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.06.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.06.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Arni, ja na sygnale waliłam całą noc i ranek na urazówkę, wiesz gdzie:). Ponownie lipec, na mniej szalonych papierach... nadrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.06.2013 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 ..... robię zapasy jak dla wojska.. Tylko po co????? a jak przyjdzie wojsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.06.2013 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 To trzeba rzucić granat i będzie się wiedziało, kto idzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.06.2013 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Rasiulka.. a co się komu stało?? nooo i jakby nic tylko pracowniczo.. to ... no wiesz... ... U mnie miejsce jest i wpadnij na drugi raz... bo się zezłoszczę...Oby tylko terminy się zgrały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.06.2013 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Jamles.. jakby co to ja jestem przygotowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.06.2013 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Młody ma dziś koncert... cokolwiek to znaczy... a ja mam cały bagażnik i tył samochodu w bębnach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.06.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 A gdzie bylas na eeg sie umowic?? takie po nieprzespanej nocy ma miec robione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 U mnie za oknem ciemno więc powiem: dzieńdobrywieczór Państwu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.06.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 z tym wieczor to chyba przesadzilas odslon zaslonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.06.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Marta.. może przespać noc, przyjąć leki i zjeść śniadanie... ale musi sobie DAĆ założyć elektrody i te gumki podtrzymujące je... a jak sobie nie da.. to nockę mamy z głowy... Umówiłam się w Klimontowie.. tam też byłam u neuro... Dr S. nie oddzwoniła, nie napisała maila, ile odp na SMSa do tej pory.. cisza.. a ja chciałam do prywatnego gabinetu iść.. no ileż ja mogę czekać??Ja ....choleryk... U nas zimno tylko.. ale nie ciemno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.06.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 ja tez dosc dlugo czekalam , ja musze miec po nieprzespanej nocy wiec chyba tylko na ligocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.06.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 A dlaczego tylko Ligota??????Wydaje mi się, że jak Ty i dziecko nie prześpicie nocy i zgłosisz się na badania to co.. tzn są inne niż w Ligocie...?Przecież sprzęt jest chyba ten sam.. opis robi lekarz... Zadzwoń na Klimontów i się dopytaj... koło 13.30 dzwoń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.06.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 w sumie niby nie, ale na ligocie robili w soboty i to mialo sens nie wiem czy gdzies indziej tak robia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.06.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 chyba nie.. A nadal w sobotę robią?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.06.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 nie wiem czy nadal, jak dostane skierowanie to bede dzwonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Wcale nie przesadziłam, za oknem ciemno miałam, a zasłonek nie mam, o!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts