Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Marta wpadaj.. będziemy degustować.. a wino/wina, winiaki i nalewkę też?

Malcia.. wiem, mówił mi, że Ciebie widział.. jak on to powiedział.. w zarąbiście pomarańczowych spodniach bijących po oczach... i Ty mama takich nie masz.. tak syn do mnie powiedział...

A on tak ma.. jak się kogoś gdzieś nie spodziewa.. to trzeba go tyrpnąć , żeby załapał...

Zdziwiony był..

Znaczy jak Ty go widziałaś.. to byłaś zobaczyć jak Młody odbiera nagrodę od prezydenta..

Gratulki dla Młodego :)

Braza.. nooo robię... i uważam , ze moja spiżarka tak coś koło 3m2 jest za mała.. dużo za mała..

Albo i dobra.. bo jakbym miała gdzie to wszystko układać.. to byśmy tego wszystkiego nigdy nie jedli...

Ale zrobić zapasy zrobię.. jest nas czterech a ja zawsze gotuję i robię zapasy jak dla wojska..

Tylko po co?????

Byłam dzisiaj na wizycie u psychiatry młodego.. jeden lek ze względu na incydent odstawiony.

Pani dr powiedziała, że bdb zrobiłam, że skonsultowałam Emila z neurologiem, dobrze , że włączone leczenie, też czeka na wyniki EEG i MR...

Pojechałam umówić EEG dla Emila.. i gdybym dzisiaj miała go ze sobą to by już miał zrobione.. ale.. zrobić musimy po dwóch tygodniach po incydencie.. wówczas wynik jest miarodajny.

Umówiliśmy się więc z panią na..... poniedziałek.

Emil piszczy , mówi, że się nie podda badaniu.. nie będą mu tych gum na głowę zakładać bo go "włosy bolą".. i koniec..

Oooooojjjj będzie cyrk...

Już raz nie spaliśmy całą noc jak miał prawie 10 lat..... bo nie chciał poleżeć bez ruchu tych kilka minut....

Jutro/pojutrze muszę rozejrzeć się za terminem i możliwością zrobienia MR głowy w ciągu najbliższych dwóch tygodni.. tak , jak już wrócimy z urlopu aby był wynik gotowy....

Bożesz... obym tylko załatwiła i wykopała spod ziemi ten termin MR dla Emila... MUSZĘ...

Po turnusie reha mam się zgłosić z badaniami do pana doktora...

Marta.. może przespać noc, przyjąć leki i zjeść śniadanie... ale musi sobie DAĆ założyć elektrody i te gumki podtrzymujące je... a jak sobie nie da.. to nockę mamy z głowy...

Umówiłam się w Klimontowie.. tam też byłam u neuro...

Dr S. nie oddzwoniła, nie napisała maila, ile odp na SMSa do tej pory.. cisza.. a ja chciałam do prywatnego gabinetu iść.. no ileż ja mogę czekać??

Ja ....choleryk...

U nas zimno tylko.. ale nie ciemno...

A dlaczego tylko Ligota??????

Wydaje mi się, że jak Ty i dziecko nie prześpicie nocy i zgłosisz się na badania to co.. tzn są inne niż w Ligocie...?

Przecież sprzęt jest chyba ten sam.. opis robi lekarz...

Zadzwoń na Klimontów i się dopytaj... koło 13.30 dzwoń...