Arnika 26.06.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Byłam dzisiaj młodego odwieźć ii przywieźć do M.. z całym mnóstwem bębnów... Jego pani pokazała mi ekstra butik... No i ... wpadłam do niego sama , a wyszłam z parą klapeczek i sandałków.. Boooski sklepik.. były tam inne cudne klapki.. ale albo za szerokie... albo za duże albo za małe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.06.2013 02:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Właśnie sarna biegała pod moim oknem.. wcześniej z łowów przechadzał się kot sąsiadki... Dzień wstał... A mnie napierdziela bark/kręgosłup...Prochy wzięłam.. Oby szybko zadziałały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.06.2013 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Mam nadzieję, że już zadziałały, życzę dobrego dnia, kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.06.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.06.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 zmiescisz wszytsko ale potem nic nie znajdziesz mam torbe w podobnym stylu, chyba zew srodku sa przegrodki i kieszonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.06.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.06.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 to rzuc fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.06.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.06.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.06.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Właśnie sarna biegała pod moim oknem.. wcześniej z łowów przechadzał się kot sąsiadki... Dzień wstał... A mnie napierdziela bark/kręgosłup...Prochy wzięłam.. Oby szybko zadziałały... Kocham sarenki. U mnie całe stadko wizytuje. W zeszłym roku prawie mnie jedna przez płot za drogą obwąchała. Pracowałam sobie w ogrodzie i nagle... szelest. Patrzę a tu 8 m ode mnie stoi sarnina i się gapi. Nie uciekła, gdy się poruszyłam. Reszta stada pasła się ze 20 m dalej. Ale miałam też straty z powodu wizyt w ogrodzie. Jedna taka oddarła mi całą gałąź z młodej jodły, a łoś przedarł na pół ozdobną śliwkę. Śliwkę odratowałam, choć dopiero po 2 latach zaczyna kształt odzyskiwać, a jodła po długiej chorobie padła. Coś za coś. Arnika, masaż rączkami przystojnego faceta... Mnie tam tyłek nap....la od siedzenia przy kompie. Na szczęście ostatni dzień i hulaj dusza. Od jutra łamię paznokcie i wyrabiam mięśnie a'la Pudzian zasuwając w ogrodzie. Dziś przy śniadanku mieliśmy dyskurs o długowieczności. Ja już swoje latka mam, a mój jest starszy ode mnie o 3 lata, więc czasem... Robiono badania nad długowiecznością i zdrowiem. Skąd bierze się, że tam, gdzie ludzie odżywiają się bardzo skromnie (nie przejadają), są zdrowsi i żyją dużo dłużej. Wyszło, że jeśli utrzymać dobrą dietę na poziomie 900 kalorii dziennie, to można żyć o 40% dłużej, być sprawniejszym fizycznie i umysłowo, i także zdrowszym. Mniej jest przypadków chorób cywilizacyjnych, raków, kłopotów z sercem itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.06.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 dobra dieta 900kcal?? to chyba jakis zart?? Tarcia torebka fajna, musze ja looknac jak bede w ccc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.06.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 To ja w zeszłym czy dwa tyg niecałe temu też toreb sobie nabyłam... o taką http://allegro.pl/promocja-ciemny-popiel-torebka-skora-super-cena-i3331865912.htmlW swoich nic nie mogę znaleźć.. wszystko się mnie i czasami złoszczę się.. chyba będę musiała jakieś etui, albo okładki nosić w torebce, żeby np nie mięły się zaświadczenia, albo recepty... Depsia.. jakoś słabo mi to przechodzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.06.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.06.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Wiola fajna ale wg mnie za malo ma kieszonek w srodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.06.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Czy ja mam kieszenie czy nie to i tak mam burdel w torebce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.06.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.06.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Ostatnio do TARci jak jechałam złapałam tą załadowaną.. a był to mały kuferek.. no i nijak później mi nie pasował do dresu i dżinsów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.06.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 ja mialam jedna fajna torebke ze miala 6 kieszeni na zewnatrz a w srodku jeszcze jedna plus 2 kieszonki na komorki, wszytsko mialam porozdzielane i nie mialam problemu ze znalezieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.06.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Ja zawsze wszystko mam rozwalone i zawsze wszystkiego szukam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.06.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 A ja mam w torebce taką kosmetyczkę wielkości torebki i w niej sa wszelkie kieszonki i całe dobro. Jak zmieniam torebkę, to tylko przekładam kosmetyczkę i już. Jak nosiłam po kieszonkach to zawsze czegoś nie przełożyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts