Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Noo SIOSTRA jak nic...

Komórki nie mogę znaleźć jak wrzucę do torebki , więc już często nosze w kieszeni, portfela też nie mogę znaleźć, dokumenty masakra, jak mąż coś chce to wyzywa.. ale to jest moja torebka... no i najgorsze .. zaginają mi się np recepty, a potem się wstydzę.. :rolleyes:

dobra dieta 900kcal?? to chyba jakis zart??

Tarcia torebka fajna, musze ja looknac jak bede w ccc

Markotko, bo to właśnie o to chodzi, że głodowa. „Chude patyki” żyją najdłużej i są najzdrowsze. Np. Tybetańczycy, Chińczycy odżywiają się oszczędnie (co najmniej).

To prawda z tym, że szczupli zdrowsi, sprawniejsi i długowieczni. Wszystko to oczywiście statystycznie.

Ja bym chyba takiej diety nie zniosła, ale czuję, że jak się nie przejadam, to od razu sprawniejsza jestem i młodsza.

O, a ja zawsze mam porządek w torebce, nie lubię za dużych. Komórka, portfel, dokumenty, klucze, porozdzielane po kieszonkach. Do tego szmatka do czyszczenia okularów i kapownik z terminami rezerwacji, gdyby ktoś dzwonił, to wsio.

Muszę mieć tak, żeby szybko wszystko znaleźć, bo bym się wściekła... ;)

ja zrobilam ta suszona szynke, musze powiedziec, ze smaczna bardzo cos jak poledwica lososiowa i jeszcze zyjemy :)

900kcal to polowa porcji kalorii potrzebnych do utrzymania organizmu przy zyciu jak mozna na takim czyms egzystowac dluzszy czas to sie dziwie , wiadomo zeotylosc sprzyja chorobom wszelakim ale glodzenie sie tez chyba nie najlepsze

Mnie niedojadanie na psyche siada :oops:

Jak nie mam czasu zjeść, to jestem tak rozdrażniona, że bez kija nie podchodź,więc nigdy na żadnej diecie nie byłam :)

Oczywiście tłumaczę sobie, że to dla dobra mojego otoczenia :lol2:

A torebki uwielbiam dużżżżże, bardzo duże, takie,ze mogę włożyć pięć kilo ziemniaków,torebkę cukru, mąki, mleko, masło i jeszcze jakieś inne drobne zakupy.

Ale oduczam się , bo moja torebka z "codziennym" wyposażeniem potrafi ważyć i 6 kg :oops:

I to wszystko noszę na ramieniu, a potem kręgosłup się buntuje

Malcia.. ilekroć Ciebie widziałam, to miałaś torebkę wielkości mojego portfela.. a ile rzeczy z niej wyciągałaś to dopiero oczy otwierałam...

Właśnie skończyłam robienie cepelii.. czytaj wiązanek na zakończenie roku...

Zarzekałam się jak diabli, że kupię różę jedną w kwiaciarni i z bańki... ale jak miałam zapłacić 9zł za jedną różę .. to trochę żal mi było..

Kupiłam w biedronce róże 7 sztuk po 7zł, nacięłam pęcherznicy, żurawek, tawuł i liści funki.. i zrobiłam z tego dla mnie ładne wiązanki.. Dobrze, ze miałam i rafię i jakieś wstążki i siatką..

W sumie wymodziłam 6 wiązanek..

3 dla dyrekcji, 1 wychowawca i 2 prywatnie od młodego dla jego pań..

Mam dość...

:lol:

to teraz wyobraź sobie co ja noszę jak mam dużą torebkę :lol2:

Ja też skończyłam bukiety.

Choć ślubny mi zgubił paczkę prosa :mad: jakoś sobie poradziłam, chyba nie wyszło źle (foty u mnie)

A torebeczki też duże, bardzo i 158 wzrostu. Takie duże, że swego czasu komputer mi się mieścił. Nie mylić z laptopem, normalny komp Appla plus kable, klawiatura itp. I jeszcze oczywiście cała konieczna zawartość.