TAR 27.06.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.06.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Noo SIOSTRA jak nic... Komórki nie mogę znaleźć jak wrzucę do torebki , więc już często nosze w kieszeni, portfela też nie mogę znaleźć, dokumenty masakra, jak mąż coś chce to wyzywa.. ale to jest moja torebka... no i najgorsze .. zaginają mi się np recepty, a potem się wstydzę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.06.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.06.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 dobra dieta 900kcal?? to chyba jakis zart?? Tarcia torebka fajna, musze ja looknac jak bede w ccc Markotko, bo to właśnie o to chodzi, że głodowa. „Chude patyki” żyją najdłużej i są najzdrowsze. Np. Tybetańczycy, Chińczycy odżywiają się oszczędnie (co najmniej). To prawda z tym, że szczupli zdrowsi, sprawniejsi i długowieczni. Wszystko to oczywiście statystycznie. Ja bym chyba takiej diety nie zniosła, ale czuję, że jak się nie przejadam, to od razu sprawniejsza jestem i młodsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.06.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.06.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Tar, ja też nie dietowa jestem. Teoretycznie sobie pogadałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.06.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 O, a ja zawsze mam porządek w torebce, nie lubię za dużych. Komórka, portfel, dokumenty, klucze, porozdzielane po kieszonkach. Do tego szmatka do czyszczenia okularów i kapownik z terminami rezerwacji, gdyby ktoś dzwonił, to wsio. Muszę mieć tak, żeby szybko wszystko znaleźć, bo bym się wściekła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.06.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.06.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 weź przestań bo się zaśliniłam:P co do diety - co do bałaganu/porządku w torebce - najgorzej jak telefon dzwoni:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.06.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 ja zrobilam ta suszona szynke, musze powiedziec, ze smaczna bardzo cos jak poledwica lososiowa i jeszcze zyjemy 900kcal to polowa porcji kalorii potrzebnych do utrzymania organizmu przy zyciu jak mozna na takim czyms egzystowac dluzszy czas to sie dziwie , wiadomo zeotylosc sprzyja chorobom wszelakim ale glodzenie sie tez chyba nie najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.06.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Mnie niedojadanie na psyche siada Jak nie mam czasu zjeść, to jestem tak rozdrażniona, że bez kija nie podchodź,więc nigdy na żadnej diecie nie byłam Oczywiście tłumaczę sobie, że to dla dobra mojego otoczenia A torebki uwielbiam dużżżżże, bardzo duże, takie,ze mogę włożyć pięć kilo ziemniaków,torebkę cukru, mąki, mleko, masło i jeszcze jakieś inne drobne zakupy. Ale oduczam się , bo moja torebka z "codziennym" wyposażeniem potrafi ważyć i 6 kg I to wszystko noszę na ramieniu, a potem kręgosłup się buntuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.06.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Malcia.. ilekroć Ciebie widziałam, to miałaś torebkę wielkości mojego portfela.. a ile rzeczy z niej wyciągałaś to dopiero oczy otwierałam... Właśnie skończyłam robienie cepelii.. czytaj wiązanek na zakończenie roku... Zarzekałam się jak diabli, że kupię różę jedną w kwiaciarni i z bańki... ale jak miałam zapłacić 9zł za jedną różę .. to trochę żal mi było..Kupiłam w biedronce róże 7 sztuk po 7zł, nacięłam pęcherznicy, żurawek, tawuł i liści funki.. i zrobiłam z tego dla mnie ładne wiązanki.. Dobrze, ze miałam i rafię i jakieś wstążki i siatką..W sumie wymodziłam 6 wiązanek..3 dla dyrekcji, 1 wychowawca i 2 prywatnie od młodego dla jego pań.. Mam dość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.06.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 to teraz wyobraź sobie co ja noszę jak mam dużą torebkę Ja też skończyłam bukiety. Choć ślubny mi zgubił paczkę prosa jakoś sobie poradziłam, chyba nie wyszło źle (foty u mnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.06.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Widziałam... ile robiłaś bukiety? i po ile były słoneczniki.. w Plejadzie widziała, po 9zł sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.06.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Dziś poszło szybciutko, całość 3 godziny z przerwami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.06.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Takie wymodziłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.06.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Spoko ale weź tą czerwoną rafię zdejmij , co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.06.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 mówisz??????teraz nawet nie kiwnę palcem.. Nic nie mam przygotowane na jutro ..NIC...Dobrze, że zakończenie roku jest o 9.30 więc jak przed dziewiątą wyjedziemy to OK będzie, ale muszę rano wstać i naszykować wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.06.2013 01:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Niezła z Ciebie florystka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.06.2013 01:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 A torebeczki też duże, bardzo i 158 wzrostu. Takie duże, że swego czasu komputer mi się mieścił. Nie mylić z laptopem, normalny komp Appla plus kable, klawiatura itp. I jeszcze oczywiście cała konieczna zawartość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts