Arnika 30.06.2013 02:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Muszę coś wymyślić, bo szału dostanę z tymi papierkami i dokumentami... O 3.30 zaczynają śpiewać ptaki.. a teraz zaczyna się rozwidniać... Powinien być dziś ładny dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.06.2013 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Ładny, chociaż 18*C w ostatnim dniu czerwca to trochę zimno, cholera. Ale może w najbliższych dniach się ociepli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.06.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Leje... ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.06.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Cze Słomiana Wdowo;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.06.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.06.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 U nas też chłodno...Padało chwilkę... Cze Rasiulka... nooo słomiana... , ale pod fonem TARcia ... a co to za okazja na zakupy dla mnie ?? U mnie normalnie już nic się nie mieści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.06.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 TAR-cia, co to za cudo, sama bym chciała wiedzieć bo brzmi ciekawie: fioletowo-waniliowy ... Siemano słomiana ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.06.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.06.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Wiola jakbyś się nudziła to wiesz do mnie zawsze masz blisko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.06.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Ale, że co... masz urlop i jesteś w domku? Jutro jadę z Emilem na EEG... Nie wiem czy da sobie zrobić.. oby... W rękawie mam kartę przetargową.. ma zepsute swoje dwa rowery, jeden z nich znad jeziora trzeba przywieźć, i trzeba je na serwis oddać... no i wozić je itd.. a Emil bez rowerów to jak bez ręki.. wszędzie jeździ na rowerze..'Dziś chciał pojechać do sąsiada 3 domy dalej.. oczywiście na rowerze... i wziął z haków mój , napompował i pojechał.. Ciekawa jestem kiedy i mój załatwi... Natomiast ja wsiadłam na swój własny rowerek i przejechałam kawałek tam i z powrotem.. Iśka cały czas za mną bidulka biegła.. nawet na psy nie miała czasu poszczekać i popiszczeć.. a ja zmachałam się... I doszłam do wniosku,, że mój rower ma taki promień skrętu jak samochód.. no i dalej uważam, że nie było to jak wigry 3, które miały hamulce w pedałach... Wsumie nawet nie zauważyłam, ze to kolor fioletowo waniliowy... co to za kolor????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Fioletowo-waniliowy .... cokolwiek by to nie znaczyło:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2013 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Rower to fajna sprawa, choć na początku tyłek zawsze mnie boli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.07.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Mnie chłopaki moje na rower ciągają, ale właśnie to doopsko boli i... no nie kce mi sie:rolleyes:... za stara jestem na rower;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.07.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Rower to świetna sprawa. Moje małolaty już od pierwszych słonecznych dni kwietnia się domagają wycieczek. U nas się sporo jeżdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.07.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Dla mnie rower to codzienność, bo wolę jeździć z psem godzinę niż iść na dwugodzinny spacer. A pies chce swoje wybiegać Tylko w "pewnym wieku" uważać należy, bo jak walnęłam w ub roku na glebę, to kolano leczę do dziś. Niestety, przy urazie zmiany zwyrodnieniowe się ujawniły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.07.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.07.2013 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Ja nie potrafię hamować roweru ręcznym hamulcem.. za nic mi to nie wychodzi.. choć hamuję... No bo muszę.. ale jadę skupiona , i powtarzam sobie tu jest hamulec ręczny, hamulec ręczny... Wigry 3 to był rower.... Ja miałam jeszcze swój komunijny... był u kuzyna.. pewnie trzeba by było w nim opony powymieniać.. ale z drugiej strony kółka maleńkie to nieźle trzeba się na pedałować... Swój mam 28" trekingowy, więc jak raz zakręcę to już jestem daleko... ale to hamowanie.. Ewa pamiętam Twój upadek na rowerze z psem i kolory tęczy na nodze i chyba twarzy,, a masz już tą specjalną smycz do roweru dla psa? Emilowi zrobiła pani EEG... dał sobie, nie miał innego wyjścia, chociaż powiedziałam mu, że mamy na 10,00 a było na 10.30n to na styk przyszliśmy.. jak ja znam swoje dziecko... Jednak rower to jest to.. bardzo ważna rzecz do przekonania.. Za tydzień pobieranie krwi.. i też muszę się nagimnastykować aby go dostarczyć... ale... w sobote 13.07 ma zawody wędkarskie, więc mam asa w kieszeni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.07.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 a opis za tydzień? Smycz mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.07.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Nie.. bo teraz pan doktor na urlop wyjeżdża,, a potem my, wiec się mijamy. Jak wrócę to zaraz jadę z młodym do neurologa... Najgorzej, że nie mogę załatwić MR albo już nie ma kontraktów, albo koniec roku, ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts