Arnika 01.07.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 To dobrze, ze masz tą smycz... I Ty tak codziennie jeździsz na tym rowerze z psem po godzinie????? Bo ja z rowerów wybrałabym ten mechaniczny angielski, tej marki jeszcze nie miałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.07.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 no nie, co dzień nie mam czasu. Ale 2-3 razy w tygodniu się staram. Ja bardzo lubię jeździć a pies jest pretekstem, żeby nie szaleć, on szybko umie krótko, jak ma biec godzinę to włącza prędkość podróżną - mój 3 bieg i za chiny ludowe nie przyspieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.07.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Wiola bo jak sie jedzie na rowerze to sie trzyma palce na hamulcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 I mo słuszno racjo, mądry pies! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.07.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 . Te kafle już miałam kupione... http://kafle.net.pl/pic/kafel_217.jpg Mnie zachwyciły też te kafle.. ale nie nabyłam jeszczehttp://kafle.net.pl/pic/kafel_32.jpg Dziś już je nabyłam... Te też wyglądają bardzo ładnie, skromnie ale ładnie...http://kafle.net.pl/pic/kafel_95.jpg Te przegrały.. ładne są.. ale te powyższe baardziej mi się podobały.. chodziłam po kaflarni, zastanawiałam się, głaskałam.. i wybrałam te do których mi się serce i buzia uśmiechały.. czyli wzór barok.. Klaruje się wizja kominka... Będzie cokół, warstwa kafli z 3 kaflami wentylacyjnymi jak z tego poniżej kominka... http://kafle.net.pl/pic/kominek_19.jpg Coś podobnego do tego kominka będzie, ale przy wkładzie po skosie pójdą kafle, tak jak w tym dwa zdjęcia niżej biało-brązowym kominku, góra z cegły otynkowanej na prosto bez skosów, zakończona "wianuszkiem.." http://kafle.net.pl/pic/kominek_25.jpg Czyli bardzo podobny do tego kominka, ale nad górną półką wytynkowane i zakończenie proste bez tej korony... http://kafle.net.pl/pic/kominek_27.jpg Ten też jest bliski mojemu sercu, ale bardziej na kwadratowo , mniej półokrągło i góra wytynkowana... http://kafle.net.pl/pic/kominek_45.jpg Mogę być niemodna, nienowoczesna.. ale marzyłam o domu, o ogrodzie, o salonie a w nim tykający zegar, i kominek i kafle piecowe do których można się przytulić, które są ciepłe... I tak będzie.. jest postanowione... I trudno, ze nie jestem na topie.. ale kafle już są zakupione i czekają na zduna... Zdun będzie wolny za miesiąc półtorej.. i wówczas przyjdzie postawić kominek.. To klamka zapadła n/t kafli.. Mąż złapał się za głowę i za kieszeń, właściwie , ja za jego kieszeń... Nie wiem czy bym przeżyła gdyby był ze mną... dobrze , że jest daleko... , złość mu przejdzie... A ja będę musiała go baaardzo ucałować, żeby na mnie nie krzyczał Chyba już trochę mu przeszło od 15.00 do teraz.. bo już normalnie rozmawiał ze mną.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.07.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.07.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 TARcia,, nie przegrały.. po prostu to będzie zlepek z tych trzech..mnie sporo kąt i ustawienie komina trzyma .. i to też, że jest w tym kącie.. stąd prostego za bardzo nie mogę mieć, bo kominek ma grzać cały salon, być widoczny z różnych miejsc a nie tylko z jednego.. stad tak a nie inaczej..No i najgorsza dla mnie wiadomość.. zdun nie przyjdzie teraz.. będzie dopiero w sierpniu, bo nie wyrobi się gdzieś indziej, tu mu kafli do kładzenia dołożyłam, koncepcję zepsułam baaardzo. musiałam tłumaczyć itd.. więc i robocizna nie na kilka dni ale na tydzień albo i więcej będzie,.;..No nic to.. będzie więc z początkiem sierpnia od poniedziałku.. niech sobie chłop robi.. trudno.. musi się spieszyć jedynie.. bo i on chce na urlop jechać... a i mnie nie bardzo ten termin, ale nie chcę przekładać bo od września on ma już roboty , a ja na reha pojadę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.07.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.07.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Zdun będzie sobie rzeźbił swoje, a my swoje.. Mamy cały dom, kuchnię cześć salonu i taras.. A chciałam przed Waszym przyjazdem mieć ten kominek skończony i pomalowany dom, przynajmniej część domu odświeżona, bo bruudno jak diabli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.07.2013 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.07.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 ciekawa jestem coscie tam w koncu wymodzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.07.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Wiola ,piękny kominek będzie!! kafle cudne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.07.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 (edytowane) wiesz juz co ze smieciami?? bo u nas ciagle nie wiadomo kto wygral, smieci odebrali nam 28.06 a w lipcu juz 1.07 totalny bezsens a teraz w sierpniu bedzie odbierc firma, ktora wygra i moze pod koniec sierpnia to wtedy bede miala 2 miesiace bez wywozu, workow jeszcze nie dali , moze beda za tydzien Edytowane 3 Lipca 2013 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.07.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.07.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 dzieki Tarciu moj meteorologu dzis sie wybieraja na Hel i to statkiem wiec oby bylo ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.07.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 (edytowane) / Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.07.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 U nas też już ze śmieciami porządek, jest harmonogram, są worki, jest pojemnik, za oknem własnie panowie zabierają śmieci bytowe, ogólne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 03.07.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 A u mnie kompostowe mają zabierać raz w miesiącu-trawa,gałęzie, obierki,ogryzki...-jak to składować?toż sie wylęgnie robactwo:(o fetorze nie mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.07.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 (edytowane) \ Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 03.07.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 TAR-duża buźka-co innego pokazuje kalendarz a co innego harmonogram,Masz rację 2x,uff!dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts