Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

Zdun przyjdzie w poniedziałek 5.08.. mówi, że robi do 17.00..

Ale salon jest na tyle duży, że wszyscy się zmieścimy.. no i sporo wyjazdowych imprez mamy.. u Marty, u WUsi, do pudełka, kapiasa i żurka(nie wiem?)

I nie wiem co i gdzie jeszcze... może Wisła, albo Kraków.. może Zakopiec albo Pieniny Szczawnica... a to jakieś 2,5 godz drogi... może nasze jezioro...

Za kafle i kominek dziękuję.. w zasadzie za same kafle, bo kominek za miesiąc zacznie się dopiero robić..

Sama jestem tego ciekawa co i jak się będzie robiło.. i jak to wyjdzie.

Dobrze, ze byłam ze zdunem po te kafle bo on miał absolutnie inną koncepcje niż ja.. pan z fabryki kafli zgadzał się ze mną.. i razem dumaliśmy, i zdunowi przekazywaliśmy naszą koncepcję.. mam nadzieję, że słuszną... oby.. bo inaczej się pochlastam...

U nas nie mam pojęcia co ze śmieciami...

Nie znam harmonogramu..

Nie mamy worków,

Nie wiemy kto i kiedy i z jaką częstotliwością zabiera...

Nic nie wiem...

Przypomniałyście mi , żeby dzwonić do UM...

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oooo to coś nowego :lol:

ja lubię na targ jeździć... kupie tu wszystko co mi jest potrzebne, owoców i warzyw całe mnóstwo i spory wybór, nie to co w sklepie..

Jajka tylko takie wiejskie od kurki a nie z fabryki (dziś "mój pan" nie miał, innych nie kupiłam... ) o ciuchach i wyborze nie wspomnę.. jest tego cały ogrom.. od tandety po te fajne.. każdemu co mu pasuje..

A co byś chciała z targu?

Pudełko/Kapias za jednym zamachem może być, bo to podobna droga, Żurek inny kierunek całkiem... , Marta, WUsia, Malka... o i zleci, ze urlop będziesz musiała przedłużyć;)

Starszak psika na komary, bo się nie da wyrobić...

Tak tną do żywego...

Ma chłopak na sporą chwilkę zabawę bo to miejsce w miejsce trzeba.. 2 godziny z czapki...

Emil był wczoraj na rybach ze swoją nauczycielką, obsługiwał ją bardzo, troszczył się o nią, ona odpoczywała .. mnie by te ryby chyba rozwaliły na maksa... Nie cierpię jeździć na ryby:sick: ale złowił 4 pełnowymiarowe płocie i miał dzisiaj na śniadanie.. 3 zjadł, 4 ja...

Właśnie pląta haczyki, przypony bo jutro jedzie...

U nas jest upał .. ciepluteńko...

38*C w cieniu, 44*C w słonku:lol:

jakie toboły..???????????

no fakt.. gajer i szpilki obowiązkowe, bo pomyślę, że dresiara jesteś jak nic;)

Targ jest w soboty i w środy.. od rana do południa.. wstaniesz?

I co za rośliny??????? floksy i rozchodnika na tylnej wycieraczce w reklamówce zmieścisz....

Przeciwko komarom psikał starszak, potem młody i ja poprawiłam.. i tak mnie ścięły, że wyglądam jak jeden wielki bąbel...

Masakra z tymi komarami.. psikanie nie poradzi...

Ja tobolara? :o

Toż to ja ze ślubnym miałam jedna torbę , Emil drugą, , kosmetyczka i zielone.. jadzenie Inki i tyle...

Jakie trawy????????:o

No i nie znasz moich możliwości... na 2-3 dni potrafiłam wziąć we dwóch znacznie więcej rzeczy niż do Ciebie... bez Emila i psa...