Arnika 03.07.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Zdun przyjdzie w poniedziałek 5.08.. mówi, że robi do 17.00..Ale salon jest na tyle duży, że wszyscy się zmieścimy.. no i sporo wyjazdowych imprez mamy.. u Marty, u WUsi, do pudełka, kapiasa i żurka(nie wiem?) I nie wiem co i gdzie jeszcze... może Wisła, albo Kraków.. może Zakopiec albo Pieniny Szczawnica... a to jakieś 2,5 godz drogi... może nasze jezioro... Za kafle i kominek dziękuję.. w zasadzie za same kafle, bo kominek za miesiąc zacznie się dopiero robić.. Sama jestem tego ciekawa co i jak się będzie robiło.. i jak to wyjdzie. Dobrze, ze byłam ze zdunem po te kafle bo on miał absolutnie inną koncepcje niż ja.. pan z fabryki kafli zgadzał się ze mną.. i razem dumaliśmy, i zdunowi przekazywaliśmy naszą koncepcję.. mam nadzieję, że słuszną... oby.. bo inaczej się pochlastam... U nas nie mam pojęcia co ze śmieciami... Nie znam harmonogramu.. Nie mamy worków,Nie wiemy kto i kiedy i z jaką częstotliwością zabiera... Nic nie wiem...Przypomniałyście mi , żeby dzwonić do UM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 03.07.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Arni,a zaglądałaś do skrzynki na listy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Codziennie..... 26 albo 27 dzwoniłam do UM o informacje.. i nikt mi nic nie mógł powiedzieć... NIKT..zprzetarg miał się kończyć .. uwaga 28.06!!!!!!Teraz nr do UM jest zajęty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.07.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 (edytowane) , Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.07.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 (edytowane) \ Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Oooo to coś nowego ja lubię na targ jeździć... kupie tu wszystko co mi jest potrzebne, owoców i warzyw całe mnóstwo i spory wybór, nie to co w sklepie.. Jajka tylko takie wiejskie od kurki a nie z fabryki (dziś "mój pan" nie miał, innych nie kupiłam... ) o ciuchach i wyborze nie wspomnę.. jest tego cały ogrom.. od tandety po te fajne.. każdemu co mu pasuje.. A co byś chciała z targu? Pudełko/Kapias za jednym zamachem może być, bo to podobna droga, Żurek inny kierunek całkiem... , Marta, WUsia, Malka... o i zleci, ze urlop będziesz musiała przedłużyć Starszak psika na komary, bo się nie da wyrobić... Tak tną do żywego... Ma chłopak na sporą chwilkę zabawę bo to miejsce w miejsce trzeba.. 2 godziny z czapki... Emil był wczoraj na rybach ze swoją nauczycielką, obsługiwał ją bardzo, troszczył się o nią, ona odpoczywała .. mnie by te ryby chyba rozwaliły na maksa... Nie cierpię jeździć na ryby:sick: ale złowił 4 pełnowymiarowe płocie i miał dzisiaj na śniadanie.. 3 zjadł, 4 ja... Właśnie pląta haczyki, przypony bo jutro jedzie... U nas jest upał .. ciepluteńko... 38*C w cieniu, 44*C w słonku:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.07.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 (edytowane) , Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2013 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 jakie toboły..???????????no fakt.. gajer i szpilki obowiązkowe, bo pomyślę, że dresiara jesteś jak nic;)Targ jest w soboty i w środy.. od rana do południa.. wstaniesz?I co za rośliny??????? floksy i rozchodnika na tylnej wycieraczce w reklamówce zmieścisz.... Przeciwko komarom psikał starszak, potem młody i ja poprawiłam.. i tak mnie ścięły, że wyglądam jak jeden wielki bąbel... Masakra z tymi komarami.. psikanie nie poradzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.07.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 (edytowane) , Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.07.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 (edytowane) , Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 To zostaw floksy i nie zawracaj sobie głowy....Białemu weź tylko jedzenie i miskę.. i tak z legowiska nie korzysta, śpi z Wami... to po co mu toboły????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.07.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 (edytowane) , Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Ja tobolara? Toż to ja ze ślubnym miałam jedna torbę , Emil drugą, , kosmetyczka i zielone.. jadzenie Inki i tyle... Jakie trawy???????? No i nie znasz moich możliwości... na 2-3 dni potrafiłam wziąć we dwóch znacznie więcej rzeczy niż do Ciebie... bez Emila i psa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.07.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 (edytowane) , Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Dla tego ja ich nie chcę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.07.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 (edytowane) , Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 No to jak śliczne i wskażesz w tym gąszczu gdzie wsadzić to wsadzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.07.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 już tuptam radośnie w oczekiwaniu:lol: TAR-ciątko to kiedy przyjeżdżasz:hug: Wioluś kominek na pewno będzie piękny a raptem miesiąc oczekiwania zaostrzy tylko apetycik;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.07.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 (edytowane) , Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.07.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 (edytowane) , Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts