wu 03.07.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 cholercia ja to naprawdę muszę już zacząć sprzątać żeby zdążyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Wusia.. ja o urlopie myślę i miodowych chwilach nad Bałtykiem.. a kominek powstanie.... Ty lepiej menu szykuj w ilościach hurtowych i napitki.. BO.. : TARcie, Malki, Markoty, Arniki , i nie wiem kto jeszcze na imprę u Ciebie się szykują z noclegiem lub z odowozem:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.07.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 znaczy rozumiem że jak żarełka i popojki pod dostatkiem będzie to nikomu syf przeszkadzać nie będzie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.07.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 (edytowane) , Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Ja pitole.. nie mam najgorzej jeszcze.. gorzej mogę zastać jak wrócę... Dobrze , że ochrona domu w postaci teściów i męża i Inki pozostanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Noo coś w ten deseń.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.07.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 o ile z menju mogę kombinować jak tylko dostanę listę wykluczonych składników;) o tyle w kwestii napitków listę proszę co kto pije bo się skończy na czystej i popitce:rofl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.07.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 możecie już sprzatac na inspekcje:rotfl: Ja mam błysk Czarnej folii na wylewkach Wiola, jakiej TY rozmiarowo kabiny szukasz? o tyle w kwestii napitków listę proszę co kto pije bo się skończy na czystej i popitce:rofl: ja niewymagający gość, ja bez popitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Malka.. ja nie wiem co ja chce.. Z trunków .. to różnie.. czysta z czymś, wino, słodkie likiery, koniak, ajerkoniak, albo kawowe coś.., piwo.. zależy na co miałabym ochotę... Za Dziewczyny i ich drugie połówki nie wypowiadam się, ale z doświadczenia wiem, ze ilości ciut hurtowe razem z nami........ do białego rana.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.07.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 (edytowane) , Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.07.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 dobra znaczy z popitką luksus lajtowy:rotfl: czysta, białe wino, piwo i popitka:rotfl: taaaaaaaaaaaa i zaś pod górkę to białe winko to słodkie, półsłodkie czy wytrawne;) a popitka to soki, czy gazowane a jak soki to jakie smaki preferowane i jak gazowane to cola czy inne cóś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 To akurat wszystko nabędziesz w biedronce.. Ty się lepiej pytaj co do jedzenia.. co by z głodu nie zejść.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.07.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 (edytowane) , Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.07.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 dobra to listę wykluczonych potraw proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Białko nieprzetworzone, czosnek, papryka..Pożądane mięcho... A mnie wsio rybka.. .. nooo oprócz owoców morza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.07.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Malka.. ja nie wiem co ja chce.. Bo fajną i tanią znalazłam, ale dla mnie za mała 120x80 z brodzikiem 5 cm Wuśka- toś się wkopała, choć i tak zawsze lepiej zapytać o jadło wykluczone niż preferowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Sama krzyczała , ze chce gości;) Ty Malcia tego jeszcze nie wesz, że jedna z imprez u Ciebie.. Podaj linka do tej kabiny.. Ja nie wiem czego o co naprawdę chcę.. na pewno nie lubię kabin.. ale mąż lubi... i już mu mówiłam, ze jak korzysta to niech i myje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.07.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Sama krzyczała , ze chce gości;) Ty Malcia tego jeszcze nie wesz, że jedna z imprez u Ciebie.. Podaj linka do tej kabiny.. Ja nie wiem czego o co naprawdę chcę.. na pewno nie lubię kabin.. ale mąż lubi... i już mu mówiłam, ze jak korzysta to niech i myje.. Taaaa,a kto tak twierdzi ?? Kabina http://ewyposazeniedomu.pl/pl/p/REA-Kabina-prysznicowa-prostokatna-120x80-MEGAN-8238N-z-powloka-Easy-Clean-Brodzik-Niski-5cm/2944 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.07.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 (edytowane) , Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.07.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Ale ona ma drzwi Tylko nie z tej strony, co ja chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts