Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ponton to OK...

o ponton to była jazda 2 lata temu nad morzem... nic tylko kup i po morzy pływać mu pozwolić... :bash:

W domu mąż ma też ponton.. to będą dwa.. zawody mogą sobie zrobić...

Tylko nie mam pojęcia jak ze ślubnym będzie, kiedy dojedzie, bo ja bym mu też chętnie ciut wakacji zrobiła ze mną...

Basenu nie będzie w tym roku.. bo telewizor umył:sick:Nie był z tego powodu zadowolony.. ale kiedy mu odbije to nie mam pojęcia..

Płetwy i maskę też może zabrać.. bo tam fajne ryby podobno chodzą.. ale Emilowi nie pozwolę nurkować.. i to może być trudne... Tylko czy woda nie jest za mętna i za dużo roślin?

5 albo 6 pojadę do neurologa na konsultacje.. raczej w pn.. chcę wiedzieć co tez w tej jego głowie siedzi...

A sekatorem mogę???????

Przecież ja tawuły chcę tylko przyciąć albo hakuro bo mi się sekatorem nie chce...

I ręka jest OK, tylko kręgosłup...

Witam się z Państwem...

Dzień obudził mnie deszczowy..

Pada równiutko, kropla po kropli... podleje rośliny...

Dobrze , że wczoraj skosiłam...

U nas lampa.

Weź nożyce najtańsze i kup osełkę. Tar ma rację ja mam jakieś na długich drewnianych rączkach, a sąsiadka Fiskarsa i tak samo się tępią. Tniemy nimi cienkie gałazki, ja głównie bukszpany i co godzinkę trzeba przelecieć osełką. To samo z nożycami do przycinania trawy w mało dostępnych dla kosiaki miejscach.

Od 18:00 wczoraj mamy balangę 150 m od nas. Starych nie ma chata wolna... Muzyka z ciężkimi basami leci non stop. Jak będą następną noc balować, to się z sąsiadką (ona ma jeszcze 100 m dalej do balangowiczów) namówiłyśmy, że pójdziemy nagadać, albo... niech nas zaproszą.

Godzinę było ciszej i znowu się rozkręcają. Mam wrażenie, że dudni mi w środku.

Pamiętam jak sama balowałam, ale ci, qrczę, chyba się czegoś naćpali, bo niemożliwe, żeby tyle czasu na pełnych obrotach wytrzymać.