pestka56 08.07.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Nie wolno odpuszczać. Tacy ludzie nie biorą pod uwagę, że sąsiad też ma swoje prawa. Zwróć im uwagę, a jeśli nie podziała to poinformuj, że zaczniesz wzywać policję po godzinie 22. To Twoje prawo.Ja też najpierw bym poszła do sąsiada, gdyby nie to, że dorosłych nie ma, a z dzieciakiem nie ma co gadać i narażać się na głupie odzywki pijanego „stada”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.07.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 nie chce byc upierdliwym sasiadem ale jeszcze jedna taka imprezka to bede rozmawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.07.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 WG mnie wszyscy są ludźmi.. i czasami i nam zdarzy się impreza jakaś.. ale nie do rana.. 23-1.00 ale... muzyka jakby co to jest w domu, z tym, że nocą niesie..Ale sąsiadki wiedzą o imprezie, gościa, mówię, ze może być głośno, i nic nie mówią... fakt.. nigdy mie było aż TAK głośno..Sąsiadka z końca słucha radia ojca dyrektora.. fakt.. czasami całą niedzielę... Właśnie wpadłam do domu.. po całym dniu jeżdżenia... Ufff..Mam worek fasolki szparagowej do zrobienia i worek ogórków, i ponad 30kg czarnej porzeczki na winko... Ależ to będzie winko... mmmmmmmmmmNie wiem kiedy pójdę spać.. ale nie wcześniej zanim tego nie przerobię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.07.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Ooo!!!o fasolce mi przypomniałaś!!! lete na warzywniak, se ugotuje:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.07.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Wioluś machałam Ci z trasy ale już wiem czemu nie odmachałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.07.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Jak to dobrze, że u nas spokój. radio (uncyk, umcyk) na ulicy tylko jeden młody puszcza, jak samochód myje, ale wystarczy wyjść na ulicę i wymownie popatrzeć, a zaraz go tatuś temperuje Ci, co wjeżdżają i wyjeżdzają w "pancernych" samochodach, to są bezwonni i bezszumni. Cienie ludzi. Tylko z jednej strony czasem coś słychać.... sąsiad z boku, on sam człek prosty, po przejściach, ma olbrzymią wrodzoną kulturę i szczerze go podziwiam, bo to wynik inteligencji a nie wychowania. Niestety sobie panią wziął na znacznie niższym poziomie no i ją czasem słychać. I dzieci też ma takie niedorównujące ojcu. Jak sąsiad jest na posesji, to wszystko tam na paluszkach a jak go nie ma, to majteczki w kropeczki i k... się zdarzą Dobrze, że roślin dużo i głuszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.07.2013 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 To fasola zrobiona.Wina nastawione.... Ogórki nie zaczęte.... nie mam siły.. jutro powalczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.07.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 a ty juz zuzylas te ogórki z zeszlego roku??podziwiam ja mam takiego lenia w tym roku ze to masakra, nawet do ogrodu nie chce mi sie wychodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.07.2013 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Zostało tylko 6 słoików konserwowych i jeden z curry.. Teraz będę robiła tylko konserwowe i po żydowsku.. te są pyszne... Ale nie chce mi się....Za to nastawiłam 3 balony czarnej porzeczki na winko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.07.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 oo musze kupic porzeczke na konfiture daj przepis na te po zydowsku kupowalas w B? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.07.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 (edytowane) , Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.07.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 tarcia to podrzuc tez te 2 przepisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.07.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 (edytowane) , Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.07.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 dzieki, zapisane a ogorki jak kroisz do tego?? czy w calosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.07.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 (edytowane) , Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.07.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 słowem feel free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.07.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 (edytowane) , Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.07.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 (edytowane) , Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.07.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 ja nigdy ogorkow nie robilam, raz tylko taka salatke od tesciowej ale moj dziadek robi tylko on czeka az ogory beda takie wielkie ze max 3 wejda do sloika no i bardzo duzo w tym roku do wyrzucenia bylo wiec moze sama sprobuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.07.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 (edytowane) , Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts