markoto 09.07.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 no pewnie ze takie sa nasmaczniejsze ale dziadkowi pewnie szkoda zrywac mniejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.07.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Ja w zeszłym roku miałam takie malutkie po 5 cm.. Kupiłam na giełdzie warzywnej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.07.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 na gielde to na bank nie pojade ewentualnie na targ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.07.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Na giełdzie były po 2zł za kg w siatkach po 15kg na targu po 3,5zł/kgFasolka szparagowa jeszcze droga bo po 7zł .. w siatkach po 5 kgporzeczki za koszyk truskawkowy od 10-12zł w koszyku więcej niż 2 kg.. mówili ,, że 2,5-2,8kg.. O inne rzeczy nie pytałam.. i najlepiej raniuteńko podjechać albo wieczorem czy w nocy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.07.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Arnika możesz dać przepis na ogórasy z curry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.07.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Napiszę później.. Nie robiłam ich w tym roku.. jeszcze... I nie wiem czy zrobię.. no chyba, że w sierpniu,... Właśnie kończę robić ogórki.. Już zrobiłam 20 słoików po żydowsku, i kończę pasteryzować zwykłych konserwowych w sumie 16 słoików.. Czyli w sumie 36 słoików.. chyba wystarczy, Jak jest sezon przetworów.. to włancza mi się klik na przemysł spożywczy i przetwórstwo owocowo warzywne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.07.2013 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Osobiście popełniłam na dzień dzisiejszy 4 nieduże słoiki ogórków w musztardzie i 2 kiszone. Na szczęście u mnie syndrom przemysłu spożywczego się nie włącza:) Byc może spróbuje tych TAR-ciowych korniszonków chociaż ze 2 słoiczki popełnić ... byc może .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.07.2013 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 na gielde nie pojade, nie chce mi sie dla paru kg ogorkow, A. jak juz wroci wypuszcze na targ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.07.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 (edytowane) , Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.07.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 a ja wczoraj popelnilam konfiture z czarnej porzeczki z wlasnych krzaczkow z 2 mialam 2.5kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.07.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 TARcia .. w ogrodach:o?????????? Mam takie chwaściory, że masakra... Ale Rasia mówi, że chwasty to też zielone, to zostawiłam.. Wczoraj sama w Zakopcu byłam.. ledwo żyję.. nie wiem jak ja na tą północ dojadę... Dziś rano miałam ważności jechać i załatwiać.. ale spojrzałam na pogodę .. i miało padać.. spojrzałam w necie.. ma padać.. No to szybciutko wyjechałam kosiarką i skosiłam trawnik, jak przed płotem kosiłam.. to zaczęło padać... W ciągu dnia z 20 razy lało.. chwała , że wzięłam tą kosiarkę..bo bym już nie skosiła do jutra.... Nawet nie wiem jak się nazywam... Taki mam niedoczas... Czasu na nic, a nic nie naszykowane, Inka jak jeden kołtun.. w przenośni i dosłownie.. tak się skołtuniła, że masakra... właśnie Emil zaczął ją golić.. czyli będę miała za chwilę pełne ręce roboty.. bo jeszcze kąpiel... suszenie, uszy .. itd... Muszę iść ciut zacząć się pakować, bo jutro z rańca Emil ma z koła wędkarskiego zawody .. muszę go kawałek dowieźć... Martuś.. SUPER Ja nie mam pojęcia ile zebrałam, ale całkiem sporo... Właśnie winko pyrka w kuchni w 3 balonikach.. Może do przyjazdu TARciów zrobi się.. może.. choć wątpię... ale w sumie miesiąc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.07.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 (edytowane) , Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.07.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 (edytowane) , Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.07.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Aaa ogóry... To tak jak okulary nie wiem gdzie.. a że jeszcze widzę to nie szukam;)Ogórki to jeden dzień nawet nie cały robiłam.. Przecież mówiłam , że wór ogórów to jak przemysł przetwórczy u mnie.. luzik... Właśnie skończyłam Inkę... Masakra.. jak ja ją zapuściłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.07.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 W niedzielę rano.. jak się spakuję.. Bo nic nie mam oprócz leków naszykowane.. Dziś jeszcze biegiem przeliczyłam depakinę Emila i miałam braki na wakacje, więc do lekarki... Jutro rano na zawody wędkarskie.. U nas leje... I to jak... A ja w poopie z pakowaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.07.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 (edytowane) , Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.07.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 OKi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.07.2013 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Arnika , nad Bałtyk jedziesz?? dokąd?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.07.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 PustkowoCześć Kaluś.. gdzieś Ty była jak Ciebie nie było???? Właśnie wróciliśmy z zawodów wędkarskich... Emil nic nie złowił, ale był najmłodszym zawodnikiem i dostał za udział klubową koszulkę... Niepocieszony był, że nic nie złowił...U nas dziś baaardzo leje.. nie pada, ale leje... Zmókł Emil, ja siedziałam w samochodzie i już miałam dość.. Cztery godziny snu to za mało aby żyć... Lecę obiad gotować .. i wreszcie się wziąć za pakowanie.. A najchętniej to poszłabym spać.. taka zmęczona jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.07.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 (edytowane) , Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts