Arnika 13.07.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Ajjj tam.. spiżarnia to tylko zakąska i napitki...A sery, serki, jogurty? To jak zdążę to kupię, jak nie to nie... Ale pakować się muszę.. a nie chce mi się... W dzień nie usnę.. niestety.. no chyba, żebym padała... ale im starsza jestem tym mam większą rajzefibre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 13.07.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Nic Się nie denerwuj,zabierz ciepły polar,kurtkę,trochę lzejszych ubrań,książkę i w drogę:)Szerokiej!i wypoczywaj spokojnie:)Letnie wyjazdy dają szanse dokupienia wszystkiego czego się zapomni za parę groszy:)Udanego wypoczynku,Arni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.07.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Moje dziecko już ma dwie torby,... w tym jedna wielka.. a buty jeszcze nie spakowane, nie wspominam o rowerze czy wędkach i przyborach wędkarskich... Moja jedna torba + buty + kosmetyki, Reklamówka leków... Patrzę na to wszystko z przerażeniem... Jak ja się spakowałam w zeszłym roku jak miałam połowę mniejsze auto.. a teraz młody komunikuje mi, że do bagażnika nic się nie zmieści.. bo koło zapasowe włożył.. I pomyśleć , że jedziemy tylko we dwoje, Mąż z starszakiem zostają.. a co by było jakbyśmy mieli całą rodziną jechać.. No jak nic bagażówką... Idę sprawdzić... co i czy da się coś tam włożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.07.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 wiola, my też jedziemy tylko we dwie i też samochód pełen. Zuza na przód się przesiadła, bo cały tył w polarach, kocach i materacach. Prawie jestem spakowana, ale od prawie do jestem to długa droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.07.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Wiola a propos rezonansu to mam termin na wrzesien a ty chyba mowilas ze nie ma na ten rok??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.07.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Ewa.. Emil też z przodu jedzie.. w tyle rower, wielkie wiadro, wędki i nic więcej.. Bagażnik wielki , ale dziś wsadziłam zapas.. nie wiem co z torbami... Jestem przerażona ilością ciuchów... Wy to chociaż materace, koce itd... Ja też zabieram i koce i swoje poduszki bo bez nich bym nie spała, ale jak już to na pewno z bólem szyi bym wstała lub niewyspana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.07.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Gdzie załatwiłaś.. ja na razie jeszcze nigdzie.. jak wrócę to podjadę.. trudno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.07.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Wiola znośne terminy swego czasu na rezonans w górniczym w mieście na S mieli może tam zadzwoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.07.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Wiola na Ligocie, A. byl w piatek , najpierw mu powiedzieli ze nie ma terminow ale jak mowil ,ze dla dziecka to jeszcze byly S. mowila, ze tam najlepiej robia rezonans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.07.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 No właśnie, czasem nie istotne, gdzie szybko ale gdzie dobrze opisują i jaki aparat mają. najlepiej zapytać lekarza, który zleca. Ja w Łodzi mam swoje typy, bo jak oglądam wyniki, to niektóre wzbudzają wątpliwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.07.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Wiola na Ligocie, A. byl w piatek , najpierw mu powiedzieli ze nie ma terminow ale jak mowil ,ze dla dziecka to jeszcze byly S. mowila, ze tam najlepiej robia rezonans Co to lub kto to S?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.07.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Spakowana jestem Ten bagażnik jest naprawdę ooooolbrzymi Do usłyszenie .. i do pokilkania:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.07.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 S. ta co ci nieodpisala na smsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.07.2013 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 W dziecięcym czy u dorosłych.. Stawiam na dziecięcy,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.07.2013 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 No to kochana....szerokiej drogi i miłego wypoczynku Wam życze i pogody - bo u nas leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.07.2013 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 dzieciecym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.07.2013 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 (edytowane) , Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.07.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a030.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 14.07.2013 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Super!mam nadzieję,że bez fotek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.07.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 (edytowane) , Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts