Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No myślę!

Tylko czasu sobie zarezerwujcie, bo jak nie to kawę we wiadrach podam i nie puszczę dopóki nie wypijecie.

...a jak byście nocleg u mnie zaplanowali, to jeszcze może jakieś domy cygańskie (Twoje ulubione :lol2:) odwiedzimy w regionie ;)

O! Sipatka się znalazła - w samą porę ;)

No właśnie Jej piszę, że moglibyśmy domy cygańskie w regionie pozwiedzać ;):rotfl:

(cynk dam - na pewno zdążysz dojechać - gdyby jedno wiadro nie starczyło, to zaparzę drugie :p)

Edytowane przez Yeti

Pogoda cudna, byłam na plaży na sapcerku raz.. odprowadzić Ewę...

Emil szaleje..

Wędki, ryby, basen, rower, tenis..

I tak w kółko.. jedno rzuci/wróci, leci na drugie...

Piórko w tyłku małooooo...

Pogoda cuudna..

Podoba mi się...

Mam na razie z młodym luuuz....

Umówiłam się na kieszonkowe, więc kasy nie ciągnie na cokolwiek, tu nie ma się gdzie zgubić... i powiedziałam po raz pierwszy, że on ma swoje wakacje , ja mam swoje..

Ciekawe jak na długo.. na razie był pod moim okiem, tylko na ryby z nim nie jeżdżę bo by mnie skręciło...

A teraz idę na spacerek brzegiem morza.. młody w basenie (jest ratownik) ...

Proszę mi odkurzac choć we wątku, bo w domu jedna pani odmówiła mi pomocy w sprzątaniu.. no nic to.. będzie nieposprzątane;)

Nie wiem ile u nas jest stopni, ale znajomą zjarało...

Kala.. nie jechałam koło Ciebie.. na Wrocław, Legnicę, Zieloną G , Gorzów W, Szczecin, Kamień P, i Pustkowo... w sumie 6,5 godzinki za kółkiem... Fot mam nadzieję nie będę mieć, choć nie wiem,.. a pędziłam tak bo bardzo mnie bolał bark.. więc jak krócej jechałam , to mniej bolało;)

Gorzołka RARcia... juz jest... ogórki zrobione... Nooo to i już jest dobrze...

Spadam na ten spacer...

ps. a nie odzywałam się bo mój lapek nie widział wifi... :rolleyes:

Aaaaa i Braza.. tak nie bardzo się opie..laj.. tylko przyjedź na tą kawę w wiaderku