Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

Melduję..

Pogoda cudna, Emil namiętnie łowi ryby... jeździ na BMXie , pływa w basenie po kilkanaście razy dziennie,.... morze jest beeee, plaża jest beeee, spaser jest nuuudny...

Ja daaawno się tyle nie nachodziłam...

Padłam dzisiaj przed obiadem.. i już nie mogłam wrócić do ośrodka...

Można odpoczywać...

Oby ten stan trwał wiecznie :lol:

No i nie opalam się, ale dekolt już chowam pomimo filtru, dlatego klikam ...

Jeeeeeeessst Cudnie...

No i Ewa z Córcią są cuuuudne :)

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zapiszę... żeby nie zapomnieć.. chodzą mi dwie kolekcje płytek po głowie...

Jedną już pokazywałam.. to Versal z Polkoloritu w białym i szarym połączeniu z dekorem witraż (nie ma go na tej stronie)http://plytki24.pl/polcolorit/versal/cat_1693.html, a druga to Alchemia Paradyż... http://plytki24.pl/ceramstic/alchemia/cat_1272.html

No i najprawdopodobniej kabina będzie półokrągła/okrągła z płytek a nie ze szkła...

Kafelkarz umówiony na połowę października... więc z początku września poproszę o pomoc w zaprojektowaniu łazienki, żeby jakieś kfiotki z niej nie wyszły...

Super Pestka.. :)

Z tym, że u mnie będzie w kącie 90'

I zastanawiam się jak to zrobić...

Dumaliśmy nad takim łukiem okrągłym od kąta, w kącie dziury na szampony , bez szyby...

Nie wiem czy wystarczająco wytłumaczyłam...

Bo jak spoglądałam na ceny szkła, i tak myślałam nad czyszczeniem tych szyb... to już mnie odrzucało...

Żaden mój chłopak nie będzie mył i czyścił tych szyb....

No i kafelkarz nie weźmie za ten łuk tyle , z kafelkami i klejem , ile bym za samą kabinę za[płaciła, a i za montaż też trzeba doliczyć...

Pokopię w zasobach, bo tkwi mi w głowie, że mam taką łazienkę i fotki i rysunek planu. Była wieki temu pokazywana albo w Ładnym Domu, albo nawet w Muratorze. Dużo tam było zielonego i wanna częściowo schowana za ślimakowym prysznicem. U Ciebie zamiast wanny byłaby ściana. Nawet chciałam u siebie takie coś zrobić jako osobistą łazienkę dla dorastającej córy, ale nie zdążyłam. Ma własnego faceta i własny dom.

Pod wpływem bym do tego nie wlazła, bo zapewne bym się zgubiła ;)

Wiola znalazłam dziś u mnie we wsi sklep płytkowy -no oczopląsu z kociokwikiem można dostać :rolleyes:

A kabinę prawie klepnęłam u szklarza (jak potwierdzi,że ma zawiasy unoszące, to klepnę na stówę). Wcale nie wychodzi drożej niż gotowa, a w cenie mam profesjonalny montaż i pogrubioną szybę, no i lustra w bardzo dobrej cenie do kompletu :)

Pochwal się kafelkarzem

a nie daloby sie tego prysznica zrobic prosto zamiast slimakow?? :D taki slimak to potrzebuje duuuzo miejsca

bardziej cos takiego tylko szersze zeby sie nie wychlapywalo

http://img27.imageshack.us/img27/3592/brodzik.jpg

Edytowane przez markoto