Arnika 22.07.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Oooo jakie cudne życzenia i te tu na FM i te na fonie z sms.. DZIĘKUJĘ BARDZO Delorcia znalazłam.. ale co sie nachodziłam i jak padłam jak wróciłam i ledwo na zabiegi zdążyłam to moje.. Fakt fajna, ale wiesz że for sale? Nie wiem jaką kabine wymłodzę... ale coś wymyślę... Zobaczymy do połowy października mam czas i zaplanować i kupić kafle , kleje, oświetlenie, armaturę i ceramikę... I oczywiście wiem , że niewiele wiem;) Malcia ... a co to za sklep i gdzie???????? koło makro? Mam pochwalić się kafelkarzem... hmmmm... Szczuplejszy sporo od mojego męża, wzrost podobny, wiek z 10 lat młodszy.. ale nie w moim typie jako mężczyzna.. Fot nie posiadam;) Melduję, że pogoda jest boska.. są upały, ja nie marznę, do morza to i tak tylko po kostki, a dziś ogłosili zakaz kąpieli bo sinica... Ja mam plażing na leżingu... i jest cudnie... choć nie chcę się spalić więc nie leżę plackiem na leżaku... Emil ma rower, basen, morze (dopiero dzisiaj po raz pierwszy go wyciągnęłam.. i głupcując skoczył przez materac, uderzył głową o dno i boli go w kręgosłupie szyjnym.. nie wiem czy panikować i jechać do szpitala... ) i oczywista oczywistość wędki... ...i mam już kaca moralnego, że Ewa całej lektury którą zabrała ze sobą , chyba przeze mnie nie zdąży przeczytać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.07.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 (edytowane) , Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.07.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Najważniejsze, że dobrze odpoczywasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.07.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 i głupcując skoczył przez materac, uderzył głową o dno i boli go w kręgosłupie szyjnym.. nie wiem czy panikować i jechać do szpitala... ) Arniko, ja nie żeby Cię straszyć, ale sprawdź, zrób mu przynajmniej prześwietlenie odcinka szyjnego. Może powinien trochę pochodzić w kołnierzu. Mam kuzyna (lekarza), który jako 19 latek skoczył na główkę do jeziora i trafił głową w resztkę pala nieistniejącego pomostu. Tylko temu, że oboje rodzice są lekarzami zawdzięcza to, że po 3 latach od wypadku zaczął chodzić o kulach i tak porusza się do dziś. Jak słyszę, że młody człowiek ma takie pomysły jak Emil w tym wypadku, drętwieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.07.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 (edytowane) , Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.07.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Tez bym poszla sprawdzic co i jak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.07.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Chodzi głupcuje, biega, pływa, wczoraj rano nic go nie bolało, potem w morzu rzucał się na fale pływał skakał.. wyszelontało go morze i go zaczęły mięśnie czy ścięgna boleć... dziś już OK... Jak będzie go boleć nadal.. to pojadę do szpitala .. jest gdzieś... kilkadziesiąt km stąd.. Ale głową rusza, skręca, głowa go nie boli, zawrotów nie ma, nudności nie.. I nie skoczył z brzegu , tylko od dna się odbił, przeleciał przez materac i uderzył głową w piaszczysta dno... Melduję, że u nas lampa... Słonko świeci baaardzo... Ja nadal blada.. I pewnie blada wrócę po 3 tygodniach... Ewy nie zagadałam.. chyba... Plażing cudny, choć dzisiaj nie wiem czy wyjdę bo muszę popracować mężowi na kompie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.07.2013 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Super, że macie dobrą pogodę, Emila po prostu obserwuj, jeśli będzie ok to sama będziesz wiedziała, czy trzeba sprawdzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.07.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Boszzz... jak Wam fajnie!!! Mówiłam Ci, że ja z 10 lat już nad naszym morzem nie byłam... no wstyd normalnie... a tak mi tęskno... tylko gdzie jeszcze puste plaże na spacery znaleźć??? Buziaki wielkie dla Was wszystkich:hug:. Jak będziecie wracać, to wiesz, że masz mnie zawsze po drodze;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.07.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Puste plaże to tak od września:yes: Pozdrowienia zostawiam i późne, ale szczere życzenia!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.07.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Rasiulka.. koło Was nie pojadę... Ale wsiadaj z Księciuniem na rumaka i wpadnijcie do nas za dwa tygodnie.. z moim ślubnym porumakują... a wszyscy razem poimprezujemy... Melduję... pogoda SUPER Emil SUPER Oby się nic nie popsuło... Emil nie jest zepsuty, nic mu nie jest... Mężuś doniósł, że busz mam w ogrodzie... będzie co robić jak wrócę... TARcia .. będziemy miały co robić Brazulka dziękuję... I melduję, że Ewcia i Zuzia są SUPER Szkoda, że już wracają.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.07.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 (edytowane) , Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.07.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Zuzę dawno widziałam, pewnie już z niej wyrosła piękna młoda dziewczyna, nie dziecko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.07.2013 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 strach się u Wioli pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.07.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Potwierdzam, Ewa i Zuza są bosssskieeeee!!!! Arnika, Ty wykreśl te słowa o buszu bo ludziska zaczną Cię omijać szerokim łukiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 28.07.2013 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Potwierdzam, Ewa i Zuza są bosssskieeeee!!!!(...) Zawsze wiedziałem, że ze mnie mało spostrzegawczy gamoń - zwykłych, fajnych i normalnych ludzi tylko w nich dotąd widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.07.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Potwierdzam.. z Zuzi to już nie dziecko, to panienka.. duża i mądra TARcia.. najwyżej będzie busz... ale za to trawnik skosimy chociaż chyba, że pogoda sprzyjać nie będzie... WUsia .. Ty się nie bój... Co najwyżej gromadnie zrobimy czyn społeczny.. jak kiedyś... Dziś ciut popadało, ale przestało.. i jest duchota... ale będzie dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.07.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 No właśnie, ciut popadało i przestało, całkiem jak u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.07.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Zawsze wiedziałem, że ze mnie mało spostrzegawczy gamoń - zwykłych, fajnych i normalnych ludzi tylko w nich dotąd widziałem stanowczo nie znasz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.07.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Potwierdzam.. z Zuzi to już nie dziecko, to panienka.. duża T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts