Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

Oooo jakie cudne życzenia i te tu na FM i te na fonie z sms..

DZIĘKUJĘ BARDZO :) :yes:

Delorcia znalazłam.. :yes: ale co sie nachodziłam i jak padłam jak wróciłam i ledwo na zabiegi zdążyłam to moje..;)

Fakt fajna, ale wiesz że for sale?

Nie wiem jaką kabine wymłodzę... ale coś wymyślę...

Zobaczymy do połowy października mam czas i zaplanować i kupić kafle , kleje, oświetlenie, armaturę i ceramikę...

I oczywiście wiem , że niewiele wiem;)

Malcia ... a co to za sklep i gdzie???????? koło makro?

Mam pochwalić się kafelkarzem... hmmmm...

Szczuplejszy sporo od mojego męża, wzrost podobny, wiek z 10 lat młodszy.. ale nie w moim typie jako mężczyzna..

Fot nie posiadam;)

Melduję, że pogoda jest boska.. są upały, ja nie marznę, do morza to i tak tylko po kostki, a dziś ogłosili zakaz kąpieli bo sinica...

Ja mam plażing na leżingu... i jest cudnie... choć nie chcę się spalić więc nie leżę plackiem na leżaku...

Emil ma rower, basen, morze (dopiero dzisiaj po raz pierwszy go wyciągnęłam.. i głupcując skoczył przez materac, uderzył głową o dno i boli go w kręgosłupie szyjnym.. nie wiem czy panikować i jechać do szpitala... ) i oczywista oczywistość wędki...

...i mam już kaca moralnego, że Ewa całej lektury którą zabrała ze sobą , chyba przeze mnie nie zdąży przeczytać.. ;)

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

i głupcując skoczył przez materac, uderzył głową o dno i boli go w kręgosłupie szyjnym.. nie wiem czy panikować i jechać do szpitala... )

Arniko, ja nie żeby Cię straszyć, ale sprawdź, zrób mu przynajmniej prześwietlenie odcinka szyjnego. Może powinien trochę pochodzić w kołnierzu.

Mam kuzyna (lekarza), który jako 19 latek skoczył na główkę do jeziora i trafił głową w resztkę pala nieistniejącego pomostu. Tylko temu, że oboje rodzice są lekarzami zawdzięcza to, że po 3 latach od wypadku zaczął chodzić o kulach i tak porusza się do dziś.

Jak słyszę, że młody człowiek ma takie pomysły jak Emil w tym wypadku, drętwieję :(

Chodzi głupcuje, biega, pływa, wczoraj rano nic go nie bolało, potem w morzu rzucał się na fale pływał skakał.. wyszelontało go morze i go zaczęły mięśnie czy ścięgna boleć... dziś już OK...

Jak będzie go boleć nadal.. to pojadę do szpitala .. jest gdzieś... kilkadziesiąt km stąd..

Ale głową rusza, skręca, głowa go nie boli, zawrotów nie ma, nudności nie..

I nie skoczył z brzegu , tylko od dna się odbił, przeleciał przez materac i uderzył głową w piaszczysta dno...

Melduję, że u nas lampa... Słonko świeci baaardzo...

Ja nadal blada..

I pewnie blada wrócę po 3 tygodniach...

Ewy nie zagadałam.. chyba... ;)

Plażing cudny, choć dzisiaj nie wiem czy wyjdę bo muszę popracować mężowi na kompie...

Boszzz... jak Wam fajnie!!! Mówiłam Ci, że ja z 10 lat już nad naszym morzem nie byłam... no wstyd normalnie... a tak mi tęskno... tylko gdzie jeszcze puste plaże na spacery znaleźć???:rolleyes:

Buziaki wielkie dla Was wszystkich:hug:. Jak będziecie wracać, to wiesz, że masz mnie zawsze po drodze;):lol2:.

Rasiulka.. koło Was nie pojadę... Ale wsiadaj z Księciuniem na rumaka i wpadnijcie do nas za dwa tygodnie.. z moim ślubnym porumakują... a wszyscy razem poimprezujemy...

Melduję...

pogoda SUPER

Emil SUPER

Oby się nic nie popsuło...

Emil nie jest zepsuty, nic mu nie jest...

Mężuś doniósł, że busz mam w ogrodzie... będzie co robić jak wrócę... TARcia .. będziemy miały co robić;)

Brazulka dziękuję... :)

I melduję, że Ewcia i Zuzia są SUPER :)

Szkoda, że już wracają.. :(

Potwierdzam.. z Zuzi to już nie dziecko, to panienka.. duża i mądra :) :yes:

TARcia.. najwyżej będzie busz... ale za to trawnik skosimy chociaż;) chyba, że pogoda sprzyjać nie będzie...

WUsia .. Ty się nie bój...

Co najwyżej gromadnie zrobimy czyn społeczny.. jak kiedyś...;) :lol:

Dziś ciut popadało, ale przestało.. i jest duchota... ale będzie dobrze...;)