Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Właśnie byłam w h&m i powiem , że wqurwu dostałam.. U TARcia są promocje 2 za jeden, drugi połowę taniej albo coś tam.. u nas NIC...

Wyszłam wkurzona.. w tk max widziałam fajne tuniki.. ale... nie były drogie, tylko tyle, że ja mam sporo ciuchów..

Byłam też w decathlonie i wyszłam szybko bo go zamykali, a przecen takich jak w necie nie widziałam.. szkoda :(

Nogi mi wchodzą do poopy, ulatałam się jak nie wiem, w rossmanie szampon kupiłam więc jestem spełnioną zakupowo kobietą na dziś...

Chodziła mi o spodnie dresowe leginsowe jakieś takie na rehabilitacje bo raczej w kieckach i dżinsach głupio bym wyglądała... a chyba za mało mam dresowych na 3 tygodnie...

Aaaaaaaaaaa

Do Gdańska mam daleko...

Nic to...

A ja wybyłam celowo z chałupy bo mam tyle pyłu, i kurzu, że mi ciężko oddychać...

Bożesz, jak dobrze , że ja tego zduna przełożyłam....

Zdun jest zdunem starej daty... , jest starszy i robi powoooolutku... Mnie chce potargać.. więc wpadłam na pomysł i taktykę ... co mam zrobić to robię w domu... i wyjechałam.. najpierw ze starszakiem za pracą bo i daleko i w różnych kilka miejsc, a potem do centrów..

Musze jeszcze do fashion hausa zajechać , ale mi się nie chce bo to 30-40km od nas to trochę daleko..

Jutro idę na dalszy szoping.. bo w domu ogłupieję... cokolwiek, ale dalej od domu...

Prace nad kominkiem...

IMG_0793.JPG

IMG_0794.JPG

IMG_0795.JPG

O tą dziurę dochodziłam się ze zdunem.. ja jej nie chciałam, ale w/g niego to bardzo ważna dziura bo odprowadza ciepłe powietrze ... będzie miejsce na dwie szczapki drewna, bo więcej się nie zmieści...

..z góry..

IMG_0796.JPG

IMG_0797.JPG

IMG_0798.JPG

Cały problem tkwi w tym, ze komin wymurowany jest w kącie i mam nie tylko jeden kąt..

Nawet nie zdawałam sobie sprawy jak to utrudni pracę...

IMG_0799.JPG

IMG_0800.JPG

Na ponad połowie salonu jest bajzel, drugie pół salonu to kurz.. i w całym domu kurz i w sumie plac budowy...

Już odwykłam od placu budowy, a jeszcze czeka nas łazienka...

Tak Ewa.. to są jeszcze od spodu zaszalowane kanały wentylacyjne do dystrybucji zimnego powietrza od dołu .

Mam taką nadzieję, że ten kominek wyjdzie fajnie, bo ja jakoś mam słabą wyobraźnie, tym bardziej, że cały obraz zakłócił mi ten komin, przez który nie może kominek być w rogu...

I z całą pewnością będzie grzał całym sobą a nie tylko szybą...

Muszę teraz kosz wiklinowy nabyć i jakieś pogrzebacze... tylko co?

Nic to.. będę się martwiła tym "jutro"

Magutka.. wiesz, że nie pamiętam, ale tanie nie są.. albo ponad 40 zł albo ponad 50zł za sztukę. ponad 60zł za narożne.. chyba.. wentylacyjne też drogie..., jakość bdb...

Mam/miałam paragon, ale tam nie było wyszczególnione...

Tu masz link do tej kaflarni skąd ja brałam kafle... http://www.kafle.net.pl/kominki.php ja mam kafle "barok"