Arnika 16.08.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 To fakt... Mój ślubny z Emilem bawią się zabawką, tylko im głowy podskakują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.08.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.08.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.08.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Głaskają, klęczą, brykają, jeżdżą czy potrzeba czy nie,,, Zupa dooobra.. na jutro zostało jeszcze odrobina... Z śliwek właśnie coś produkuje i rozpuszcza cukier.. nie moja broszka, nie mój cyrk... ..dziś odkryłam, że jeżdżąc autem ponad 26 lat nikt nie pozdrawia mnie podnosząc rękę.. a ślubnego tak.... nooosz kuźwa.. inny świat czy cóś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.08.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 jak to pozdrawia? Nie rozumiem. Znajomy macha czy obcy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.08.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Obcy.. dajesz wiarę... machają sobie "cześć" .. nigdy nikt mi nie machał cześć w samochodzie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.08.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 aaa, obcy? mnie też nie machają, chyba, ze są wściekli, bo coś zrobiłam Kupiłam sobie srebrny drucik i mam piękny naszyjnik. Tylko nie mam mu jak zdjęcia zrobić, muszę pomyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.08.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Mi też nikt nie macha, no chamstwo normalnie!!!!! Arni, gośćmi to Ty się nie przejmuj, każdy myślący człowiek wie, że zdun to jak jeździec apokalipsy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.08.2013 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Albo i apokalipsa we własnej osobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.08.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Coooś powoli się roooobi... Cegłówkami jest zaszalowana i podparta ukośna półka nad wkładem kominkowym... Do poniedziałku spokój... Nad wkładem półka i dalsza część kominka.. Dziś pojechaliśmy z mężem po kafle na kominek.. miało być nad wkładem półka, i resztę wymurowane i wytynkowane na biało, ja od razu chciałam z kafli, ale mąż finansowo wcześniej mówił dość.. no to dość.. Zobaczył o co kaman i zdecydował na zakup kafli... Kominek będzie więc cały kaflowy:wiggle: Mówicie nie przejmuj się gośćmi... siostra męża jest raz na 8 lat, tylko na 2 tygodnie, będzie u swoich rodziców, teściowej, szwagra, ciotek i nas i do tego ciut pozwiedzać..... i łatwo się Wam mówi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.08.2013 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Kominek śliczny będzie,bo śliczność już spod syfu widać A apropos syfu - myślałam,że mój suficiarz był fleja, ale ten zdun prawie mu dorównuje,prawie Bry wpadłam powiedzieć i spadam Jutro z rańca mój dzieć wraca :wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.08.2013 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Podobno ma skończyć w środę.. oby.. bo dostanę pierdolca.. a syf jest bo on w tej bali robi glinobeton, i tą ciapciają od środka każdy kafel za ciapie.. chodzi docinać na dwór, choć kłuć w kominie musiał w domu i coś doszlifować w domu...Sajgon jak widać.. a ja nie potrafię tego ogarnąć... Opad rąk... Choć nie powiem dokładny jest i robi to starą metodą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.08.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Ale będziesz miała śliczny kominek:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.08.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 aaaa!!!! pozdrówka zostawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.08.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 NO, SUPER kominek rośnie. Świetnie, że się Twój przełamał na całość kaflową. Uściskaj i w ogóle w nagrodę. Zdun wie co robi, że powoli pracuje. Wszystko musi kolejno wysychać, bo inaczej nie kominek będzie tylko nieszczęście. Wydaje mi się, że ta „dziura” po lewej będzie z korzyścią dla bryły kominka. No i odległość od okna też jest pozytywna dzięki niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.08.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 łoł - glinobeton!!!! A zaczynam mieć chęć na twojego zduna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.08.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 łoł - glinobeton!!!! A zaczynam mieć chęć na twojego zduna tak otwarcie:rolleyes: aaa... mąż nie czyta:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.08.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 No, co się będę kryć Poszłam obejrzeć sobie moją kozę i pomyślałam, ze chciałabym mieć i to, co mam, i to, co ma Wiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.08.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Dooobre.. Ewa wpadniesz kiedyś to pomacasz... Pestka.. baaardzo chciałam cały kominek z kafli, tak baaardzo, że nie jest w stanie żaden trend modowy mi tego z głowy wybić... ale, że one do tanich nie należy.. to i nie miałam wcześniej na tyle kasy aby kupić na cały kaflowy kominek.. mężusia dogłębnie przekonałam.. i pojechaliśmy dziś po kafle na jakby tu powiedzieć.. trzecią górną część kominka.. Kominek będzie więc z kafli cały , zakryje tą czarną rurę.. Teraz będę maiła cały kaflok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.08.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 A wiecie co jest najgorsze w tym wszystkim....To , że mój pan Rysio zdun niby mówi jak mam być, ale robi to jak artysta.. sam.. ma go w swojej głowie, wie jak,... a ja nic nie wiem.. I nie powiem.. ciut przerażona byłam... Ja choleryk. który musi wszystko wiedzieć, wiem, że nic nie wiem..Ale już wiem, mniej więcej jak ma ten kominek wyglądać... Za jakąś chwilkę będę musiała pomyśleć nad łazienką.. I też wiem , że nic nie wiem... Ale mniej więcej wiem co chcę... chyba wiem jakie kafle.. Zakupy muszę zrobić we wrześniu przed wyjazdem moim do szpitala na rehabilitacje.. ale nie wiem jak było by dobrze... Czy aby zrobić wizki trzeba mieć zdjęcia czy tylko wymiary łazienki ?Bo do zdjęć muszę sprzątną łazienkę, w której jest srylion rzeczy niepotrzebnych, a wymiary mogę zrobić... ale ja wizek za nic nie potrafię..Pomożecie mi z wizkami łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts