DPS 18.08.2013 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Kominek będzie piękny, dziewczyny mają rację. I świetnie, że po całości z kafli! Wizualizacje to Pestka i Braza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.08.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 A zaczynam mieć chęć na twojego zduna tak otwarcie:rolleyes: aaa... mąż nie czyta:p No, co się będę kryć Dooobre.. Ewa wpadniesz kiedyś to pomacasz... To przywiąż go do kaloryfera chociaż... bo ucieknie:rolleyes: A Ty Ewa musisz się pośpieszyć bo ile chłopina ma czekać W kwestii łazienki to jestem na tym etapie, że już wiem co chcę!!! Wymyśliłam wczoraj w nocy... strasznie niewyspana dziś jestem:p A łaziło mi to po łepetynie dobrych parę miechów i błysk olśnienia koło trzeciej nad ranem przyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.08.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 A Ty Ewa musisz się pośpieszyć bo ile chłopina ma czekać Arnika dobrze karmi a do wc chyba go puści, to wytrzyma No chyba, ze łazienkę zacznie robić i wc nie będzie, to chłopina może mieć problem pomysłów na łazienkę nie mam, w swojej miałam ramy - lilowo i jak najmniej płytek. Kabina z dachem. Koniec wytycznych. teraz mam ochotę przerobić kabinę. dach się wziął od obserwacji życia w domku moich rodziców - olbrzymia, wiecznie niedogrzana łazienka powodowała, że pod prysznicem marzłam. A tak się zamykam w pudełeczku. I wszystko byłoby OK, gdyby nie to, ze u mnie w domu jest ciepło a ja, zamiast dachu zaczynam doceniać podpórki dla niepełnosprawnych. Znaczy, jeszcze mi nie potrzeba, ale pamiętam, jak miałam kolano stłuczone, jak bardzo mi było brak. W związku z tym zamyślam, jak brodzik zamienić na taki murowany a szklane elementy kabiny wykorzystać do rekonstrukcji bezbrodzikowej, za to z rurą do trzymania Każdy ma swoje priorytety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.08.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Jedną czynną łazienkę już mam, WC osobne też mam..., druga łazienka z prysznicem , WC , bidetem i umywalką ma się zacząć robić w październiku... Ale to nie przeszkadza przyjmować gości i korzystać z WC i łazienki.. Nie wiem czy dobrze karmię, ale napitki mam... przekonała się siostra męża z siostrzenicą, jak po drodze z lotniska wpadła do nas i na przywitanie dostały po kielichu.. Zrobiło im się ciepło w brzuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.08.2013 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Tyyyyyy ładny będzie ten kominek!!!! Nadmieniam, że ja nie lubię kafli, ale to nie znaczy, że nie doceniam piekna!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.08.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Zawsze mówisz, że nie lubisz gotować, ale z całą pewnością dobrze karmisz, przecie to wszystko znika w moment! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.08.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Efekt kolejnego dnia pracy zduna... Jeszcze dwie warstwy kafli i wykończenie i daszek.. może jutro będzie bliżej do końca niż dalej i fugowanie.. W środę powinien być koniec... Aaaa zdun pojechał dziś kupić cyngwajs... cokolwiek to znaczy.. Czy Wiecie co to jest "cyngwajs"? Ja wiem.. ale typy proszę pisać W ogrodzie szleją hortensje... Szkoda, że mam ich tak mało... I wiem, że zakochana jestem w limonkach.... To też horta, ale nie wiem co to... Rozchodniczek... I w rogu przy tarasie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.08.2013 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Jeszcze odrobinkę czasu, a będziesz miała ogród jak Tarcia! Pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.08.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Jak miałabym miejsce też taki kominek bym sobie strzeliła... to nasze niedościgłe marzenie nie ma to jak limelight i rozchodniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 19.08.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Arni,Ty chyba zyjesz w innym klimacie:)U mnie nawet liście niecierpka są spalone:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.08.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Arnika, jest cudnie i w ogródku i kominek beautiful. Tylko powiedz mi co to to co zaznaczyłam jest? To jakoś będzie wykończone? Drzwiczki do komina musisz koniecznie takie „zawodowe” nabyć. Może takie żeby pasowały do tych pięknych kafli. W odlewniach żeliwa mają http://www.odlewgracja.pl/index.php?lng=pl&kid=1&pid=10&prod=60&pg=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.08.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 To jest wkład kominkowy i taki był, jest i będzie... Kafle dochodzą do wkładu...Ja nic innego i dziwnego w tym miejscu nie widzę, może na zdjęciach nie jest dobrze, ale w realu nie jest źle i to jest wkład...Drzwiczek innych też nie przewiduję, ja chcę widzieć tańczący ogień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.08.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.08.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Pewnie, że te na ścianie. Jakże bym Ci mogła proponować ogień zasłonić Czyli to jest góra ramy wkładu. Na zdjęciu ją dziwnie widać. A możesz zrobić zbliżenie, albo fotkę pod innym kątem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.08.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.08.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 I tak już jest piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.08.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 aż sobie powiększyłam fotkę, by zobaczyć co tam takiego Pestka dostrzegła, a to kurde rama wkładu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.08.2013 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Iiiieee tam, Pestka jakoś zawodowo marudzi, bo się zna na tych sprawach. Moją uwagę skupiają przepiękne kafle i już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 20.08.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Też podglądam z rozdziawioną buzią - cudne te kafle - kominek-piec w moich ukochanych klimatach Z niecierpliwością czekam na finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.08.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Marudzi i powinnyście się cieszyć, bo lepiej wypatrzeć coś nie tak zanim kominek stanie. Arnika, zdun jak skończy to możliwe, że zrobi wstępne palenie – delikatne. albo umówi się za jakiś tydzień na przepalenie. I powinie to pierwsze palenie zrobić zdun dobrym suchym drewnem. Pewnie Was poinstruuje co i jak dalej, ale skoro marudzę to już na całego – kominek musi festnie wyschnąć zanim zacznie się w nim palić na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts