wu 20.08.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Wiola są nowe zdjęcia bo czekam niecierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.08.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Zdun skończył , ale poczyścić i za fugować jutro to zrobi..Właśnie z Krakowa wróciłam..Zamordowana jestem...Co Ci wszyscy ludzie w tym mieście widzą..Owszem fajne , klimatyczne kamienice.. ale od pierwszego piętra i wyżej.. dół.. porażka..., ale komercha rządzi, wszędzie stragany i ogródki z piwem po 12zł.., na rynku kwiaciarki mają żółte parasole z RMF-fm, w kamieniczkach sklepiki ale jakie.. wszystko zagraniczne, drogie, i nie ma na czym oka zawiesić, u jubilerów sam bursztyn i ta taki, ze też nie miałam na czym oka zawiesić... wszystko na jedno kopyto, a ze srebra to tylko masówka , nic fajnego... W sukiennicach sztuki ludowej już nie ma.. wszystko to samo i już chyba z Chin...Gdzie jest ten klimatyczny Kraków z przed ponad ćwierć wieku????No gdzie ja się pytam.. no i jeszcze niech mi ktoś powie, że za komuny było źle.. wówczas to był klimat.. teraz.. już niestety nie.. nie dla mnie... Szkoda gadać... O stokroć mi się lepiej Gdańsk podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.08.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Trochę kominka... Jest baaardzo upaćkany w glinie... I jeszcze nie skończony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.08.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 upaćkany ale jaki piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.08.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 20.08.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Arnika, :jawdrop: Tyle w temacie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.08.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Nelli, wzorem Arniki, powinna u siebie postawić biały okrągły piec. To byśmy znowu szczęki zbierały Chyba to lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 20.08.2013 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Arnika-jak to jest ze z Toba pisałam a u Ciebie nie bylam:o Matko a tutaj tyle ciekawych rzezcy:oA ogrod-Boze ten ogrod:o ZOSTAJE JESLI POZWOLISZ;)ALBO Z IKEI PRZYLECE NA TE OBIECANA KAWE;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.08.2013 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Noi widzisz? Same pochwały kominek zbiera. Zasłużenie! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 21.08.2013 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Pięknie:)Mnie zachwycają wyloty powietrza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.08.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Piękny jest już i nieco pałacowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.08.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Dziękuję.... Pan zdun czyści już kominek, będzie szorowany i myty, potem fugowany... Ogień maleńki już dzisiaj zapali.. musi być przepalany, alby sechł i aby woda się odparowywała... ale nie na cały hajs... Mnie się podoba, choć może bardziej prosta forma była by lepsza.. ta też nie jest zła, .. Jednym słowem i mnie i mężowi się podoba... Miło usłyszeć słowa pochwały, choć wiem, że to nie dla wszystkich ich bajka. Ktoś już pisał, że to nie jego bajka i bardzo dobrze, bo byśmy miały te same kominki w domach, te same meble, kafelki, kuchnie... To ja wolę być inna... Pestka .. okrągłe kominki też mi się baaarzo podobają, ale ta cena:rolleyes: a co lubisz..? kafle czy szczękę zbierać z podłogi;) Gumisiowa.. no to wpadaj na tą kawkę.. ale może od września, bo teraz jeszcze nie bardzo mam czas... TARcia.. już za niedługo... będzie ogień... WUsia, Nelcia, Pestka, Gumisiowa, Gosia, Prababka, DPSia, TARcia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.08.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Wioluś to że taki kominek nie moja bajka i u mnie by nijak nie pasował nie znaczy że nie może mnie się podobać śliczny jest i wg mnie taka konstrukcja nadaje mu lekkości taka piętrowa beza ta beza nie złośliwie tylko o wagę chodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 21.08.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Arni,na szcęście są różne gusta:)Masz to,co chciałaś:)Skąd nasze dzieci wezmą zduna???Ja jestem ciekawa ,czy będą się kafle rozchodziły przy nagrzaniu fest,tak jak kiedyś w piecach?Mam mówić teraz :księżna czy pozwalasz po staremu???:)Będziesz miała jesienią i cudnie i cieplutko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.08.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Kominek skończony, choć zostało mi czyszczenie na wieczór... Teraz trzeba się wziąć za malowanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.08.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.08.2013 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Postawiony jest do kąta i kafle dochodzą do kąta, ale dach jest po całości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.08.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 no, teraz dopiero widać urodę!!!śliczny ten piec, naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.08.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Dziękuję Ewa i TARcia Właśnie starszak maluje ściany, mąż szpachluje to co jest do szpachlowania, wydłubał rowki na kable do głośników wiszących ( za wysoko były i trzeba było powiesić głośniki niżej)... No to ma starszak na jutro zajęcie... Może i za przedpokój się weżmie.. choć wątpię... bo może przedpokój pomalować po kafelkowaniu łazienki.....? A my do Zakopca.. tym razem wycieczkowo.. tylko dlaczego mnie to nie cieszy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.08.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Piecyk PALCE LIZAĆ A spróbuj nie sprawić sobie czarnych żeliwnych drzwiczek do wyczystki kominowej, to się pogniewam i piecyk Ci będę buntowała, żeby kopcił przy otwartych drzwiczkach To pogroziłam, bo za nic nie pasują te co masz teraz. Z tym zbieraniem, to tak, że jak jest taki fajny powód to lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts