Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

Pestka... wyczystka nie dostanie na razie innych drzwiczek.. kasa... a chcemy zrobić łazienkę w tym roku.. czyli w październiku..

Doczekają się może jeszcze.. ale szczerze.. - nie przeszkadzają mi te drzwiczki..

Do Zakopca my jeździmy do pracy co 2-3 tyg i znamy go dość dobrze... Ja po górach nie chodzę bo nie lubię.. Krupówki jakoś mnie nie rajcują na dłużej.. i co tam robić.. nic tylko po knajpach chodzić piwo pić;)

Jedziemy tam z siostrą męża i siostrzenicą.. one są zakochane w Zakopanem... my niekoniecznie.. Wolałam do Gdańska jechać.. ale na razie jedzie się tam za długo... jeszcze....

Chłopcy malują.. znaczy starszak maluje, mężuś szpachluje , wydłubali dziurę pod kabel od głośników, zaszpachlował mężuś dziurę po wejściu do komina.. itd.. starszak walczy z wałkiem.. ma na jutro zajęcie na cały dzień... a potem sprzątanie...

Chyba nie będziemy teraz malować przedpokoju.. pomalujemy go chyba jak wykafelkujemy łazienkę... chociaż...

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Amtla.. mały remoncik...?

Toż to u mnie po 3 latach jak w Czeczeni ściany wyglądają...

Fakt.. cały czas coś robimy, cały czas coś dłubiemy.. coś za coś...

Za kominek baaardzo dziękuję...

Dla mnie dom.. to ten z marzeń.. tykający i bijący zegar i piec kaflowy.. mam to wszystko :wiggle:

Szkoda, że zegar czasami nie daje gościom spać.. ale my go nie słyszymy;)