Arnika 21.08.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Pestka... wyczystka nie dostanie na razie innych drzwiczek.. kasa... a chcemy zrobić łazienkę w tym roku.. czyli w październiku.. Doczekają się może jeszcze.. ale szczerze.. - nie przeszkadzają mi te drzwiczki.. Do Zakopca my jeździmy do pracy co 2-3 tyg i znamy go dość dobrze... Ja po górach nie chodzę bo nie lubię.. Krupówki jakoś mnie nie rajcują na dłużej.. i co tam robić.. nic tylko po knajpach chodzić piwo pić Jedziemy tam z siostrą męża i siostrzenicą.. one są zakochane w Zakopanem... my niekoniecznie.. Wolałam do Gdańska jechać.. ale na razie jedzie się tam za długo... jeszcze.... Chłopcy malują.. znaczy starszak maluje, mężuś szpachluje , wydłubali dziurę pod kabel od głośników, zaszpachlował mężuś dziurę po wejściu do komina.. itd.. starszak walczy z wałkiem.. ma na jutro zajęcie na cały dzień... a potem sprzątanie... Chyba nie będziemy teraz malować przedpokoju.. pomalujemy go chyba jak wykafelkujemy łazienkę... chociaż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.08.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.08.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Niestety NIEeeee I co .. kawki u Ciebie nie wypiję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.08.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.08.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Arniko,piękny kominek wyszedł...nad wyraz urodziwy...właściwe proporcje...i kolor... Warto było znosić takie działania zduna...ale Ty masz cierpliwość. To teraz mały remoncik... i bedzie cudnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.08.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.08.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Amtla.. mały remoncik...? Toż to u mnie po 3 latach jak w Czeczeni ściany wyglądają... Fakt.. cały czas coś robimy, cały czas coś dłubiemy.. coś za coś... Za kominek baaardzo dziękuję... Dla mnie dom.. to ten z marzeń.. tykający i bijący zegar i piec kaflowy.. mam to wszystko Szkoda, że zegar czasami nie daje gościom spać.. ale my go nie słyszymy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.08.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Ooo cieeeerpliwaaa byłam jak nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.08.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 no mówiłam że cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.08.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.08.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 TARciu,mnie to i telewizor przeszkadza i tykanie zegara...ale obecnie dobija mnie chrapanie Babci...Czego to człowiek nie zniesie w czsie wakacji ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.08.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Kominek miodzio Pestka się drzwiczek czepiła, a mnie się "końcówka" przy suficiew oczy rzuciła. Jak już chłopaki szaleją, to może tam kawałek płyty wkleją i wyrównają ?? hę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.08.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Wyrównają.. to zatynkować trzeba , albo karton gips.. ale to chyba już we wrześniu... bo teraz nie damy chyba rady..A ten kwiatek wyszedł jak zdjęłam sufit i zrobiłam drewno na dachu zamiast gips kartonów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 tak myślałam, przeciez tam sufit był. A nie myślałaś by zrobić całą obudowę, to tylko parę stelaży i z półtora płyty - koszt niewielki, a ładniej by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.08.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Nie myślałam, bo ślubny nie potrafi a nikogo nie zaproszę do jednego kątka... Mężuś wpadł na pomysł zapaćkania czytaj zaszpachlowania tego gipsem..no i jak pomyślał, to może i tak zrobi.. ale teraz wielki niedoczas mamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Boguś by to w pół dnia machnął Na mnie nie licz, bo już płytami i stelażami rzygam :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 21.08.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Arnika ja jestem tym kominkiem oszołomiona! Tak mi się podoba! Jest po prostu cudowny! Kocham go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.08.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Boguś to i krócej by to zrobił.. ale tym razem musimy robić bez Bogusia.. a szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.08.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Dzięki Dziewczyny za pochwały... Mówcie mi jeszcze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts