Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I na forum pokazywali piecokominki. Ale mało kto je ma, również z tej przyczyny, że są drogie i o zduna niełatwo. Myślisz, że ja takiego nie chciałam? nawet bardzo, ale weszłam na stronę w necie i ceny obejrzałam. takie na gotowo są koszmarnie drogie. Twój jest piękny, pałacowy i... chybabym dała ciemne ściany, zeby go było bardziej widać :D

Oj, tak, jasno-czekoladowe ściany. Przepięknie podkreśliłyby piecuszka i deskowanie na suficie.

Do myślenia o łazience koniecznie plan zwymiarowany i wysokości też. A jeśli masz skosy to od jakiej wysokości. Zdjęcia swoją drogą potrzebne, bo napędzają wyobraźnię.

Widziałaś łazienki z wannami na łapach, które wkleiłam u Nelli? Jest tam taka jedna absolutnie boska

wanna_na_lapach-Weranda_Country.jpg

Skoro zaczęłaś o łazienkach, to Cię posonduję - co lubisz ? Te 4 fotki to jedne z moich ulubionych łazienek.

bath-Ideas1.jpg BATHroom-wooden_ceiling.jpg Hijauan-House-21-800x1008.jpg bath-Ideas3.jpg

Każda ma coś szczególnie ciekawego.

Pestka.. ja w całym domu nie mam ani jednego skosu.. mam parterówkę...

Łazienka która mi się z tych podoba to 2 i 4... ale czy w tej 2 nie ma dziury po środku w formie antresoli.. bo już sie boję...

Chciałam dać kafle w tonacji biało/beżowej lub białe oraz szare...

Z oglądanych podobają mi się Versal Polkoloritu i dekory z wielkim kwiatkiem zwanym witraż.. są też po kilka szt kwiatków jako jeden wzór, ale te mi nie leżą... http://www.eplytki.pl/?s=produkt&id=73371

W łazience będzie WC, bidet, kabina prysznicowa (nie wiem jaka, czy murowana czy szkło, ale mam ograniczony budżet finansowy) i umywalka...

OKi to zaraz po niedzieli robimy wielkie sprzątanie , bo teraz jest tam skład rzeczy "a może się przyda" . Na razie tam się wejść nie da...

nie zapomnę, jak kupowałam kafelki do łazienki na górze :) U mnie kafle są w ilościach minimalnych, nie lubię i już, ale koło wanny uznałam, że się sprawdzą. Poszłam do sklepu, wybrałam i poprosiłam o 3 m2. Pan na mnie dziwnie popatrzył i mówi, ze na sztuki. Co proszę? No to ile sztuk na m2? No, tyle w sklepie nie mają, muszą sprowadzić. Wyszłam zdegustowana, 3 m2 płytek nie mieli??? Hmmm kupowałam same dekory, płytka podstawowa mi umknęła, nie była warta zainteresowania :lol2:

Pestka.. ja w całym domu nie mam ani jednego skosu.. mam parterówkę...

Łazienka która mi się z tych podoba to 2 i 4... ale czy w tej 2 nie ma dziury po środku w formie antresoli.. bo już sie boję...

W łazience będzie WC, bidet, kabina prysznicowa (nie wiem jaka, czy murowana czy szkło, ale mam ograniczony budżet finansowy) i umywalka...

OKi to zaraz po niedzieli robimy wielkie sprzątanie , bo teraz jest tam skład rzeczy "a może się przyda" . Na razie tam się wejść nie da...

Dziury niet, ale tafla szkła jest, a pod nią kamyczki jako nawiązanie do kąta z roślinami.

Dobry wieczór :)

Jutro zaczyna się szkoła :wave::wave::wave::wave:

Emil pewnie nie cieszy się wcale, ale ja tak.. będzie miał poukładany dzień, będzie miał zajęcia, nie będzie mu się nudziło...

Ja się cieszę ....

Minus taki, że to my , nie wiem już który rok , idziemy do szkoły.. i dosłownie i w przenośni...

Po raz kolejny będę musiała przerabiać szóstą klasę...

Codziennie musimy go zawieźć do szkoły, wrócić do domu/pracy, po to aby po południu go odebrać... do szkoły mamy ok 20km czyli średnio robimy 80km dziennie...

Co ten rok szkolny przyniesie.. zobaczymy..

Łatwo nie będzie... ojj nie...

I do lekarza z Emilem też mam na jutro.. ciekawe co p. doktor powie.. dołoży leku, ujmie, da coś innego? spokojny jak się wkurzy nie jest, z nerwami nieraz nie potrafi sobie poradzić, a tyje masakkrycznie...

W piątek musiałam zakupić nowe spodnie, bo garnitur kupiony w bdb cenie przed wakacjami jeszcze i za duży i za szeroki okazał się być za ciasny, a był na spory zapas kupiony...

Nooo rośnie mi w szerokość chłopak :(

Nie TARciu..

Wstaliśmy dziś po 3,00 i odwieźliśmy Je na lotnisko... Młody z mężusiem na zabawce prowadzili, potem ja z Dziewczynami i teściami..

Dom i nasze życie powoli wracać musi do normalności...

Przydałby się teraz urlop... oj przydał...

Te wakacje były takie krótkie.. tak szybko zleciały, tyle się działo...

Jutro szkoła, a za chwilę muszę myśleć co przygotować na młodego urodzinki. już zamówił sobie torta lodowego.. ufff.. za jednym zamachem będzie więc tort i lody... :yes: