mugatka 28.08.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Jeszcze raz napiszę bo z zachwytu i troszkę z zazdrości wyjść nie mogę Cudny CUDNY ten Twój kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.08.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Cieszę się, że się podoba.. pomimo to , że jest zuuupełnie inny niż te forumowe z GK z ramką z granitu czy kafli.. Nie to, że mam coś do nich.. niektóre naprawdę są bardzo ładne.. ale te kafle.. tak długo mi chodziły po głowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.08.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 I na forum pokazywali piecokominki. Ale mało kto je ma, również z tej przyczyny, że są drogie i o zduna niełatwo. Myślisz, że ja takiego nie chciałam? nawet bardzo, ale weszłam na stronę w necie i ceny obejrzałam. takie na gotowo są koszmarnie drogie. Twój jest piękny, pałacowy i... chybabym dała ciemne ściany, zeby go było bardziej widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.08.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Nie moja bajka, ale piękno potrafię docenić! Gratuluję, kominek wyszedł ekstra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.08.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Oj, tak, jasno-czekoladowe ściany. Przepięknie podkreśliłyby piecuszka i deskowanie na suficie. Do myślenia o łazience koniecznie plan zwymiarowany i wysokości też. A jeśli masz skosy to od jakiej wysokości. Zdjęcia swoją drogą potrzebne, bo napędzają wyobraźnię. Widziałaś łazienki z wannami na łapach, które wkleiłam u Nelli? Jest tam taka jedna absolutnie boska Skoro zaczęłaś o łazienkach, to Cię posonduję - co lubisz ? Te 4 fotki to jedne z moich ulubionych łazienek. Każda ma coś szczególnie ciekawego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.08.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Każda ma coś szczególnie ciekawego. rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.08.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Perspektywa na fotkach dużo przeklamuje. Ale fakt rozmiar też ważny. Z pomysłów można jednak korzystać.Ta ze skosem dachowym w drewnie i ostatnia to maleństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.08.2013 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Cześć wpadłam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.08.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Pestka.. ja w całym domu nie mam ani jednego skosu.. mam parterówkę... Łazienka która mi się z tych podoba to 2 i 4... ale czy w tej 2 nie ma dziury po środku w formie antresoli.. bo już sie boję... Chciałam dać kafle w tonacji biało/beżowej lub białe oraz szare... Z oglądanych podobają mi się Versal Polkoloritu i dekory z wielkim kwiatkiem zwanym witraż.. są też po kilka szt kwiatków jako jeden wzór, ale te mi nie leżą... http://www.eplytki.pl/?s=produkt&id=73371W łazience będzie WC, bidet, kabina prysznicowa (nie wiem jaka, czy murowana czy szkło, ale mam ograniczony budżet finansowy) i umywalka... OKi to zaraz po niedzieli robimy wielkie sprzątanie , bo teraz jest tam skład rzeczy "a może się przyda" . Na razie tam się wejść nie da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.08.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.08.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 One są tłoczone, ale OK do mycia, , podobne mam Stelle Polkoloritu w łazience i myje się ją dobrze.. no może nie jest gładka, ale ja nie narzekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.08.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 nie zapomnę, jak kupowałam kafelki do łazienki na górze U mnie kafle są w ilościach minimalnych, nie lubię i już, ale koło wanny uznałam, że się sprawdzą. Poszłam do sklepu, wybrałam i poprosiłam o 3 m2. Pan na mnie dziwnie popatrzył i mówi, ze na sztuki. Co proszę? No to ile sztuk na m2? No, tyle w sklepie nie mają, muszą sprowadzić. Wyszłam zdegustowana, 3 m2 płytek nie mieli??? Hmmm kupowałam same dekory, płytka podstawowa mi umknęła, nie była warta zainteresowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.08.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 29.08.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Ja tak na szybciutko.....Kominek przecudny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.08.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Pestka.. ja w całym domu nie mam ani jednego skosu.. mam parterówkę... Łazienka która mi się z tych podoba to 2 i 4... ale czy w tej 2 nie ma dziury po środku w formie antresoli.. bo już sie boję... W łazience będzie WC, bidet, kabina prysznicowa (nie wiem jaka, czy murowana czy szkło, ale mam ograniczony budżet finansowy) i umywalka... OKi to zaraz po niedzieli robimy wielkie sprzątanie , bo teraz jest tam skład rzeczy "a może się przyda" . Na razie tam się wejść nie da... Dziury niet, ale tafla szkła jest, a pod nią kamyczki jako nawiązanie do kąta z roślinami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.09.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Powiem tylko dobry wieczór, nic więcej ciekawego nie mam wyjątkowo do powiedzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.09.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.09.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Dobry wieczór Jutro zaczyna się szkoła :wave::wave: Emil pewnie nie cieszy się wcale, ale ja tak.. będzie miał poukładany dzień, będzie miał zajęcia, nie będzie mu się nudziło... Ja się cieszę .... Minus taki, że to my , nie wiem już który rok , idziemy do szkoły.. i dosłownie i w przenośni... Po raz kolejny będę musiała przerabiać szóstą klasę... Codziennie musimy go zawieźć do szkoły, wrócić do domu/pracy, po to aby po południu go odebrać... do szkoły mamy ok 20km czyli średnio robimy 80km dziennie... Co ten rok szkolny przyniesie.. zobaczymy.. Łatwo nie będzie... ojj nie... I do lekarza z Emilem też mam na jutro.. ciekawe co p. doktor powie.. dołoży leku, ujmie, da coś innego? spokojny jak się wkurzy nie jest, z nerwami nieraz nie potrafi sobie poradzić, a tyje masakkrycznie... W piątek musiałam zakupić nowe spodnie, bo garnitur kupiony w bdb cenie przed wakacjami jeszcze i za duży i za szeroki okazał się być za ciasny, a był na spory zapas kupiony... Nooo rośnie mi w szerokość chłopak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.09.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Nie TARciu.. Wstaliśmy dziś po 3,00 i odwieźliśmy Je na lotnisko... Młody z mężusiem na zabawce prowadzili, potem ja z Dziewczynami i teściami.. Dom i nasze życie powoli wracać musi do normalności... Przydałby się teraz urlop... oj przydał... Te wakacje były takie krótkie.. tak szybko zleciały, tyle się działo... Jutro szkoła, a za chwilę muszę myśleć co przygotować na młodego urodzinki. już zamówił sobie torta lodowego.. ufff.. za jednym zamachem będzie więc tort i lody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.09.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Witam sie powakacyjnie. Kominek wyszedl super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts