markoto 05.09.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 A moj kregoslup znow odmowil wspolpracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.09.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Ojjj to niedobrze... Mnie też cały czas boli i też na lekach jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.09.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Kręgosłupów współczuję, dziewczynki, wiem, jak to jest. Bierzcie leki, jak trzeba i nie dajcie się, trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.09.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Dobry wieczór powiem i miłych snów pożyczę, na więcej już mnie nie stać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.09.2013 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Dziękuję Braza.. o tej godzince co klikałaś to ja już smacznie spałam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.09.2013 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Wypiłam już dwie kawki, chłopcy wszyscy pojechali.. nastała błoga cisza , którą uwielbiam... Skompletowałam różne papiery i muszę pozałatwiać jeszcze kilka spraw... Jak ja nie lubię załatwiać papierków.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.09.2013 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Marta.. jak się czujesz, co się dzieje... znów dysk wyszedł sobie na spacer? Chodzisz do pracy czy L4?Jak dzisiaj?I co robiłaś, że jest źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.09.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Leze, ale u mnie to nie dysk a niestabilnosci mam L4 wycieralam stopy po prysznicu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.09.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Znowu nie przychodzą powiadomienia Zdrowia życzę, sama na razie chodzę, choć kolano tańczyć mi nie pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.09.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.09.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 markoto a ćwiczenia jakieś robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.09.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.09.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 No to ładnie... Teraz do takich czynności męża wołaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.09.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 No to ładnie... Teraz do takich czynności męża wołaj... Mąż ma stopy wycierać ale bez żartów bez ćwiczeń może być kiepsko, może choć poduszka do ćwiczeń? Ale to musi koniecznie ustawić rehabilitant Chcesz za 5 lat na wózku jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.09.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Byłam u ortopedy ale on stwierdził ze rehab mi nie pomoże. Mam wzmacniać gorset mięśniowy. W domu sporo ćwiczę ale nie ma to nic wspólnego z rehabilitacja. Staram się tylko unikać nadmiaru skoków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.09.2013 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jak to nic, takie ćwiczenia wzmacniające to właśnie rehabilitacja ćwicz więc... i nie podskakuj zanadto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.09.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Bo Ty ćwiczysz żeby schudnąć.. a Ty masz mięśnie przykręgosłupowe poprawić... Wiem, wiem.. mam to samo, i nie wiem dlaczego tego nie robię... nie mam pojęcia, wiem, ze powinnam.. ale.. zawsze jest wymówka.. I to jak jesteśmy gdzieś zobligowane pojechać, ,zrobić, napisać sprawozdanie z ćwiczeń, odchudzania, czegokolwiek.. to robimy to.. a jak dla siebie... to mamy milion wymówek... Nie podskakuj, nie wycieraj stóp... (maż niech to zrobi... wiem, wiem.. łatwo powiedzieć ..) i kuruj się.. Pamiętam jak byłam w pierwszej ciąży to mężuś sandałki mi musiał zapinać i stopy wycierać bo też nie dawałam rady..... , z Emilem w klapkach chodziłam.. A. powiedz , że tak masz zlecone przez ortopedę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.09.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Pojechałam dziś z mężusiem (jego zabawką )żyrandole pooglądać do Castoramy i LM... i nic nie wpadło nam w oko... jak wpadło to 1300zł.. ale zwykłe rurki.. kosmos... Na strychu wisi żyrandol od mojej mamy ( ma z 35 lat...).. mam słabość i sentyment do niego.. mosiężny.. tylko za krótki.. i myślę go podłożyć, dokupić podobny drugi i będzie git... oczywiście rozety i łańcuchy na przedłużenie takie samo... Było by dobrze...? Chyba tak.. w salonie nowocześnie nie będzie .............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.09.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Dziękuję Braza.. o tej godzince co klikałaś to ja już smacznie spałam.. No właśnie, ktoś nie śpi, żeby spać mógł ktoś!!! Siemka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.09.2013 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Żyrandol od mamy powinien fajny być, ale na niewidziane, to trudno coś powiedzieć.Przede mną też rekonesans, przydałby mi się dla dziecka żyrandol, taki z czarnego metalu, mocno prosty i surowy, też muszę polatać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts