AmberWind 10.09.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Arni, na jaka reh jedziesz? Przepraszam, ale nie dotarlam z jakiego powodu ... Jakis szpital czy sanatorium? Czy cos innego? Ja wlasnie moja Mame wyslalam do Ciechocinka na wczasy wellness&spa Czas oczekiwania na sanatorium z NFZ to dobre 3 lata wiec kupilam Jej trzy tygodnie zabiegow w Ciechocinku Tak Ja atmosfera wciagnela, ze nie ma czasu nawet oddzwonic Rano 4 - 5 zabiegow a potem "zajecia" w podgrupach Wraca grubo po 24.00 Juz w drugiej dobie poczula sie ozdrowiona Cuda Pani, cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.09.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 TARcia.. odpływ z WC jest zrobiony tam gdzie jest , można tylko miejscami wc z bidetem zamienić..chyba.. wypowie się majster.. Można zamienić jeszcze umywalkę z kabiną... ale tam gdzie jest umywalka jest mniej miejsca... Półokrągła bo.. nam/mnie się podoba, jest większa i jest większe przejście pomiędzy kabiną i WC... Półokrągła byłaby gdzieś 100X120cm... a prostokąt 100x100.. jest różnica.. .. Tak Malcia.. chodzi właśnie o takie pierdoły.. kształt , wielkość lustra/luster bo może być na całej ścianie, na dwóch, ścianach, lub na trzech,chodzi o to czy umywalka na blacie wymurowanym max 5cm grubym - dwie płyty kartongips + 2X kafle od góry i dołu.. to jest wersja najtańsza... czy szafka jak tak to która.. bo wówczas inna umywalka.. Chodzi o punkty świetlne ile i jakie czy zwisy np nad lustrem, czy tylko oczka w suficie i czy budować jakby daszek czy nie... O takie rzeczy mi chodzi... Takie pierdoły dodają uroku albo będzie kicz i poopa... Ty pytałaś jak mamy rozdzielki zrobione, teraz o tynkach jest rozmowa, a ja o światełka czy gzymsiki;) Tola.. noo oczopląsu można dostać.. noo można... Ambercia.. cały czas kręgosłup.. do Rept się wybieram.. Noo Ciechocinek uzdrawia Mam koleżankę mieszkającą w Ciechocinku... Taki kawał kiedyś słyszałam... Facet trafia do bram niebieskich i rozmawia z św Piotrem... Tak patrzą z góry.. i pyta Facet św Piotra.. -Co to tam taka łuna mała nad domem...? - A to mąż zdradza żonę.. - A tam? - Aaaa to żona zdradza męża... - Aaaaa Taaaammmm.. pokazuje taką łunę, jasność jak nie wiem co... - Aaaa taammm ... tam to Ciechocinek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.09.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 a no to się wypowiedziałam choć z kabiną zdecydowałaś juz, to powtórzę jedno duże lustro i lampki bez gzymsiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.09.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 No to jedno lustro jest nad umywalką na całą ścianę , drugi może być nad wc a trzecie przy wejściu do łazienki w tym przedsionku...Nad WC są takie opcje..półka nad wc wnęka z kaflami i półka do sufitu.. we wnęce kafle, albo lustro...Albo ściana nad wc prosta do sufitu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.09.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.09.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 A te lustra....hymmmm wszystko zależy od tego co Oni tam chcą robić, poza toaletą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.09.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 hmm a lustro nad wc to dla perwersji? No, jakoś się nie wychylałaś do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.09.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 (edytowane) ., Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.09.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Czyli tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.09.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 A dać lustro przy drzwiach .. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.09.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.09.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 nie wiem, ale do tych bieli drzwi z obrazka psują jak pięść do nosa ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.09.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Czyli tak a to lustro musi isc przez cala szerokość sciany? nie może tylko nad umywalka? jakos tak dziwnie, mnie nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.09.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Tak lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.09.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Ewa mam inne drzwi, ale też brązowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.09.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Ale po co ten obniżony sufit ?? Ewa, ja planuję lustro nad wcetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.09.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Ewa mam inne drzwi, ale też brązowe... Tu gdzie stoi płyta po prawej str. dałabym lustro.. może być i nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.09.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 No właśnie.. czy dawać go czy nie?Światełka jako oczka w suficie czy jako zwisy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.09.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Do takich kafli mozesz dać nowoczesne halogeny i stylizowane zwisy - będą pasować oba. Dla mnie lustro w takim wąskim korytarzyku, jest zupełnie z czapya w ogóle w tym przejściu to też kafle chcesz kłaść ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.09.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts