malka 11.09.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Łazienka glamur w Arnikowym domu Choć fakt, te lampki determinują mocno wnetrze. Ale glamur , te drzwi i koszyczki wiklinowe ??? ja serio wymiękam Idę na ten paskudny deszcz, rzucić okiem co tam na moich włościach się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.09.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Koszyczki wiklinowe NIE..Pytałam o szafki..Jak pytam , to pytam czy pasują czy nie.. I lubię uzasadnienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.09.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Wiola, przecież i tak zrobisz jak Tobie się podoba i jak Wam będzie wygodnie. Jeden lubi góry, a inny morze i raczej nie pojedzie odpoczywać tam gdzie nie lubi. Tak i z Twoją łazienką. Rób ją pod siebie, a nie "pod forum" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.09.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 szafki w układzie glamurowym biały lakier Ja bym dała długi biały blat z nablatową umywalką w stylu Efilo a kosz na bieliznę i inne duperele w jakimś niewidocznym słupku z boku kabiny. Ale to są moje przemyślenia na bazie twojej lampy i wcale nie muszą ci pasować Inna opcja to iść w drzewo ale wtedy już z jakąś konsekwencją, blat, lustro w drewnie, może drewniany słupek??? A lampy nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.09.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Widzisz Malcia.. piszesz ,że " glamur w moim dom:rolleyes:''Ale nie dajesz propozycji żadnej i nie uzasadniasz dlaczego.. Jak nie te światełka to jakie?Jak nie to to co... Ewa lampa mi wpadła w oko już dawno, ale może a nie musi być...pisałam też , że mogą być najzwyklejsze oczka, najtańsze i też będzie dobrze... Chcę poznać Wasze zdanie bo ja widzę to inaczej, inaczej spostrzega ktoś , kto stoi obok, bez emocji i presji czasu i zamawiania... bo ja już muszę zamówić... Dobra była dyskusja o koszykach, bo nie wiedziałam, nie mam doświadczenia , bo nie użytkowałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.09.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 (edytowane) No i właśnie dlatego ja ci podpowiadam tylko możliwe style. A wybrać musisz pod siebie. Sądzę, że Malka nie widziała łazienki w stylu glamour w stosunku do całego domu. Czyli klimat domu sielski a tu kryształy. Może ma rację a może nie. Sam kominek sielski nie jest tylko pałacowy. No, belki stropowe nie są pałacowe a dworkowe , więc łazienka może być jeszcze inna . Ta lampa też mi się podoba. Ale ja pisałam jedynie o konsekwencji. Czyli jeżeli taka lampa, no to już na bogato, nie ledy a kryształy, duuże lustro bez ramy (no, ewentualnie w delikatnej srebrnej ale raczej bez za to może być frezowane), ba mogą być nawet dwa lustra, będzie jasno i rzęsiście. Drzwi przemalować na szlachetną biel, dać białe meble "rozpływające" się na tle płytek albo odwrotnie, jakieś staroświeckie komody, ale białe i wtedy można ramę lustra nawet taką staroświecką dać. Chodzi tylko o to, że jeżeli masz jakiś pomysł, to resztę musisz do niego dostosować Edytowane 11 Września 2013 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.09.2013 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Przedyskutowałam z mężem .... Najprawdopodobniej będzie tak ściana z umywalką cała wykafelkowana... szafka pod umywalkę i lustro (szafkę trzeba dopasować/wymyślić czy nablatowa umywalka i np białe meble blat drewno i lustro jakie...? w drewnie, wklejane, okrągłe, najzwyklejsze..?) Ściana nad wc i bidetem cała bez lustra i gzymsików i półeczek. Jak da się przenieść miejscami bidet z WC to OKi .. będzie gdzie zawiesić papier na ścianie... Ściany przy drzwiach z jednej i drugiej strony w kaflach do góry, ale bez lustra przy drzwiach Oświetlenie .. nam i mnie i mężowi podobają się te zbudowane z kg nawisy.. mogą być, a nie muszą... nie wiem tylko jak lepiej by wyglądało. Oczka w suficie, albo/czy w zabudowie z GK. Co do zwisów.. mogą być 2 sztuki przy lustrze ale jakie ( propozycje mile widziane...) ale też nie muszą być Jakby była zabudowa z gk to moze być czarna.. tylko czy nad drzwiami też i nad oknem i na tej ścianie gdzie prysznic? na wizce jest tylko od drzwi, nad wc i bidetem i nad umywalką... Jak dać i czy dawać.. Może być i tak i tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.09.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Ewa pisałam i myślałam jak Ty już kliknęłaś. Zostało do wymyślenia lustroszafka pod umywalkę i umywalkaoświetleniei czy dawać zabudowę z GK na oczka czy nie... Czyli do skończenia projektu mam tylko u rzeczy.. to mało, a jednak tak wiele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.09.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Widzisz Malcia.. piszesz ,że " glamur w moim dom:rolleyes:'' Ale nie dajesz propozycji żadnej i nie uzasadniasz dlaczego.. Jak nie te światełka to jakie? Jak nie to to co... Wiola, ja juz proponowałam, Ale to mnie przerosło. To o czym mówisz,mnie zupełnie nie leży i nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić To nie moje klimaty zupełnie i nie potrafię doradzić. Ot tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.09.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 powiedz mężowi, że oczka i gk są już passe była moda i na szczęście sobie poszła nie bardzo rozumiem te twoje wizki ale zestaw z pierwszego zdjęcia najbardziej mi podchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.09.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Pracuję nad mężem.. ojjj pracuję. Wczoraj jeszcze dostałam propozycje przełożenia umywalki z kabiną... No i też super.. ale kabina szklana.. a to podraża koszty.. No i mąż chce murowaną kabinę.. a nie szkło... i po co ja mu nagadałam o czyszczeniu szkła w kabinie.. fajnie by to mogło wyglądać.. W tej wersji jest aby przedsionka nie kafelkować po lewej str. i przy umywalce tylko jakby lamperia... a umywalka byłaby tu gdzie na wizkach jest kabina.. miejsca sporo na blat i sporo na szafki... I tu już była burza słów.. DO SUFITU... Po lewej stronie mogły by być zdjęcia/grafiki fototapeta, tynk i pomalowane.. od drzwi do WC .. no i to może by przełknął.. ale.. Po ile są fototapety? takie do łazienki nadające się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.09.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Ewa a co nie jest w łazience passe z oświetleniem..?Światło to dla mnie światło... No ale ja się nie znam... i tylko wersje ekonomiczne w grę wchodzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.09.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Z niezłych wieści.. starszak jest po rozmowie o pracę w nie najgorszej firmie( mam taką nadzieję, ale obserwuję ją od dawna i panuje tam duuży porządek, flota samochodowa dobra, na placu wszystko poukładane, i hale bdb.. ).. czeka na tel i na badania.. Może dobrze dostanie się do pracy.....I najważniejsze... z 15 minut od naszego domu, ale czasami jak jest praca to i jest w terenie i w delegacjach.... ale co on ma innego do roboty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.09.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.09.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Wiola tam gdzie ci wysylalam namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.09.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 TARcia.. Ty wiesz.. ja jak torpeda.. pytań i wątpliwości tysiąc i natychmiast... Jaki styl?????? a skąd ja mam to wiedzieć???? ja się na tym nie znam... Marta , tam gdzie Ty pisałaś namiary to on już dwa dni wcześniej zawiózł CV.. ale tam na razie ciiisza... Szkoda..U nas na dzielnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.09.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 no to fajnie, ze blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.09.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.09.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Nie.. w drugim kierunku.. z 15 minut od nas.. w stronę trasy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.09.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 (edytowane) Arnika, patrz jaka ładna murowana, ale nie do końca A może matowa szyba Albo taka częściowo odgrodzona przestrzeń I popatrz sobie jeszcze tu http://www.projektmb.pl/galeria/projekty_prywatne Jest zestaw łazienek, ale poza tym w każdej prezentacji projektów prywatnych jest łazienka. Projekt „domu 140 m2” ma nawet kształt podobny jak u ciebie. Nie mówię o stylu, ale może rozplanowanie Cie natchnie Tam jest więcej zdjęć Edytowane 12 Września 2013 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts