Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Arni, dobre kije kupisz z firmy Leki. Mojej Mamie do Nordic kupilam takie http://www.surfshop.pl/produkt/kije-nwalking-leki-speed-pacer-bialyczarny.html#dm=, a nam do trekkingu takie http://outdoorpro.pl/produkty/kije_trekkingowe/54/leki_carbon_titanium_sl__lekkie_kijki_z_przedluzona_rekojescia/4485.html

O ile w nordic nie jest az tak wazna wytrzymalosc kija na nacisk o tyle w trekkingu bardzo. Wbijasz sie w szczeline skalna i przenosisz cale cialo nad jakas nierownoscia. Musisz miec zaufanie, ze nie runiesz na skaly, dlatego lekkie i ekstremalanie wytrzymale kije to podstawa. Natomiast wybierajac kije dla Mamy kierowalam sie waga i blyskawiczna regulacja. Nie wyobrazam sobie aby machala jakims ciezkim i malo porecznym badziewiem :( W sumie tez ma problemy ze stawami i kregoslupem.

BTW z ostatniego info z Ciechocinka wynika, ze zapodaja na kregoslup i stawy kolanowe lepsze zabiegi niz w Reptach ;) Nie wiem co bardziej leczy ;) Zaordynowana moc zabiegow przez dr Laryse, czy potancowki do rana :eek::D

Stawiam na potańcówki w Bristolu.. ;)

oj i nie tylko ;) Musze czesciej fundowac Mamie takie wypady bo widac maja wyjatkowo ozdrowiencza moc :lol2:

BTW nie minal tydzien a raportuje mi, ze zrzucila kolejne 2 kg, i dziurki w paskach nie wystarczaja :o Nie powiem abym byla zadowolona ... wkrotce zacznie moje kieccki podbierac, co nie jest takie fajne :p:rolleyes:

Ambercia.. cena to mnie zabiłaby.. te Lidlowskie jak na teraz to są za drogie, jak ja łazienkę muszę zrobić...

Pooglądam je.. może akurat będą dobre.. Jakbyś widziała opis to poproszę o zdanie :)

Ubolewam nad brakiem Twojej galerii.. chociaż dla znajomych.. bardzo ciekawa jestem Twojej Imola Finn...

Przegadaliśmy z panem w sklepie o łazience raz jeszcze.. z jednym tylko wyszliśmy, ze można by było bidet i wc zamienić miejscami, i , że można by je przestawić na ścianę z prysznicem, co nie jest też całkiem złe..

Ale z naszą Forumką rozmawiałam dziś i mam jeszcze jeden pomysł ustawienia sprzętów.. wc i bidet na tej ścianie co jest, w rogu wanna narożna, jak się wchodzi na wprost ściana z prysznica , a do ściany przyklejona umywalka..

Jestem baardzo ciekawa czy by się wszystko zmieściło i było wygodne w użytkowaniu...

Z newsów.. mąż zgodził się na niekafelkowanie przedsionka.. ale reszta kafli pod sufit .. i fale muszą być..

Mnie one też się podobają ... dlatego te kafle wybraliśmy

Marta dzięki za linka :)

I mnie właśnie o to chodzi.. taka umywalka jest dobra, ta jest ładna i może by pasowała, ta lampa kryształowa ładna, ale nie do mnie i pasowałaby ta albo ta..

Ceramika już wybrana, zostaje duravit.

Baterie zostaną chyba Hansa... z deszczownicą, albo prysznic.. nie wiem .. czy podtynkowy czy na wierzchu.. boje się podtynkowego szczerze.. w sklepie mówili, ze jest super.. cenę dostałam OK , ale czy rzeczywiście one dobre są?

Ja się nie znam, i jestem jak sroka,, spodoba mi się i kupiłabym.. a że od czapki może.. może.. ale jak się nie znam, to rybka mi to...

Dlatego pytam

Wszelkie propozycje i wskazówki mile widziane :)

Ja wybrałam z duravitu prostokątną na 65cm szeroką.

Ceramika zostaje ta co jest wybrana, tzn bidet, wc, i umywalka.

Baterie do zastanowienia się...

Umywalka i bidet z Hansy mają niecałe 300zł za sztukę, ale za to deszczownica zatynkowa jedyne prawie 1700zł.. i tu mnie troszkę szczyka czy kupić czy nie.. fajna jest, ale w zasadzie jak każda inna...

Nie , nie podatna.. myślę nad armaturą...

zanim kupię to się muszę zastanowić..

Hansa to to samo co hansgrohe i grohe.. http://allegro.pl/hansa-pinto-new-bateria-umywalkowa-okazja-i3521351288.html i bidet i umywalkę mam w cenie 270zł.. nad prysznicem dumam, .. czy za czy na kafle..

I to też nie jest wersja ostateczna, bo rączka kanciata jak dla mnie.. muszę się przyjrzeć jeszcze temu...

Duravit durastyle

images?q=tbn:ANd9GcQjOWH33KOB3P-0Eh3BobREjeakbKrGSZHfQycbfeIUcif3oT-m

to chyba też ta

http://www.duravit.com/dimg/1653733_web2_prod_normal_2.jpg

images?q=tbn:ANd9GcQniBa5DesN-szGq0YlEMuqF4BrTgdNGNIrYCD0pG0L667Jv0KJ

Takie myślenie, dumanie, bieganie oglądanie mnie wykańcza.. na amen...

Bardzo boli mnie głowa i kark/kręgosłup... biorę prochy i spadam...

we wtorek Emil skończył 15 lat.. jak ten czas zasuwa.. dopiero co go urodziłam... na jutro przełożyłam gości , bo w jego urodziny miałam zebrania dwa w szkole i nie dałabym rady ani nic zorganizować ani obsłużyć... Jutro przyjdą dziadki, pradziadki i 2 kolegów..

Tort zamówiony, po tort lodowy rano do marketu, sernik właśnie upiekłam...

:goodnight: