Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

deszczownice też mam (w komplecie z kabiną) i szczerze jej nie cierpię, bo ile razy chcę brać prysznic, to mi się podstępnie włącza i leci woda na łeb, który ma nie być myty w danym momencie...

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Drogą kupna nabyłam dwa mosiężne żyrandole.. co prawda nie po tyle samo świeczek mają, bo jeden 9 ramienny , drugi ciut mniejszy 6 ramienny , ale są takie same...

Ponieważ są stare muszę kupić do nich osłonki na żarówki w formie świeczek...

Wreszcie będzie jasno w salonie...

Długo chodziłam za żyrandolem do salonu.. ojjj długo.. i dumałam i oglądałam.. i nic...

Nic nie wpadło mi w oko.. a to co mi w oko wpadło.. to niestety cena kosmiczna... przejrzałam all i wpadłam na pomysł wykorzystania żyrandola jeszcze od mamy.. ale... on mały był i na trzy łańcuchy.. trudno by było go przedłużyć...

Te co kupiłam musiał mąż przerabiać.. dać nowe długie na 130zm łańcuchy, nowy kabel.. poczekają jeszcze na powieszenie, bo rusztowania nie mamy.. ale zawisną...

Oczywiście kupiłam 15 żarówek led świeczek ozdobnych,, kosztowały z łańcuchem niewiele mniej niż 2 mosiężne żyrandole .....

Łazienka się klaruje.. jest już zaklepana wersja co i jak ma tam być.. będzie to nic innego jak pokój kąpielowy.. będzie wanna narożna, bidet, wc, kabina i umywalka... wszystko się zmieści ...

Dziś biegałam po marketach pooglądać wanny... słaby mają wybór. w jednym z marketów była taka co mojemu mężowi w oko wpadła..

Jak ją chce to musi w dwie soboty do pracy pójść;)

kupiliśmy 2 takie żyrandole http://allefree.pl/galeria/691396/10.html jeden 6 ramienny drugi dziewięcioramienny, zmieniliśmy łańcuchy na długie, już niestety nie takie ładne... link z netu, nie chciało mi się zdjęć pstrykać.. i nasze żyrandole jeszcze leżą na podłodze w salonie, rusztowanie trzeba pożyczyć do ich zamontowania i rozstawić..

TARcia.. "no to nareszcie będę się mogla u ciebie wyplumpkac jak bialy człowiek a nie w tej "trumience" :D:D:D oczywiście o ile mi ja udostępnisz tymczasowo ;) :D" znaczy w wannie czy pod prysznicem?

Wanny szukam ... max do 160cm długa, lewa, max drugi bok 100-110-120cm...

Mąż chce z bulbulatorem.. mnie to rybka.. wygodnej i nie takiej co to zabije ceną.

Wczoraj w LM widzieliśmy taką na 150cm, fajna były bulbulatory po bokach za 1800zł + niecałe 300 panel .... więcej za plastikową wannę nie chcę dać tak koło dwójki max...

Poproszę o pomoc i linki jak wiecie jaka dobra wygodna i fajna.

Marta Combicolu już nie ma, sama tam kupowałam swojego kaldewia, i kilka dynksów.. teraz tam jest maxfliz... Sanimeksu nie znam, gdzie to?

Taką oglądaliśmy w LM wannę.. http://www.leroymerlin.pl/ceramika-lazienkowa/wanny-i-akcesoria/wanny-z-hydromasazem/wanna-z-hydromasazem-wenecja-saniform,p136977,l547.html ale 750 wat mnie zabiło, zaś mężuś mówi, że przecież bulbulator nie cały czas chodzi..

Taaaa... tu wczoraj na ledy do żyrandola wydałam ponad 400zł, żeby cena za światło nas nie zabiła, a wanna na 750 wat..

Muszę mu to powiedzieć jak wróci z pracy;) ciekawe co powie...

te z bombelkami to jest tragedia, trzeba to ciagle czyscic wlasciwie po kazdym uzyciu wanny bo w tym sie grzyby pieknie rozmnazaja i potem ci bulgocze na czarno

sanimex jest w centrum rozdzien zdaje sie, a combikol w tychach http://combikol.pl/index.php?do_search=true , jest tez w piekarach i nie tylko http://www.instalbud.pl/new/

no zyrandol zdecydowanie nie w mojej stylistyce, moze jakby go na czarno przemalowac ;)

Edytowane przez markoto