Arnika 17.09.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Tort Emila Nasze żyrandole czekające na powieszenie i zakup nowych koszulek białych.. Nie wytrzymałam.. odpaliliśmy kominek... U nas leje, jest zimno na dworze, w domu da się jeszcze żyć, choć już skarpety mam na nogach, , ale panuje przeokropna wilgoć.... Jak dobrze mieszkać w swoim domu.. tu mogę rozpalić kominek, albo odpalić podłogówkę... W tajemnicy powiem, że kazałam napalić w piecu synowi, i jutro włączę podłogówkę;() No chyba żeby nie było potrzeby.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 17.09.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Arni, te zyrandole to do Twojego domu??? Chyba cos przeoczylam ... One jakos tak pasuja do wnetrza? Podobaja Ci sie? Tak tylko pytam, bo dawno sie z takim wzornictwem nie spotkalam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.09.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Ambercia.. nie będę już szukać Rubeny, bo mnie oczy już bolą... skoro Ty ją masz to tania nie jest na pewno, a ja niestety ... pozostanę przy opcji wydania kwoty na całą łazienkę pewnie tyle co Ty dałaś za swoją wannę.. " ze kiepska opinia o wannach z hydro wiaze sie z tym, ze wielu klientow wybiera tanie wanny z sieciowek i oczekuje super systemow, a otrzymuje zamiast masazu kiepskie wypluwanie wody i plesn w dyszach na dokladke " Bardzo trzymam się postanowienia, bo.. niestety mój mąż nie zarobił tyle kasy ile ja chciałabym mieć do dyspozycji, a chce mieć bulbulator.. więc pozostaniemy w sferze dostępu dla nas sieciówki... My mamy bardzo porządną matę hydro z ozonem, sama się osusza po wyłączeniu i przeczyszcza dysze, tylko tyle, że to jest tylko mata, tania nie była, to fakt, a zestrajania się , żeby z niej korzystać spore.. I albo kupimy tanią sieciówkę, może i chińską, ale na taką na jaką mnie/nas jest stać, albo samą wygodną wannę (mężowi spodobał się pomysł z narożną, zawsze mu się taka podobała ) z lub bez hydro.. ii ja za taką bym stawiała... Ale muszę się liczyć ze zdaniem męża... Już dopiełam swego... przedsionek nie będzie kaflowany.. ale reszta łazienki pod sufit, co mnie nie przeszkadza.. może być i rzeźnia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.09.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Tak Ambercia .. do mojego domu, i to do salonu !!!.. specjalnie je kupiłam.. poszukam jeszcze kinkietów sztuk 3 bo tyle potrzebuję, no chyba, że jeden albo dwa zastąpię oświetleniem obrazu.. Szukałam porządnego żyrandola, mosiężnego, najlepiej patynowanego, i takiego starodawnego..Dla mnie dom to kominek z kafli piecowych, tykający i bijący zegar, i stare meble.. które kiedyś znajdę dla nas idealnie pasujące i nam się podobające... Czy ja kiedyś mówiłam, że podoba mi się Ikeowski sty.. czasami tak.. ale ja raczej nie chciałabym go mieć u siebie;)lChoć nie mam nic przeciwko temu sklepowi .. podobają mi się jego rozwiązana.. i mam i z tego sklepu meble do starszaka i kilka dupereli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 17.09.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Arni, budzetowo wybralabym taka http://www.koupelny-sen.cz/images/produkty/obr/ravak-love-story-l-pu-plus-1.jpg Dla dwojga, fajny ksztalt i nie obciaza portfela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.09.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 A rozmiar?????????? I co to znaczy nie obciąża portfela? Ogranicza mnie rozmiar.. 160X100; 160X110-120cm... no i kasa;) A mnie już nie w głowie... chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.09.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 17.09.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Rozmiar ok 196 x 113 albo 185 x 105 Wygodne i dla dwojga Kiedys to byl moj faworyt, no ale chcialam hydromasaze, wiec wybralam cos innego W sprawie zyrandoli, to nie ogarniam ... Ale jesli beda pasowac i sie podobaja, to ok Niech sie dobrze nosza ... znaczy wisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.09.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Ale gdzieś na necie wyprzedaż była i cenka nawet znośna.. tylko bez hydro była... i jak tu przekonać męża, że te z rurami karbowanymi będą bee i śmierdzą, i nie są OKi.. no jak.. jak on widział już 4 projekty, musiał oglądać, był ze mną 2X w sklepie kafeklowym na dłuuugiej rozmowie, wczoraj za wannami..... a on nie chce nic wybierać, podejmować decyzji..... bo już wybrał, a ja mu głowę zawracam i ciągle mące.. Mnie nie słucha.. już... kafelki i wanna to nie to samo co rumak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.09.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Wiolcia mojny też w zaparte szedł że wanna z bąbelkami ale nawet on uparty jak muł zatrybił że na coś naprawdę porządnego nas nie stać a tanie to dobre nie będzie na długo:( i dał się przekonać że lepsza będzie dobra bez bąbelków i z matą do masażu niż jakaś tam z bąbelkami i kłopotami;) sporo znajomych kupiło z bąbelkami a tak naprawdę skorzystali z bąbelków kilka razy bo i wody dużo potrzeba nalać i czyszczenie i takie tam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.09.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.09.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Woda go nie przekonuje, 750 wat też nie.. Grzyby, pleśń..... on nie widzi.. ja widziałam pod mikroskopem posiewy z tyle co umytych "czystych rąk"... on nie ... Zobaczymy co się urodzi... Dwóch/trzech znajomych słucha.. m ciekawe czy posłucha.. help.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.09.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.09.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Q.wa... a mnie kaldewei się i podoba i jest praktyczny i super trumienka, i wody nie srylion, i .. i w ogóle i ślizga się, ale dwoje nie pomieści.. za nic... po za tym ja kąpię się we wrzątku on by się ugotował... Nic to... polaków trudne rozmowy.. trzeba go upić.. i dogłębnie w nocy przedyskutować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.09.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 ja Mu wytłumaczę jak mojemu mułowi przetłumaczyłam to Twój rozumniejszy na pewno się przychyli do Twojego punktu widzenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.09.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 to co mój ma dzwonic???? A może wpadnie na kawkę .. znaczy mój do Was ale nie będzie sam... Nie wiem tylko kiedy i czy będą mieć czas... ale nie powiem, żeby ślubny nie wspominał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.09.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Arni, znajdź cenę wanny Amberci i daj mężowi ze stwierdzeniem, że fachowcy powiedzieli, że jeżeli z bąbelkami, to tylko ta, bo inne są be i się psują i drogo kosztuje naprawa itd. Facet jest facet, zawsze patrzy praktycznie. Jak pojmie, że ba bąbelki będzie długo pracował, to... albo zapracuje albo odpuści A żyrandol do pieca pasuje. Ja mam w sumie podobny, może trochę mniej strojny i mniejszy. Do wnętrz z elementami antyków one są OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.09.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Ależ my tu spiskujemy TARcia, Rasia i Wusia.. Marta jeszcze .. i dopiero by to było.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.09.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 (edytowane) . Edytowane 5 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.09.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Kurka... nie przejdzie.. bo po sklepach pojeździł i widział.. i co niby ma się tam psuć.. silnik taki jak kiedyś we frani montowali????? Ewa mam taki żyrandol po Mamie na strychu jeszcze http://allegro.pl/lampa-zyrandol-mosiezny-z-lancuchem-wa-wa-i3545374743.html ale był jeden i on wcale duży nie jest.. i trzeba by było dokupić podsufitki i łańcuch przedłużający itd.. więc wybraliśmy tą wersje.. oby dobrze.. Ciekawa jestem efektu jak zawisną... A chciałam raczej coś prostszego.. ale nie mogłam kupić dwóch takich samych.. a te była tylko ciut droższe niż żarówki i zwykły łańcuch do przedłużenia, cena nas nie zabiła , a wreszcie będzie widno w salonie, bo żarówka na drucie mnie już baaardzo wkurzała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts